La ce spital sa merg?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

multumesc pentru gandurile bune
inca nu stiu ce a avut, i s-a recoltat sange cand am ajuns, o sa aflu maine, probabil rezultatele analizelor.

simptomele ei, cand am ajuns au fost febra puternica si varsaturi.

aici a plans saracuta de foame, ca nu mi-au dat voie sa-i dau sa manance cateva ore si apoi i-am dat doar stiksuri si apa.

a mai facut febra 39 cu 4, i-au administrat un paracetamol pe branula si algocalmin pe gurita, cu ibalgin si i-am pus eu multe comprese reci pe frunte, pana i-a scazut febra.

mi-a plans ca vrea acasa, la tati.
daca se interna el cu ea, plangea ca vrea acasa la mami

sper sa vin maine cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multa sanatate, probabil ca e ceva enterocolita.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

alex-andra imi pare rau ca aveti probleme.Sper ca azi sunteti mai bine.
Pentru scazutul febrei la noi au avut efect sosetele umede ( in apa calduta- sa fie max 2 grade sub temperatura copilului) si stropite cu otet.
Si eu procedam la fel ca tine cu comprese la frunte pana nu m-a avertizat un dr ca cica nu ar fi bine.
Sau tot comprese cu apa calduta puse la incheieturi.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Andra, sper ca sunteti mai bine. Multa sanatate Evei! Mai are febra?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Da, si mie imi suna a enterocolita, rotavirus...

Sa nu fi luat de la gradinita ceva...

Pupam Eva mica, sa se faca repede bine!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pt scazut febra:impachetari cu prosoape umede si sosetute cu bitter suedez,dupa ce s-a uns pielea copilului cu o crema,ca sa nu il irite.
supozitor cu novocalmin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

A incercat si Theodor sa imi faca o frumusete de 40* si am scazut-o cu Beladonna CH9(granule homeopate) si a functionat si a si durat efectul.
Anul trecut, la o faza din asta - 40.3, dupa ce i-a fost administrat si novocalmin si un anticonvulsiv rectal (parca Diazepam) la 2 ore a sarit iar de 40.
Dr. de pe salvare nu au vrut sa il ia la spital atunci pentru ca nu avea alte simptome si au zis ca sigur se pricopseste cu ceva din spital.
Sa am grija sa se hidrateze si sa urmaresc simptomele: daca vor fi digestive, cutanate sau respiratorii.
N-au fost de niciun fel

Explicatia?
Cica ar fi intrat in contact cu "ceva", viral sau bacterian, organismul a inceput batalia si a castigat-o.

Refacere rapida Evei!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

scriu pe fuga, ca merge netul prost in spital si ma umple de nervi.

se pare ca are pneumonie, sau daca nu, o alta infectie puternica, inca nu am primit un daiagnostic foarte clar.

analizele indica infectie puternica, a facut radiografie la plamani, s-ar vedea ceva la cel drept.

doua nopti am dormit (improziu zis, pentru ca nu am prea dormit) amandoua intr-un pat de ebe, abia azi ne-am mutat intr-un pat normal.

Selene, am ajuns la 40 cu 3, pt ca cei de la Grigore Alexandrescu nici macar nu s-au uitat la ea, iar ea, dac nu accepta niciun antitermic si era deshidratata, nah...

aici, ce sa zic..
marti si miercuri a facut la 3 ore 39 cu 5, au bagat antitermice in ea la greu, asistentele de pe sectie nu prea ma bagau in seama, nu pe mine, pe toata lumea, doctorul de pe sectie venea doar la vizita (doctora, foarte ok, de altfel).

Ieri, miercuri, am bagat spaima in toate asistentele, pentru ca la 39 cu is-au administrat antitermice si am inceput sa-i fac impachetari.Dupa 20 de minute, avea 40 cu 3.

Am bagat-o in dusul din camera, vreo 10 minute.
Avea 39 cu 8.
Asistentle erau disperate ca nu gaseau un doctor. I+au administrat in fund diayepam pentru copii, am uitat cum se cheama si iar antitermic si am inceput la jumatate de ora cu 2 antibiotice.

Oameni buni, i-a scazut febra...m-am linistit. La ora 12 noaptea, pun mana pe ea, era cam rece, ii pun termometrul....34 cu 8!!!

Zic eu in sinea mea: sunt tuta, n-am fost atenta.
O iau din nou, la fel.
Imi da o colega de salon termometrul propriu: 34 cu 6.

Ma duc la asistenta de garda: dpamna, fata mea are 34 cu ceva temperatura.
Se uita la mine cu scarba: asa, si?

???
CUm adica, asa si???
POate nu m-am exprimat cum trebuie: fata mea are 34 de grade!!!

Asa, si? e normal.

Doamna, eu stiam ca e normal sa fie 36.
NU, nu , e normala 34, ca i-am dat multe antitermice.

Mai ia de aici un termometru si mai ia-i temperatura.
O iau: 34 cu 1!!!

Ma duc la ea: doamna asistenta, are 34 cu 1, ce fac???
E normal, zicea ea, imbracati-o.

Ma duc, o imbrac, pun stocle cu apa fierbinte, o frec, o inebunesc.
Dupa o ora avea 34 cu cev, pana in 35, nu mai stiu exact.

Ma duc la camera de garda.
Ma ia in primire doctora de garda: de ce ati venit la mine, rezolvati cu asistenta de pe sectie.
- Doamna doctor, zic eu,am vrut si o a doua parere.
- pai, zice ea, nu am dosarul ei.
- nu e nevoie, doar trebuie sa va uitati la ea.
-pai ce are?

- de aproape 2 ore are temperatura 34.

-ea, uitandu-se la mine ca la o nebuna: imposibil, daca avea 34 era in coma, nu va dati seama ce vorbiti.

continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Incredibil. Totul ok acum?

Mergi la inceput

eu ma enervez si incep sa-i zic vreo doua, ii spun canu consider normal comportamentul, ca eu nu sunt de specialitate, sunt doar o mama disperata, care are un copil bolnav si nimeni nu ma baga in seama.

Ii explicca inteleg de ce a scazut temperatura, dar vreau doar ca fata mea sa fie vazuta de cineva, si sa mi se spuna ce sa-i fac.

nu sa fiu tratata cu superficialitate.

Ii ia temperatura: 35 cu 7.
-ei, vedeti doamna?? nu are deloc 34.

Da, dopamna doctor, dupa ce aproape doua ore am stat cu sticle fiebinti pe ea.

Ma trimite in camera si imi spune sa o sun peste jumatgate de ora.

La 2 ii iau iar, avea 35.
Ma duc la asistenta: doamna, are 35.
Se uita lung la mine.
O rog sa cheme dr de garda.

VIn amandoua, ca doua flori.
Ma pune sa-i iau temperatura la subrat. #4 cu 7.

Zice doctora: daca are atat, inseamna ca are , de fapt, vreo 37.

izbucnesc: doamna doctor, eu nu iteleg cum puteti sa-mi spunteti asa ceva, cum adica daca are 34, inseamna ca are 37???

le zic iar ca nu consider normal cum sunt tratata, etc, bla,bla.

se mai domoleste.

imi zice sa continui cu impachetarile calde, ca e normala scaderea, sa-i mai iau tempt la juma de ora si sa o tin la curent.

In fine.....pana la 6 dimineata a crescut la 35 cu 9.

Azi...vine doctora la vizita si incepe sa-mi povesteasca de infectii, de antibiotic, m stat mult de vorba.

Si....imi arata fisa fetei, intrebandu-ma: ce s-a intamplat aseara??

Pe fisa scrie: pacienta, s-a prezentat, din proprie initiativa la camera de garda, fara sa spuna unde e internata, sustinand ca copilul are temperatura 34!!!

ce e bolduit de mine, era subliniat cu rosu de ea.

mai scria ca am avut un comportament revendicativ si agresiv, in ciuda explicatiilor medicale.

Iar ma enervez si incep sa-i explic tarasenia doamnei doctor.

ea imi explica asa cum mi-ar fi placut si mi s-ar fi parut normal sa mi se explice cu o noapte in urma

ma linisteste.

Acum fata este sub control, sub tratament cu antibiotic, cautat pe toate partile.

Mi-a zis ca nu e un caz usor, ca e o infectie ff puternica, ca are analizele proaste.

Fi-mea....ce sa zic, e foarte plangacioasa, plange mereu sa nu o parasesc, sa nu plec de langa ea...nu stiu de ce, pentru ca absolut niciodata nu i-am dat drumul de la mana.

Azi la pranz....of, ce m-am speriat....s-a trezit, a stat cateva minute cu ochii deschisi si apoi a inceput sa urle, sa planga cu tuse si sughituri ca vrea la mami, ca unde e mami, sa o sun eu pe mama ei si sa vina sa o ia.

Eu tremuram, ma uitam in ochii ei si ii spuneam: eu sunt mami, ce-ai patit, uita-te la mine, mami e aici.

Ea, nimic.
M-am dus disperata la camera asistentelor ca vreau un neurolog, ca fata mea nu ma recunoaste,
Plangeam disperata, au venit asistentele, m-au calmat, ca poate nu s-a trezit etc.

m-au trimis la neurolog, a consultat-o, mi-a zis ca e ok, dar e foarte speriata si probabil ca nu s-a trezit din somn, desi era cu ochii deschisi.

Si-a revenit.Acum e bine. Eu sunt terminata.

Stau pana luni, asa ca poate mai reusesc sa mai intru, sa-mi mai spun oful.

Mergi la inceput