copilul meu nu mai doarme la pranz

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andabeji

vai de mine, ce educatoare proaste si incuiate

Pe acest forum se respecta un anumit standard al limbajului. Nu suntem mironosite, dar incercam sa lasam mahalaua la intrare. Te rog sa iti alegi mai cu grija cuvintele. Multumesc.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

ce-i corect , e corect..imi cer scuze pentru limbaj..dar educatoarele sunt de vina si inteleg nedumerirea mamici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nici a mea nu a mai dormit de pranz de pe la 2 ani si ceva. Am cautat special o gradi la care somnul de pranz nu e obligatoriu. Ei fac cluburi cu diverse activitati dupa ora 14 sau dorm- la alegere. In general la grupa de 3-4 dorm cam jumate din ei, la 4-5 mai doarme unul/doi iar dupa 5 ani rar cand mai doarme cate unul. Depinde de organismul fiecaruia...eu as dormi si acum dupa-amiaza , pitika mea doarme 9-10 ore pe noapte (tun) si e plina de energie toata ziua. Se culca seara la 9, dar de adormit adoarme pe la 9,30-10 mai citim, mai povestim de la gradi...la 8 dimineata e in picioare singura. Mama mea (D-zeu s-o ierte) nu a dormit niciodata mai mult de 6 ore pe noapte. Imi povestea ca la facultate in sesiune dormea zile la rand cate 3-4 ore si era perfect odihnita. Cum ziceam, depinde de fiecare, eu sunt o somnoroasa.

Eu zic ca ar trebui urmarit copilul in weekend, pentru a se stabili exact de cate ore de somn are nevoie. Adica daca este culcat la ora obisnuita, cate ore doarme noaptea, la cat se scoala dimineata singur? Cate ore doarme acasa de pranz? In zilele cand merge la gradi se trezeste singur dimineata? Daca da, nu poate fi trezit eventual mai devreme, ca sa aiba timp sa oboseasca pana la 13?
Daca e vorba doar de decalat ora de somn a copilului eu zic ca se poate rezolva in cateva saptamani. Daca insa copilul nu mai doarme de pranz ma gandesc ca poate un casetofon cu casti cu povesti l-ar tine linistit in pat cat dorm ceilalti? Sau un minidvd- dar asta ar putea sa-i intereseze si pe colegii de dormitor...

Mergi la inceput