Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea .. ce faceti ? v-ati suparat pe noi?

May.. imi pare rau pt problemute.. o sa scada icterul .. voua nu v-a facut analiza la iesire ?

simmo nu vrei sa te alaturi "oficial" noua, in listuta cu tot tacamul?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Am vazut poze noi de bebei frumosi si rasfatati;)) care mai decare ma frumosi si scupi si dulci pup eu pe toti:)

incerc sa tin fetita treaza dar nu vrea loooo:))) mai atipeste mai suge se mai trezeste se zvarcoleste trage part adoarme looool:)

somnorila ce e acum si l noapte ma termina cu statu treaza:)))

pupici

Cea mai fericita mamica de Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Bai, eu nu ma mai joc.... adica de la pranz umblu prin oras, carat copil, sacose... mers cu masina prinn gropi si Tudor nu da semne decat de oboseala... doarme....

Simmo, bun venit la noi. Doar in vizita? sau te instalezi confortabil sa ne insotesti la scutece? ( pe alea de au nascut, evident)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

May, mai cere parerea unui pediatru macar cu fenobarbitalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ionela .. niste siecs? cica functioneaza..

Haideti sa va zic p faza tare..
Suna bunica sotului ( 80 +, nu stim exact cat), femeie simpla de la tara dar foarte apriga.. si vb cu al meu , televizorul mergea , eu ii dadeam Elenei sa pape.. si il aud pe a meu ca rade.. si zice ceva in telefon.. Il intreb dupa aia care e necazul.. el: bunica asta , imi zice da cine vorbeste acolo? da-mi-o pe Elena sa imi zica vreo 2 cuvinte... Mergea TV-ul (lol)... A meu zice : bunica fata numai in franceza stie sa vorbeasca, nu o intelegi..., saracii batrani..
Cand ajung la 80 ani las scris ca pot fi impuscata,,

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

foarte tare faza cu bunica, sei!!!

matza e haioasa tare si dulcica fata ta

may ultimul pediatru la care am fost si care mi s-a parut mai ok decat cei de prin buzau care numai prostii debiteaza, mi-a spus ca nu e cazul de fenobarbital desi inca mai are icter...
eu am fenobarbitalul in geanta, 10 doze (mi l-au facut la o farmacie, a costat 2 lei) nu i l-am dat insa...

fetelor, eu am ramas cu o burta oribila , flescaita si plina de vergeturi, l-am rugat pe sot sa se uite in seara asta la operatie si mi-a spus ca nu o vede...ce sa vada saracul printre toate vergeturile alea...
din cand in cand ma mai si doare operatia, pe voi va mai doare?

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci fetele.
ionela, deja am chemat unu maine acasa. unul mai tinerel, privat, ca si eu sunt in dubii cu fenobarbitalul. mai ales c-o face leguma.
aia de la policlinica era cam in varsta. ma gandesc ca merge pe aceleasi principii ca acum nspe ani.
vad maine ce zice asta.

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Simmo m-ai pierdut... pai daca sunt lacrimi, cum sa fie infundat?
Tb sa ma documentez... ma duc sa caut

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

zi-ne si noua ce ai aflat sa coboram si noi din plop, poate te simti singura acolo jos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

ionela .. niste siecs? cica functioneaza..

La noi nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor eu sunt semi-disperata. in continuare ne supara eritemul fesier si sunt covinsa ca scutecele Pampers contribuie la situatia asta. mi-am dat silinta sa ii pun scutecele lavabile pe care le am cumparate dar e prea mica si ele mult prea mari (cel putin modelul pe care il am eu). am ajuns tot la Pampers azi... nu stiu ce sa fac!!!

Mergi la inceput