Strugurasi de Sept-Oct2011-Hai IONELA!!!(124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Zubi masajul la ochi il fac la baza ochiului cu nasul, circular, 2-3 minute de 3-4 ori pe zi.Dar nu a dat roade pana acum.

mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003

camady's baby

pot sa-ti spun din experienta mea ca la fetita a durat cam pana pe la 6 luni pana canalul lacrimal a fost desfundat complet - cel putin atunci am putut eu sa spun ca nu mai e nici o problema
i-am facut masaj zilnic, aproape de fiecare data cand era la tzitzi; si asta atunci cand era linistita sau aproape adormita, ca sa ma lase; daca se impotrivea o lasam si reluam cand se linistea; masajul il faceam asa cum spui si tu, la baza ochiului cu nasul, de jos inspre ochi, prin apasare, cca 1-2 min.; mai faceam un masaj scurt si in timpul baitei (era cald, aburi...) si dupa baita, daca ma lasa putin
dupa vreo 3-4 luni am ajuns sa eliminam ceea ce se mai strangea pe canalul lacrimal doar seara sau dimineata; apoi la cateva zile, si tot asa, din ce in ce mai rar pana s-a incheiat definitiv problema
la inceput (prima si putin din a doua luna) a primit si picaturi Nettacin, pt ca ochisorul curgea si galben nu numai lacrima
sper ca te-a ajutat cu ceva relatarea mea ; si pe cea de-a doua mamica (am vazut ca mai era si zubi cu problema asta)
si sa se faca repede bine puiutii

mami de boboci Marcu (febr. 2006) si Madalina (ian. 2010) si Adiel (sept. 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu sunt suparata. Beatrice are icter prelungit, raceala nu-i mai trece...
azi am fost la policlinica sa-i faca analizele. am fost la un pas de internare. birubilina aia sau cum ii zice e 9.2. daca era 10 ne interna si o baga pe perfuzii. oricum e mare si asa.
ne-a dat tratament cu fenobarbital 10 zile si ne daduse injectii cu ampicilina pt raceala, dar dr de fam ne-a schimbat cu sirop cu amoxicilina, ceea ce ma bucura ca nu vroiam s-o intep. si-asa am plans si eu cot la cot cu ea cand a intepat-o pt analize.
nu am incredere in medicii din Valcea. mi-a dat de la pediatrie fenobarbital de 0,015 cand el nu se mai face la dza asta... am batut orasul sa gasesc o farmacie care sa mi-l dozeze...
of...
eu sunt nedormita de nu mai stiu cand.
nepoata mea e bolnava si mamaie se duce si sta si cu ea.
e terminata saraca. acum am trimis-o sa doarma. bine ca a atipit un pic si pitica, ca in rest urla non stop. colicii ma-sii...

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, toate astea trec...nu i usor,stiu. dar gandeste te ca vor trece!
ai grija de Bea!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

May, sarmanica. Iti doresc multa sanatate tie si piticii.

Fetelor, vad ca vorbiti de canalul lacrimar... cand trebuie sa imi fac griji. Adica la ce varsta ar trebui sa apara lacrimile?
eu sunt in plop si plopul in aer

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Fetelor, vad ca vorbiti de canalul lacrimar... cand trebuie sa imi fac griji. Adica la ce varsta ar trebui sa apara lacrimile?
eu sunt in plop si plopul in aer

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

lena, canal lacrimal infundat presupune un ochisor permanent inlacrimat; deci daca n-ai vazut pana acum lacrimi la micuta ta nici macar dupa o repriza mai serioasa de plans.... e absolut sigur ca nu ai de-a face cu o astfel de problema

Mergi la inceput

si scuzati-ma, va rog, ca n-am dat si eu un Buna ziua!
va citesc din cand in cand, atat cat imi permite timpul si sper sa nu va deranjez daca intervin cate putin atunci cand se potriveste
oricum, avem in odisee o mamica foarte informata, desteapta si gata oricand sa ne dea o mana de ajutor - multumim, ionela!

Mergi la inceput

Simmo m-ai pierdut... pai daca sunt lacrimi, cum sa fie infundat?
Tb sa ma documentez... ma duc sa caut

Mergi la inceput

Gata, m-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna seara si de la noi:)
Eu ma tot tin de capul lu al meu sa-mi aduca pozele de la botez:))) si mereu uita:))

Maine mergem si noi la cantar masuratoare si vaccin ufff mi-e o teamaaaaaa...

Fetita mea scumpa si draga si-a schimbat programu sta mai mult noaptea treaza ohh am avut 2 nopti cand numai dupa 4 dimineata a adormit si eu eram zombi:))

in rest papa se joaca rade cu noi gangureste zambeste e o scumpa scumpa mor de dragul ei nu mai pot:)

Probleme nu avem slava domnului.. ne mai supara mucisorii dar ii scote mami si apoi suntem bine

nu ne intorcem singura pe o parte insa daca suntem pe o parte se stie ca ne invartim si zvarzolim pana ajungem pe spate.. nu i mai place sa stea pe burtica mea delooooooc in schimb ii place sa stea pe picioarele mele sa se uite la fata mea si sa rada si scote cate un iiiiiiiiii auuuuuuuuuuuu aguuuuuuuuuuuu guuuuuuuuuuuu uuuuuuu pe rand le ia hahahhaha dam din picioare la greuuuuuuuu nu avem stare:))) dar asa era si in burtica dadea din picioare tare tare

cand se trezeste ea nu se intinde cu intins ea se intinde cu adus genunchii la burtica si mainile la ceafa si asa se da onduleaza din mijloc hahaha

cand e nervoasa sauo supara ceva se zgarie pe fata isi prinde nasucu in mana se prinde de urechea stanga si treage de ea o strange in pumn:))) in rest nu acceptam in continuare nici suzeta nici biberon dar nici degetelul nu-l bagam(l-a bagat mai devreme putin ca ii era chiar f foame s-a trezit infometata:)))

Mai noi papam lungite amandoua(a crescut si nu o mai pot tine f bine in brate cand manaca si inghitea f mult aer.. asa lungite nici nu mai inghitim aer nici nu ne mai chinuim coloana...

se trezeste speriata de la botez si plangand, tresare din orice.. aseara chiar m-a amuzat ca sotul a tusit si ea a inceput sa planga ca s-a speriat(bine el si cand tuseste tuseste taree):)))

scaunel avem in fiecare zi de obicei seara dupa ora 9(de multe ori dupa ce ii fac baita bineinteles ca nu poate si ea sa stea curata:)))

cand ne mai doare burtica si ne scremem pt o basunuta ne rodica mami piciorusele in sus nici nu mai plange si scote si partu pai repejor

Eu va citesc in fiecare zi dar n u apuc deloc sa scriu, nush nu-mi ajunge o zi intreaga sa fac nimic(si nu e sa zici ca fac curat in fiecare zi singurul lucru care l fac in fiecare zi este mancare si aia se face in maxim 1 ora:)))

La multe lunite tuturor bebilor care au implit 1-2 lunite(nu am mai urat de ceva vreme asa ca s-au adunat si bineinteles nu nominalizez)

Ionela nastere usoara iti doresc, si recuperare rapida:) hai ca ce-a fost mai mult a trecut:) maine poimaine nasti si tu :D

fata mea dupa ce ca e chelioasa i-a mai taiat si motu din crestet si se vede neuniform:))))) si bineinteles ca sunt geloasa pe mamicile cu fetite cu fundite si ""codite" ca noi nu putem face:)))) oricum ne creste si noua incet incet abia avem 2 luni:)))(peste 2zile)

pupici la fiecare in parte
Sanatate multa bebicilor cu probleme(imi pare rau sa aud de probleme la copii asa micuti)
Eu ma simt ca o mamica buna asta pt ca nu am avut probleme dar daca as fiia vut probleme cu pitica nici nu stiu cum as reactiona ce as face offfff

o sa intru sa vad si eu pozicile si imediat cum pun mana pe pozele de al botez le pun pe grup si pe facebook:p

pupiciiiii

Cea mai fericita mamica de Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Hai Ionela!!!

Cea mai fericita 21.09.2011 ora 02:50

Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra!

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput