Bujori si panselute de mai-iunie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
carmen_lucia spune:
Si noi ne trezim tot la 6 dimineata... pentru #539;i#539;i. Dupa aceea dormim pana pe la 9,30-10. La noi seara e show, ne apuca ora 11 de multe ori si nu dormim. Oricum dormim doar leganati...
ch_dana spune:
Buun, deci:
- azi facem 6 luni, 66 cm, 6840 g ;
- stam in maini si ne leganam a dans , ceea ce duce uneori la rostogolit pe spate ;
- ne plac clipurile alb-negru (Smiley-Dream Girl, Adele-Someone like you) ;
- ne place piureul de zarzavat, mai putin cele de fructe ; la masa nu stam nici o clipa, e nevoie de 2 persoane sa ne hraneasca, din care una asigura partea "artistica", pentru a ne potoli un pic din miscarea perpetua ;
- stand in pat, studiem cu mare interes covorul, noroc cu zabrelele patului...dar nu vor fi o stavila mult timp.
- ne place tare mult sa dormim intre mami si tati, cu picioarele pe mami si o manuta pe tati, ca sa ne asiguram ca nu fuge nimeni
Dana & Amelia (21.06.2011)
ch_dana spune:
Craciun fericit, multa sanatate si tot ce-si doresc bebeii si mamicile !
lumimar spune:
Fetelor,va uram si noi un an nou plin de sanatate,multe bucurii si tot ce va doriti
La multi ani!
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
mada_mara spune:
Salut fetelor si un An Nou fericit si plin de impliniri alaturi de bebeii nostri dragi! Sper sa ma primiti si pe mine in odisee. Fetita mea Mara s-a nascut pe 15 iunie, prin cezariana, a avut 3 kg si 51 cm. Acum are 7.400 kg si 67 cm. Am inceput diversificarea si tare ii mai place dovlecelul si sucul de portocale. Dar tot tzitzi e marea dragoste :-)
ch_dana spune:
Pai daca toata lumea s-a mutat pe FB...
Eu sunt zombi de somn, azi-noapte s-a trezit de vreo 3 ori, tot se intoarce pe burta si da sa mearga in 4 labe. Ceea ce evident, nu-i iese si nu inteleg de ce musai sa incerce noaptea, nu e multumita cu incercarile de cu ziua
Ia in greutate cam 30-40 g/saptamana, sunt cam nemultumita, dar n-am ce sa-i fac, deoarece sta locului doar cand doarme (si nici atunci tot timpul), e cam greu sa se ingrase.
lumimar spune:
Si noi se vreo doua nopti dormim foarte putin si nu reusesc sa imi dau seama de ce:ca gingiile nu se vad inflamate ,rosu in gat nu are,febra nu a facut ....In rest ,zombi sunt si zi si noapte,ziua nu sta locului nici o secunda,de-a bushelea merge de vreo doua saptamani jumate,mishuna prin toata casa ,noroc ca mananca ca daca si manca la fel cum doarme...cred ca innebuneam de-a binelea
lumimar spune:
Apropo,voi ce meniuri le mai dati ca eu nu mai stiu ce combinatii sa mai fac.Noi mancam intr-o zi asa:-ora7-lapte praf150ml,ora 10-mar+para la abur cu branzica ,ora13-piure de legume si carnita,apoi mai bem lapte100-120ml,la16-avem sucul de morcov+mar+portocala sau mandarina,laora 18-mar cu biscuite si apoi laptele inainte de somn.210-240ml lapte.maine introducem si galbenusul,apoi probabil iaurtelul si restul fructelor incet incet