Mamici din Grecia (11)
Raspunsuri - Pagina 5
carmaw spune:
Anoukule sunt in uk da vin...aici diaspora si familionu jupinului zic sa nu ne mai intoarcem....da venim.
Vezi si tu ca mai sus la discutii generale... se tot discuta gestul politic de azi....care chit ca a fost sa fure fata lui Samaras IN TIMP EUROPEEAN e prost plasat...
Cred ca ANGELIKI a facut infarct....
Ce gafa politica
PS sunt 'fanul' politicii adica ador ...minciuna,escrocheria,lingusirea,siretenia and impertinenta
Ma duc sa ma imbat cu ceai
anouk3 spune:
Buna ziua, fetele,
Nu pot sa cred ce se intampla in tara asta! Cred ca niciodata n-am simtit nevoia mai acuta sa plec, mai ales pentru binele copilului meu care o sa plateasca pentru toate cretinismele politicienilor. Mi-e tare scarba si teama in acelasi timp..
In fine, nu pot schimba nimic din toate aberatiile care ni se intampla asa ca mai bine ma rezum la nimicurile cotidiene.
Am mers in oras cu Nicolas, ne-am plimbat ca e o zi tare frumoasa, iar acum suntem acasa si savurez o cafea care deja s-a racit.
Am pus la semnatura cateva pozici pentru cine doreste sa ne mai vada.
Pupici multisi o zi buna sa aveti!
PS. Carmaw, nu stiu daca emigrarea in UK v-ar aduce o viata mai buna. Nici nu stiu unde s-ar mai putea emigra.. Eventual Australia, Noua Zeelanda
PPS, Alex, iti tin pumnii la examen!
d-ale lui Nica
Ioannoula spune:
Alex si noi tinem pumnii la examen!!! Asa e Alex, e suuper afara!!! Eu i-am dat sa pape mandrei, si acum ma trage de pantaloni si-mi face la la la sa-i cant. Pupici si de la noi!!!
Esthera2011 spune:
Hai noroc si voie buna..
Alex....bafta...multa bafta!...si cand oi avea carnetu-n mana eu vreau sa-mi faci cinste cu o baclava!!!
Ana draga...cum sa pleci???....in romanica??...Nu,Nu,Oxi!!!!
Eu vad altfel situatia (oi fi eu chioara sau am cazut in butoiul cu optimism)...si este pararea mea!
Ceea ce se intampla acum este bine (tarziu ideea acestui referendum)...dar cum niciodata nu e prea tarziu este super!!!
Sa ne intelegem( desi la nivel macroenomic e greu si pentru asi in economie sa dea pronosticuri)binevoitorii europei (mi-e lene sa scriu cu majuscule)sau ajuns ei la concluzia ca fac un bine Greciei(nu mai mi-e lene)si reduc datoria cu 50% (iarasi parerea mea:bancile nu pierd)...urmand ca europa (na...ca iar mi-e lene) sa acorde iarasi un pachet de ajutor Greciei cu inca 100 mld. euro!!!!!
Pai stai asa....unde este ajutorul???...adica tai, tai....dar daca iarasi vrei sa ajuti cu inca niste banuti presupun ca masurile de austeritate nu se opresc aici!!!!!???...si vor continua...si va fi si mai greu (abia atunci eu am sa parasesc Grecia).
Grecul meu mai soptit, cu zambet la coltul gurii cica spune c-ar fi planul lui Obama...s-aduca China(afacerile lor sunt in dolari)in Grecia...si oarecum sa falimenteze europa si euro al ei!!
Ma rog...pareri sunt multe!!!
Eu am scris pe Ana...s-o linistesc!...iar daca vrei sa emigram hai in Madagascar Nici Australia nu mai e ce-a fost(grecul are un frate stabilit acolo de 50 ani).
Deci....hai fetele in Madagascarrrrrrrrr!!!
Am fost la doctor, facut histerosalpingograma...timp in care am discutat(nu prea stiau bine engleza)cu asistenta si doctorul despre Papandreou
Nu m-a durut...dar nici fericita n-am fost and mi-a zis ca am uter bicorn!!!
maine mergem la ginecolog...sa vedem...ce si cum!!!
Hai, capul sus...zambeste ca e o zi frumoasa!!! Maine va fi si mai bine!!!
MoRo_K spune:
Mda cam verde cu maro treaba nu zic nu...nu stiu dc sa ma ia cu depresia sau sa-ncep sa-jur cand ii vad cate aberatii scot pe gura...si cine stie pana la urma care a fost/este planul....oricum parca joaca sah....sau tenis...si la noi tot taie din salarii...fetelor macar de-am avea unde pleca cu totii...da asa cum e acum unde-i de plecat?!si inca mai rezistam...inca n-a ajuns la os...nici eu nu stiu ce sa mai cred...pe de o parte poate c-ar fi o chestie sa revenim la drahme(poate nu prevad exact ce efecte negative ar avea...deocamdata le vad doar p-alea pozitive)....numai ca toate economiile fiecare ce are...sa nu le piarda oamenii ca atunci chiar ca iese cu revolutie....din pacate nu cred ca exista vreo figura politica ,cu coaloana vertebrala si determinare(ca sa nu zic dictator ceva)care sa preia fraiele.....deci cum ziceam cam verde cu maro situatia
Anouk aici in salonic benzina in zilele bune e cam 1.58...iar de obicei 1.65...si f bine si frumos c-aveti semineu....cred ca ne intoarcem la soba pe lemne toti...noi avem incalzire pe gaze dar tot zic ca o sa se scumpeasca cu vreo 20%.Apropo de tampenile pe care tre sa le platim...gen ektakti isfora si taxa pt casa...i-a venit cuiva?mie luna asta(octomb) inca nu mi-au venit nici telefoane nici Deh(cu prima transa pt casa) mie nu mi-a venit nici ekkataristiko...nici ektakti...
Daaap...si acestea fiind spuse Esthera ce inseamna uter bicornal?!astept si eu sa vad ce-ti zice doctorul....eu n-am facut salpinografie d-aia...nu mi-au zis ca mi-ar trebui....inca cel putin...
Mamitza-Alex dadusi examenul?cum fu?:)....golim strazile:))?
Carmawu...dc prinzi radacini p-acolo...nu ma uita:)))
Deeeci ma uit la Fab 5:)))...vai da cum se spune ca a tunat si i-a adunat....ei bine i-a adunat pe alese pe toti "barbatii"...:)))5 Doamne si toti 5:))
Si cum am inceput cu nervi si indignare am terminat in ras...ca dc nu radem un pic din cand in cand.. crapam sau...
puuuup
mamitza_alex spune:
salutari fetelor,ce faceti?ei am luat permisul!!!!am avut un car de emotii,tremuram ieri nici nu m-ai stiu de ce anume de frig sau emotii.am scapat si de mos si de toate..azi gatesc si fac ordine pe aici.a last-o prietena mea pe fetita ei la noi ca ea merge la dentist si se joaca cu bya,imi fac incalzirea pt 2 bebei..eu la politica nu ma bag,oricum sunt cretini.pupici fetelor,o zi buna!!!
Esthera2011 spune:
NU dati cu piatra!!!!
Dupa o noapte nedormita,discutii cu grecul din doatre am ajuns la concluzia ca luna viitoare mergem in romanica(in sibiu)...mergem la vizionari de case!
....adica, daca gasim ceva frumos...spun adio Greciei!!!!
PS: Felicitari Alex...toate credeam in reusita ta!!!
carmaw spune:
Pt cine va fi in RO va fi frig in decembrie...azi am luat de la LIDL haine CRIVIT zic ei pt sky...f f calduroase
Ce naiba filé ul este 32E /kilo...cum se va trai?
Noi am luat doar doua transe....
Felicitari pt carnet FFbine!
Ies ca tocmai am revenit si frigoul ...goldeci repede LIDL (tot caut mincarica pt patrupet) CARREFOUR si AB
La carrefour...mi sa strins inimaera bataie pe o promotie de pizza 2plus 1
Doamne o sa fie f greu!
anouk3 spune:
Buna ziua, fetele!
Alex, felicitari pentru permis!! Ai vazut ca era doar la intimidare mosul? Hai, de-acu' poti sa te relaxezi..
Carmaw, bine ai revenit. Sau nu-i asa bine ca ai revenit.. Asa e si pe aici batalie la toate porcariile de produse Carrefour. Baga lumea in ea numai gunoaie ieftine
Esthera, pai cum asa, fata mea?! Pai nu erai tu cea care vedeai Grecia in toate nuantele de roz?.. Eu va doresc sa va gasiti casuta acolo unde va doriti. Sibiul e foarte frumos (bine, nimic nu se compara cu Brasovul.. ), deci daca sunteti hotarati cu siguranta gasiti. Dar e dispus grecul sa o ia de la inceput intr-o tara straina? Bravo lui pentru curaj, chiar si pentru faptul ca se gandeste la asta!
Si cu pizzeria pe care vroiati sa v-o deschideti?..
Iar cu ce zicea nenea ginecologul, chiar.. ce e aia uter bicorn ca n-am apucat sa google-esc.
Moro, ce ieftina e benzina pe acolo.. Mie nu mi-a venit inca factura de la DEH, dar oricum nu platim noi impozitul ca nu e casa noastra. O sa vedem ce vine la casa lui Apostolis, dar pe aici oricum nu o sa fie sume asa mari.
Tu cu ce te mai ocupi? Mai zi si tu ce mai gatesti sa ma mai inspir ca fetele s-au conformat si mai povestesc
Oana, tu cum de nu esti la apel? Te alearga capritza, sigur!
Am vorbit ieri si cu sora mea care e in Singapore cu sotul ei pentru 3 luni si mi-a tot povestit de acolo primele impresii.. cat de misto poate sa fie.. Nu cred ca mi-ar placea sa traiesc acolo permanent, dar o perioada as sta.
Pupici!
d-ale lui Nica
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!!! Alex felicitari pentru carnet!!!! Sa-l stapanesti sanatoasa!!!!
Esthera, daca ,crezi ca e mai bine in tara, mult succes la gasit o casuta frumoasa, cum iti doresti. Si al meu il vad ca trage spre Romanica, dar eu ma gandesc, ce sa faca el acolo? Limba nu o stie, bani la saltea nu are...si nu-i place deloc.
Ana, nu am avut net toata dimineata...si ma alearga si Fanu:d
Carmen, si eu tre sa ajung la Lidle...tre sa iau pampersi...si altele...
Mihaela te pupam si pe tine duuulce.
Nici noi nu suntem cu politica, dar ce-a zis grecul din dotarea Estherei mi se pare corect. Ce sa zic? politicienii sunt plini de bani, au masini din dotare, nu platesc utilitati...si nu fac nimic inafara de faptul ca ne minte pe noi ca sa le fie lor bine. Si imprumuturile astea de la Germani, tot in buzunarul lor ajung. I-as impusca pe toti. nu as lasa nici unul.Cam atat fetelor...Pupici!!!