Mamici din Grecia (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buon giorno, fetele!

O cafea, o maslina?.. Ziceti ceva frumos ca de sfarsit de saptamana.

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

buna fetelor plimbarete..zic asa ca nu prea mai scrieti... Eu ma pregatesc sa plec la magazin, dar am zis sa va zic noua chestie a fetei mele.. Se uita in ochii mei si ma pupa...dragut nu.? Dar cand...cand vrea sa faca vre-o tampenie si stie ca o cert . smecherica nu? va pupic ca tre sa fug!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Nimic nou sub soare....aceleasi chestii.
Ieri am fost invitati de o famde belgieni la ei(vor sa si vinda casa de vacanta pe care o au aici)....apoi omu a fost la club.
De mincare filé de boeuf à la créme cu cartofi prajiti si salata verde cu spanac.Eu am gustat doar dar carnea se topea in gura (atit era de tandra)
Azi am rdv la coafor....deci nimic mai special.
Nici nu am venit de mult si deja sunt obosita....ieri seara am luat Mg ca sa dorm...si uite tot ma scol ff dimineata!
In rest numai bine va urez,si un bun sf de saptamina!
Mai intru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

Neatza fetelor,haideti la cafelutza!noi suntem bine,azi mergem la o nunta fimea e tare incantata.in rest nimic nou sub soare,decat ca as vrea saplec in ro dupa 20,dar m-ai tratez cu soata.aseara am mers cu masina ca bause soata oleaca dar nu se poate abtine sa nu comenteze,dar cica-i spre binele meu sa ma corecteze.esthera,cum asa sa te duci in ro?atunci bafta multa!!1ioana smechera fanu,cam as aface si fimea cu noi.fetelor o zi buna,azi cred ca bag niste carne la cuptor ca nu prea am chef de altceva.pupici,wekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, fetitele!

Noi, recunosc, suntem plimbareti, dar n-am incotro ca altfel imi mananca urechile cineva..

Oana, ce frumos ca te pupa mandruta ta.. Te cred ca esti topita. Si-a dat drumul la mers?
Alex, felicitari pentru prima ta cursa!! Invata sa triezi comentariile pasagerilor din dreapta si nu uita ca experienta este cea mai importanta la volan. Deci condu ca mai mult poti!
Ce fain ca ai in plan sa mergi in Romania. Eu astept sa revina sora-mea in Singapore (in februarie) si abia dup-aia incep sa-mi fac planuri.
Carmaw, file-ul ala de boeuf este de fap o friptura de vita cu sos? Ce sos ai facut? Ce-mi place salata de spanac! Dar cea mai cea e roka. O ador!
Cum te faci la par?

Pe aici sta sa ploua, dar asa sta sa ploua de o saptamana si nu pica nimic.
De papa o sa fac niste giuvarlakia plus ce mai avem prin frigider, ca am o gramada de mezedakia!
Un weekend placut va doresc ca nu stiu cand mai apuc sa intru.

d-ale lui Nica

Mergi la inceput

Alex paraca mi-aduc aminte de mine si de prima cursa cu masina. Doar ca pe mine tata m-a lasat singura cu masina lui, si cand m-am intors, am sters stalpul la parcare, ca el imi facea semn..mai in dreapta...si eu cu ochii la el...i-am modelat aripa. spre mirarea mea nu a tipat, m-a trimis la mama sa-mi dea bani de bere. Au zis ca daca nu plec imediat, din sperietura nu mai conduc...
Ana nu si-a dat putoarea drumul...nu vrea si pace.Merge pe pereti din camera n camera, si fuge la baie unde imi da drumul la apa...
Carmaw de oboseala ma plang si eu..La cuafor m-as duce, dar ultima oara a plans Fanu de nu am putu sa fecme nimic la par. Cu ta-su sta dar nu mai mult de 10-20 de minute...pe urma striga "mama ela". Cam atat fetelor. Week-end placut si de la mine!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Carmaw, file-ul ala de boeuf este de fap o friptura de vita cu sos? Ce sos ai facut? Ce-mi place salata de spanac! Dar cea mai cea e roka. O ador!
Cum te faci la par?

]

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
d-ale lui Nica

Buna buna mari si mici
Anoukule daca vi in ro ...asa pina in 18 martie ne putem vedea caci nu sunt departe de Brasov.
Asa .La par sunt tunsa stil BOB parca asa se zice in RO adica cu ceafa goala dar cu ceva gen breton filat si pe lateral am parul mai lung taiat si el in oblic.
Ca culoare.Acum sunt ciocolata cu suvite culoarea mierii...recent fui si roscata castan cu suvite si fara,am fost si roscata(gen vinata:)) si uite asa m am saturat si am trecut pe ciocolata.Lumea zice ca i distins ...eu intreb:bostanu' meu sau culoarea???
Deci filé ul de vita e bucata aia de carne ff scumpa (3é pe kilo la AB)Cele 2 bucati au facut 11E
Eu le pregatesc diferit de cum se face aici unde carnea de vita se fierbe in nemurire.
Deci eu fac un fel de friptura(pun tigaia cu ulei la incalzit bine de top si tin carnea( data cu piper de steack) pe o parte 2 minute...carnea nu se reintoarce si ea trebuie sa fie in mijloc rosie!
Apoi se scoate din tigaie se pune la cald si in tigaie se adauga cognac de bucatarie ,se flambeaza apoi se pune sare si smintina se face deci un sos cald care se adauga deasupra carnii(care este deosebit de moale)
Cartofi prajiti,salata verde(si mie imi place mult roquette sau roca),un vin rosu bun si sec si gata festinu'
Cam asa fac eu.
Pup si pe tine si pe Nica.....ce e giuvarlakia????

Mergi la inceput

Oana draga mea...am vazut eu ca tu nu ai nevoie de coafor!
La smekerika din dotare un pupicila apasat!

Azi mergem in port ?cred ca voi minca peste....noul bostan trebuie plimbat nu?
Ieri a fost ceva soare de am putut sa spal....zau ca daca continua asa chiar imi luam o masina de uscat rufe....se schimba vremea,timpurile,coafeza mea mi a zis ca i a ...interzis fetei ei sa se casatoreasca si sa faca bébélica...ma rog fiecare isi face viata cum vrea....mai zicea ca trebuie sa faca un RMN la coloana( la clinica) si ca costa cam 300E asa e?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miha....tu ce faci?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Numai bine si o duminica placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Oana draga mea...am vazut eu ca tu nu ai nevoie de coafor!
La smekerika din dotare un pupicila apasat!

Azi mergem in port ?cred ca voi minca peste....noul bostan trebuie plimbat nu?
Ieri a fost ceva soare de am putut sa spal....zau ca daca continua asa chiar imi luam o masina de uscat rufe....se schimba vremea,timpurile,coafeza mea mi a zis ca i a ...interzis fetei ei sa se casatoreasca si sa faca bébélica...ma rog fiecare isi face viata cum vrea....mai zicea ca trebuie sa faca un RMN la coloana( la clinica) si ca costa cam 300E asa e?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Miha....tu ce faci?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Numai bine si o duminica placuta!

Buna fetelor!!! Eu m-am trezit duuulce azi:X cu o serie de pupici de la Fanu...si ta-su cu pars smuls:))) multumesc Carmaw..as fi vreut totusi sa incerc o culoare mai deschisa. Filet am mancat si noi ieri dar de curcan, pe gratar. A mancat Fanu...3 bucati
Cam atat. Va pup si va iubeeesc muult de tot pe toate!!!
A! Miha, am facut si eu cu sotul meu testele-alea de limba greaca, si al meu a facut 15% :))) Cica grec...e varza cu gramatica, noi ce sa mai zicem?

Mergi la inceput

Oana iarta l...greaca i rea a se citi'grea':)))
Noi veniram acasa ,furam si la restaurant dar eu am luat cirnaciorii pe care i comandasem in cutiuta si acum ii maninca Choupy!
Pupici acum ma pun pe seriale!

Mergi la inceput