Mamici din Grecia (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

La multi ani Miha si de la noi!!! Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti tu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

La multi ani Moro sa fi fericita si iubita de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Saru-mana fetelor!ce frumos e sa citesti urari asa frumoase:)Sa va dea Domnul si voua tot ce-i mai bun si frumos!
Eu iar am disparut ca am avut o perioada full....cu ceva probleme de sanatate in familie(acum sunt toti ok)...sapt trecuta si pana ieri au fost ai mei aici....si n-aveam timp sa intru...si sincera sa fiu asa...voiam sa ma bucur de ei:)....ne-am plimbat...ne-am dus la Edessa...ei nu mai fusesera....si la meteora...le-a placut tare mult...a...i-am plimbat si printr-o laiki maaare...mama ce pitoresc le-a mai parut(de cate ori veneau veneau de sarbatori si nu se tineau laiki)...ei...si ne-am simtit bine impreuna...mai ales ca a fost sapt in care a fost si ziua de nume a sotului si ziua mea de nastere.
Ahhh...o chestie noua pt mine...ieri le mai dadusem alor mei o geanta...ca au venit cu 2 si plecat cu 3:D...si am avut marea surpriza la aeroport...au zburat cu taromul...sa-mi zica la ghiseu ca fiecare pasager are dreptul doar la un bagaj de cala...deci in afara de limita de kg...tre sa fie numai una...si inca una de mana....ne-am reorganizat...bine ca gentile erau micute puteau fi luate si ca bagaj de mana...da m-a mirat....deci...bun de stiut...taromul asa cere...
Esthera am citit despre amica ta...ce sa zic...trist...f trist...stii cate d-astea aud...si ma bucur ca sunt norocoasa...si scuip sa nu-l deochi p-al meu:))Ai dreptate cu vbele bune,gesturi mici,un zambet...un gand pozitiv...imi spun si eu mereu...ce bine ar fi sa putem sa fim mai pozitivi...
Dc treceti prin Salonic....va asteapta o felie de tort:)...eu am sarbatorit cu toata familia...iar seara am iesit la un restaurant american...buuun...iar am luat eu ceva ciudat...de sfaraia si scotea aburi -fum cand a venit.. da buuuun:))
ma uit la stiri acum...mamaa te-apuca damblalele...naspa naspa si lumea incepe s-o ia din loc...si inca lumina nu se vede....
hmmmm....da s-o termina cu bine o data si-o data...
puuuup fetelor!si inca o data multumesc mult pt urari si aici si pe FB:)

Mergi la inceput

Neata la fete si o saptamana buna sa avem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna fetelor....am auzit ce se taie electricitatea la greci intre anumite ore....ce stiti ??
Sau ce e???
am diverse conectate...cind ajund arunc totul sau ce istorie e asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, fetele!
Scuzati absenta prelungita, dar mi-a fost barbatu' pe-acasa zilele astea si a fost tare bine ca ne-am tot plimbat.

Moro, ce frumos ai petrecut! E tare fain cand vin prieteni si ai posibilitatea sa le arati niste locuri frumoase. Meteorele te lasa fara cuvinte, iar in Edessa este superb. ma bucur ca ai petrecut frumos de ziua ta si iti doresc sa fie asa in fiecare zi a anului!
Cu stomacul cum mai esti?

Oana, cum ati petrecut duminica? Am uitat sa te intreb: au aratat-o pe Fanoula la tv pana la urma? Ca eu m-am luat cu altele si am uitat..

Andreea, felicitari prietenei tale pentru micuta! Si mie mi-au revenit amintiri cand am scos hainele lui Nicolas de bebe ca sa le dau unei viitoare mamici. Parca nu ma-nduram sa le dau.. Parca inca simteam mirosul de laptic..
Lukas s-a cumintit cu bagatul diverselor in nas, urechi si alte alea?

Alex, bafta la ultimele ore de condus si fii barbata la condus, sa le aratam barbatilor ca nu sunt ei buricul pamantului la volan!
V-a trecut raceala?

Esthera, e foarte trist ce se intampla cu acea femeie. Din pacate, asa cum a zis si Alex, sunt multe femei in situatia asta si nu pot iesi din ea. Sper sa le dea Dumnezeu putere sufleteasca sa scape din capcana asta. Iar acel individ (ca 'om' nu pot sa-i zic) merita bagat in puscarie pentru atata violenta. Dar e al naibii de greu sa dovedesti violenta asupra sufletului..
Grecul tau cum merge cu sanatatea? Se tine de regim?

Ieri n-am avut curent pana la 2 si am aprins semineul. A fost asa de frumos.. Uitasem ce caldurica buna face focul. Nu l-am aprins pana acum ca mi-era teama de Nicolas sa nu se duca atza la foc, dar a priceput ca arde si nu s-a apropiat. Am fript si niste brizole de vita tot in semineu, ce mai!, a fost foarte frumos. Acum Nicolas umbla cu un gratar micut si striga "Babu" (barbecue) si pune tot ce prinde pe el ca sa le 'friga'.
Azi avem in meniu rata cu paste, dar astept sa se culce un copil ca sa ma apuc de treaba.

Va pupic si pe celelalte fete, Theo, Hellen, Carmaw, si asteptam impresii din weekend, de la parada si alte nimicuri.

Hai ca ai scris intre timp.. Carmaw, adica incepe vreo greva la DEI? ca eu n-am auzit nimic.

Nica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetele!!moro_k,la multi ani,multa sanatate si fericire(scz de intarziere)frumos ca ti-ai petrecut ziua cu parintii tai!1

anouk3,azi fusai la condus si facui o groaza de tampenii,asa ciuda imi e,off..de cand am inceput conducerea eu iau in picioare niste balerini cu talpa subtire sa simpt calumea pedalele,poi azi nu stiu ce naiba avea cel din piciorul stang ca mi se tot prindea sub pedala de ambreaj,si din aceasta cauza numai tampenii facuisi mi-a zis mosulica citez:alexandra azi mi-ai spart nervi!!,plus ca el crede ca nu m-am dus si miercuri si joi sa fac ore pt ca fac cu sotul(sincer va spun ca nici nu am condus masina sotului pt ca stiu ca apoi pe a lui merg ca varza,dar n-am cu cine sa ma inteleg)si tot din cauza nenorocitului de balerin mi-a murit motoru de 2 ori in acelasi loc,sa nu fac crize?!aa si mi-a zis ca nu schimb frumos vitezele in a 3 si a 4,poi daca ma tot toaca la creier atunci vezi sa nu-mi m-ai iasa ceva corect.hai k m-am plans destul c conducerea!!ieri am fost la jumbo,i-am luat byei niste helancute,eu o pijama,o papusa barbi si alte prostii si asa a trecut wekendul.ce fain ca aveti semineu,.feetele celelalte va pup o seara placuta!!

Mergi la inceput

Au dat-o azi. De fapt au dat mai multi copii care dansau.. Nici nu ma asteptam...m-am uitat din gresala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna ziua,
Iata noutati:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-10580171-surpriza-grecia-premierul-papandreu-organiza-referendum-prin-care-tara-spuna-daca-accepta-planul-sprijin-bruxelles.htm
Anoukule p'acilea se zice ca treaba asta cu electricitatea e masura permanenta incepind de azi
....adica se opreste de 2 ori in 24 de ore noaptea si d amiaza.

Vreau soare si peste canal!
bisou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua si kalo mina!

Oana, felicitari! Deci avem o vedeta in devenire printre noi. Adica ce zic eu in devenire?.. trimite-mi si mie autograful ei ca in curand o sa-l vand pe bani grei
Alex, stai linistita, cu totii avem zile bune si zile mai proaste, dar ai grija cu ce te incalti si la examen ca e tare nasol ca incepator sa nu ai pantofii potriviti. Incearca sa nu te stresezi (prea tare..), condu ca si cum ai fi singura in masina. Daca tu ai incredere in tine, o sa iei examenul. Tinem pumnii!
Carmaw, ce naiba de referendum sa mai faca acum?! Mai cheltuie o carca de bani si cu asta?? Si daca poporul zice nu ce alta optiune exista?
Iar cu curentul, pe aici nu am auzit nimic. Sper sa nu fie adevarat ca chiar ca imi iau bagajele si ma intorc in Romanica. Doar n-am scapat de un Ceausescu ca sa dau de altul..
Tu pe unde esti acum? In Grecia?

De curiozitate, pe la voi cat e benzina? Aici in zilele bune ajunge la 1,81, dar cand au chef baga si 1,87.
Eu de gatit nu gatesc nimic azi ca mi-a mai ramas din rata de ieri, iar lui Nicolas i-am facut si o pulpa de curcan cu pireu de legume (pe care pireu o sa-l mananc eu, cu siguranta, ca parca ii dau c..t cand vede legume). Aveti vreo idee cum sa-l fac sa guste macar legume?

Pupici si o zi buna va doresc!

Nica fara frica

Mergi la inceput