Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Adela super misto in tabara de sky!!!!!
Gabi la mononucleoza nu se administreaza antibiotic pentru ca este viral!
g_ioana spune:
M-a sunat cupilu sa-mi zica foarte emotionata ca a luat premiul I la voinicel "doamna a inceput sa strige copii cu premiul al III lea si cand a ajuns la premiul I m-a strigat prima!.....acu io incer sa fac un refresh de memorie sa vaz ce i-am promis ca-i cumpar daca ia punctajul maxim
Kim deci mandra isi doreste cu ardoare sa participe la o petrecere de haloween sau macar sa se duca pe la usi costumata dupa bomboane...ieri am convins-o cu greu ca vecinii nu o sa-i deschida usa daca o vad asa imbracata
cristalina spune:
Olivia, mie personal nu-mi prea place de invatatoarea voastra...na ca am zis ..
Lia, multa sanatate si sa inceapa toamna cea bogata si frumoasa si la voi...ca pana acum numai pe aia urata ati experimentat-o!
Mitzura, super cu tabara de ski. E aproape si nu cred ca o sa fie probleme.
La Kindle e o problema cu alt format decat al lor (de pe amazon). Cred ca e mobi sau asa ceva. Si trebuie sa faci conversia pentru orice. Cred ca e cam peste mana la un moment dat.
Nu se pot "lectura" articole de specialitate (la noi sunt cu multe formule, daca era sa-l luam pentru servici era bun de aruncat)
La pdf-uri pana dai pagina te cam plictisesti...
In rest e bun
Pe mine m-a rugat invatatoarea sa fac niste negative pentru (probabil) o serbare de-a copiilor. Pe "Nu mi-e frica de bau bau" l-am gasit dar pe "Romancuta" il caut de m-am zapacit.
Asta pentru ca ma plictiseam
kim222 spune:
Ioana felicitari!!! Dar ce este Voinicelul? ..noua ne-a spus ca-s prea mici sa participe..ca nu are cine sa le citeasca enuntul..
Monicule deci a fost bine!!
edit :Lia sanatate multa!
leeloo2004 spune:
Mitzura - pentru oreion i-a facut Amilaza serica - care a iesit in limite normale.
Vad ca au mai iesit rezultatele la TGO si TGP (habar nu am ce sunt astea...) care au iesit si ele normale. In schimb i-au facut hemoleucograma cu formula leucocitara si i-a iesit nr mare de leucocite, monocite, limfocite, eozinofile...deja ma depaseste...I-a mai iesit aiurea si proteina c reactiva.
Mai astept rezultatele de la exudate (nazal si faringean) de la anticorpi de cmv si vca si examenul citologic al frotiului sanguin...plus ca i-a repetat si hemoleucograma...
Acum nu stiu ce sa zic - i-a prescris Zinnat 7 zile...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Oau, Gabi, felicitari pentru aparitia in presa, am citit articolul !! Sanatate multa lui Tudor !!
Cuscrela, pentru mindrulita premianta, pin la urma ai dibuit ce i-ai promis ??
Lia, sanatate muuuuulta ! Brei, da s-a mutat murphy la Timisoara sau ce ??
Kim, ca intrebai de mutat, eu una nu l-as muta inca pe Luca de la scoala asta, macar aici s-a obisnuit cit de cit cu profesoara, cu colegii ... in cealalta parte esti sigura ca va fi mai bine ?? Pupici multi !!
Monicule, pentru John, sa fie sanatos si norocos !! Mi-a placut de Maria, azi nu a vorbit decit in pauze !!
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
ema spune:
buna seara
eu voiam doar sa urez succese maxime la scoala piticilor si piticutelor...din pacate n-am timp deloc,noi suntem inca in vacanta.Abia astept sa inceapa scoala...sa mai respir si eu putin.
Gabi...eu una sunt tare mandra de tine....o femeie de succes si o mama de exceptie....pe cuvint ca te admir foarte mult.si eu nu-s cu periuta de obicei.multe succese in continuare.
Lia,sanatate va doresc.
Ioana,felicitari ptr. voinicel...uite asa se nasc competitiile...si sa fiu al naibii de nu asta e cheia succesului.Traim alte vremuri....daca n-are mama si papa parale sa te urce...nu ai alta sansa decat sa pui burta pe carte ...si un pic de noroc...de ce sa nu recunoatem.
Kim...imi pare rau,sincer si din tot sufletul...si eu personal al inteleg pe Luca....el vine de la alt regim,ce sa mai dam motanu de gard...el a deschis ochii in alt gen de abordare,alta atentie...si multe altele altfel.Si atunci ce sa-i ceri copilului?da ,e adevarat...daca l-ai muta la altcineva...de unde stii ca v-a fi mai bine?Dar daca ar fi?Ca asta e intrebarea?Ca aici...am siguranta ca asa o s-o tineti....sa dea Domnul sa m-a insel....dar mie asa imi miros narile....ca nu se schimba mare lucru.Si mi se rupe mie de grija doamnei....si deranjul pe care-l face L la orele ei ....dar va termina pe voi ca parinti....ca nu-i lucru usor sa stii ca nu ai e bine copilului....ca nu e apreciat pentru ce este....ci e marcat doar ca nu intra in sablonul romanesc de elev.Si asta la inceput de drum...vorba aia...clasa 1 e mai importanta decat vrem noi sa recunoastem....e BAZA.E un sfat ca sa spun asa de la o necunoscuta.....nu trebuie sa iei in consideratie prea mult ce spun...poate ca iar m-am infipt in discutie nepoftita,ca de multe alte ori....dar am vrut sa-ti spun ce cred eu...eu daca ar fi sa-l aduc pe R la scoala in romania...cred ca as distruge copilul iremediabil...R are nevoie de apreciere,de mangaieri pe cap,de ajutor...de impins de la spate cand viseaza in mijlocul orelor....are nevoie sa fie ascultat...si multe alte nevoi are R la scoala...iar la noi in ro e foarte greu sa gasesti pe cineva sa faca toate astea.S-ar adapta in cele din urma....dar ar suferi nespus...numai pentru ca el stie altceva...m-am intins prea mult....scuze.
kim222 spune:
va multumesc pentru gandurile voastre!,nu este nimeni nepoftit la discutie ..daca nu as vrea sa va cunosc parerile,nu v-as impartasi din grijile mele...Ema asa este cum spui tu...nu Luca este special ci tara asta este sub orice critica..
am decis sa asteptam..vedem noi..pana la vacanta de iarna..pana in primavara..pana la vara..depinde de cum vom fi afectati noi ca parinti..caci Luca este de cursa lunga..si el care este un tip sensibilos..care plange la filme...ei bine, pare ca nu este afectat inca de ceea ce i se intampla..doar pe mine ma doare cand vad atata lipsa de profesionalism..
kim222 spune:
Gabi leucocite peste 10 000?? Tgo si Tgp sunt transaminaze..si refelecta afectarea hepatica (agresiunea nu conteaza de care este ...virala,bacteriana, etc)..Febra,amigdale marite si pline de depozite albicioase, splina marita....nimic din toate acestea? Mononucleoza trece si netratata...
roxanaz spune:
buna dimineata
Ioana felicitari Mariei pentru premiul I!! super, bravo. imi creste inima cand aud de astea.
Cristal la multi ani lui John! sa fie fericit, sanatos!
Mitzu, succes lui Tudor in tabara de ski. ce bine ca aveti asa ceva. tare as vrea si pentru Patrick.... chiar vorbeam cu fetele vineri seara.
Gabi sanatate multa, sper sa o scoateti la capat cu analizele.
Kim azi de dimineata nu m-ati vazut...
Lia sanatate va doresc!
Patrick iar a uitat ieri de o tema, am stat aseara sa o facem... ca era nitel de logica si ne-am cam contrat.... o fi acum vazut efectul vacantei. pe de alta parte au avut fisa de recapitulare la mate si a luat FB... deci nu e chiar asa rau.
o zi frumoasa va doresc!