Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 8
g_ioana spune:
Neatza
Multumesc pentru felicitari am sa i le transmit mandrei...Kim eu am vazut ca pe toate fisele pentru concursuri de la clasa I scrie ca invatatorul trebuie sa le citeasca enunturile...eu am inscris-o la toate concursurile de care ne-a anuntat doamna ca sa se obisnuiasca cu ideeaei ii place competitia si mai ales ca stie ca se alege cu ceva...mi-am facut refresh i-am promis cele 3 dvd-uri cu garfield..da vaz ca ea a uitat asa ca ma scot si-i cumpar doar urmatoarea insecta,viespea cu clesti de otel
Leeloo tinem pumnii sa se insanatoseasca cat mai repede Tudor
Emaai mare dreptate si sa stii ca nu numai Ricu are nevoie aprecieri,mangaieri pe cap,etc si o parte din piticlontii nostrii...dar foarte rar gasesti in romanika un cadru didactic cu asemenea comportament
Mandra ieri a fost la teatru si a primit rolul de iedul cel mijlociu...nu prea ii convine asa ca l-a batut la cap pe tacsu sa o roage pe doamna sa fie iedul cel mic,pentru ca nu vrea sa fie mancata de lup,ca daca o mananca lupul pe scena o sa inceapa sa planga...dupa 4 ore la scoala si o ora jumatate de teatru a trebuit sa scrie o pagina de a mic de mana(n-am inteles de ce-i pune sa faca si a mic de tipar???)o pagina de 6 si inca vreo 2 exercitii asa ca era cam terminata la ora 9
hai sa avem o zi faina
leeloo2004 spune:
Kim - i-au iesit leucocite: 23.66 mii/µL cind intervalul de normalitate este 5-15... Si da, are si amigdalele marite + puroi - am inteles ca de asta i-a dat antibioticul, plus ca a facut febra incontinuu - 3 seri la rind i-am dat novocalmin... De splina marita nu mi-a spus nimic. Oricum simbata i-a repetat hemoleucograma ca sa vedem din nou numarul de leucocite, sper sa ii iasa astazi rezultatul...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Tocmai am intrat sa vad daca au mai iesit din analize -e gata si a doua hemoleucograma, de data asta numarul de leucocite e si mai mare, 26.48...ce inseamna asta????
Poze
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Leucocitele cresc pentru boaa inca evolueaza.."puroiul" nu este puroi ci false membrane..de aceea nu se justifica tratamentul cu antibiotic..dar in fine..
Rox nu te-am vazut..erai la scoala?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Rox nu te-am vazut..erai la scoala? |
eram in intersectia cu straduta, ati trecut prin fata mea, am facut semn cu farurile, cu mana.. nada
leeloo2004 spune:
Multumesc mult Kim! I-am facut programare pentru control vineri dimineata, sper sa ne dea ok-ul pentru gradi.
I-au iesit si exudatele - evident in nas i-a iesit stafilococul auriu (i-a mai iesit si altadata) dar la asta nu i-a dat niciodata tratament, in rest sunt "curate".
Poze
Gradina mea
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Leloo, multa, multa sanatate la voi
Kim, cum speranta moare ultima, poate-poate se calmeaza si doamna voastra Important e ca Luca sa mearga cu drag
Rox, felicitari lui Patrick pt FB
Ioana, felicitari Mariei pt concurs si pt actorie
noi nu avem nimik de raportat, eu am o perioada aiurea de tot (starea fara bani imi cauzeaza un stres continuu si am ajuns cumva sa nu ma pot calma, nu ma simt bine deloc-deloc desi incerc sa vad solutiile, nici dupa ce le gasesc nu-mi revin, nu stiu de ce) , insa astept cu inters sedinta de joi, ne va spune doamna cine ce facu la teste si ce avem de corectat/ajutat/lucrat in plus.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Andries spune:
Multumesc pentru urari dragelor!!
Mirciulica este un baiat de toata isprava! Si foarte mandru ca e si el de 4 ani!!
Inca se vineri stia ca "maine e ziua mea", asa ca sambata dimineata cand s-a trezit primul lucru pe care l-a spus a fost "mami, azi e maine si eu am 4 ani!!"
Si pe bune ca mi-au dat lacrimile si-mi dau lacrimile si aici in birou, pe furis pe sub ochelari.
In rest, dezmat total, jucarii peste jucarii, petrecere haloween (am pictat la costumul de liliac de mi-a venit acru la 12 noaptea), petrecere de ziua lui luni la gradi, tort, baloane, pinata (maxima distractia cu pinata aia, desi a fost facuta cu prea mult simt de raspundere ca abia au rupt-o pustulicii astia de 4 ani), ce mai... ieri sera era fleasca de oboseala si emotie.
Si ai mei au fost un pic virusati, dar vad ca au trecut usor peste asta, doua zile mai mucioase si gata.
Trebuie musai sa ne mai vedem, Victor abia asteapta sa ne mai vedem in "gasca completa" era suparat ca nu a mai venit Pat si sambata, m-a intrebat si de Radu de la Brasov si de Pat din Oradea...l-am intrebat daca ii e dor si de fete si a spus: "pai, pot sa vina si ele ca nu ne deranjeaza pe noi " (pe noi barbatii, da? ...cred ca incepe faza aia in care se joaca fete cu fete si baieti cu baieti).
kim222 spune:
Gabi succes..normal ca nu a iesit nimic la exudat..de aceea ma toto repetam eu cu antibioticul
Andries...dezmat curat!!!
Daria eu te inteleg...si pentru mine este si mai frustrant ...pt ca au fost vremuri cand daca vroiam Mercedes ..aveam Mercedes(este doar un exemplu aleator ales )..si acum daca vreau sa duc copilul la film..ma gandesc de 100 ori...in fine..la mine se numeste..LUCRU MANUAL ..
Am avut sedinta..raportam B la romana si FB la mate...restul de FB uri la celelalte materii nu conteaza pentru ca aveau toti 32 de copii..Sunt insa 12 copilasi cu FB si FB...noi avem de lucru..la atentie bat-o vina!
hai noapte buna..io ma duc sa caut Mos Ariciu'..ca nu-l gasesc si ne trebuie maine
roxanaz spune:
buna dimineata
parca si Patrick tot asa are, -fb sau b la romana, -fb la mate. habar nu am cum is altii dar dupa cum se cocoseau mamele la sedinta... cred ca fb si fb . am fost surprinsa ieri sa vad ce repede s-a prins de scrisul literelor (au avut si a mic si a mare) si ce frumos le-a facut. mult mai usor decat semnele grafice. si au inceput cu adunarile. cica "am lut -FB mami ca am uitat un plus"
Gabi cum e Tudor?
Andries hehe e tare Victor. si Patrick a turuit tot timpul despre cat au stat ei impreuna si ce bine s-au simtit.
o zi frumoasa va doresc!