Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani pentru Mirciulica!!! Andries, sa-ti traiasca feciorii!

Eu am avut un weekend super...nasol...vineri dimineata Tudor s-a trezit cu ganglionii de la ureche super-inflamati - plinsete de durerer, febra, tot tacimul...am fost cu el de urgenta la medic - i-am facut analize sa vedem daca e oreion (nu e pina la urma...), dar l-am trecut pe antibiotic, antitermice, etc...a urmat o noapte de cosmar, simbata la fel (am fost din nou la dr pt alte analize ca sa ne confirme diagnosticul de mononucleoza infectioasa...) - dar azi dimineata era mai bine. Oricum il tin toata saptamina acasa...
Stefan a plecat plin de bucurie la scoala - imbracat in costul de Woody (din Toy Story) - azi fac la scoala diferite activitati pt Haloween, diseara ar fi avut program special de sculptat dovleci, insa il sarim pentru ca are terapie...

Cam atit...ba pardon, sa ma si laud nitel, pt ca am aparut la gazeta , in www.zf.ro/profesii/au-pe-mana-branduri-de-peste-220-mil-cine-sunt-oamenii-din-spatele-marcilor-heineken-8912038" target="_blank">Ziarul Financiar de azi...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, felicitari! la mai mare! si sanatate baietilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Leeloocika felicitarisi multa sanatate lui Tudor
Carmen interiorul de la Vanatoru seamana foarte mult cu cel de la Oscar
Btw de haloween in week-end am bricolat la greu masti si am desenat dovlecei,varcolaci,vampiri si lilieci pe care i-am si decupat...cu toate astea mandra nu-i satisfacuta trebuie musai sa merg la piata sa cumpar un bostan si sa-l operam azi[bang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

mneatza
Mirciulix
Carmen, super petrecere a mai avut Ionu`
Leloo, felicitari si sanatati la voi
noi stem bine, obosite, dar bine io una`s coma de oboseala si vreau acasa la nani

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa aveti un inceput de semestru bun si cat mai relaxat..
Io cu vechea mea poveste..imi zice dna ..Azi a fost cuminte se vede ca incearca(tot fara sa intreb eu nimic!)..si completeaza ..sau poate a fost cuminte ca este obosit dupa vacanta!..daca tacea..

Rox bine ati revenit..v-am simtit lipsa aseara la petrecerea de Halloween..Luca este dezamagit ca romanii nu serbeaza..i-a informat si la scoala la care d-na cica i-a explicat ca este sarbatoare de la americani si noi nu serbam :(

La multi ani Mirciulica! Sa cresti mareee...
Gabi super tare esti! La mai mare!!!!!!Sanatate si daca este mononucloaza...rabdare..

Ioana deci ati bricolat la greu..

Carmencita mamaaaa..deja la party la restaurant!
Monicule ce fain..este nascut de Halloween!!!Cum fu'azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Mircea!
Sa-ti traisca voinicii andries!

Gabi felicitari si la mai mare!
Sanatate multa lui Tudor!

Carmen, frumosi tare!

Azi nu a certat-o invatatoarea deloc pe Maria! Mi-a spus ea, foarte mandra "mami, azi am vorbit dar numai in pauza!"
Noi avem program artistic diseara, sculptam un dovleac si facem placinta din alt dovleac (pe care nu stiu cine o sa o manance )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc frumos! Adevarul este ca e prima oara cind ne lasa sa aparem - de obicei interviurile/expunerea se limiteaza la managementul superior al companiei, chiar si cind vine vorba de marketing si branduri...

Kim - pai cred ca este - rezultatul analizelor (pt epstein-barr si cmv) ii va iesi abia pe 3 noi, dar raspunde bine la antibiotic, i s-au mai si dezumflat, aseara a si mincat putin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu am cosmaruri legat de ganglionii umflati (la Oana).
Si asta din vina mea, pentru ca au trecut la tratament cu antibiotic (bine, ea are oricum ganglionii destul de mariti si palpabili tot timpul) si eu nu m-am dus sa-i fac analize.
Nenea doctorul mi-a zis ca nu e cazul sa o chinuiesc degeaba si eu am lasat-o asa.

Am pe lista sa-i fac pana la vacanta de iarna! Hemoleucograma, VSH, ionograma, fibrinogen, biliurina, TGO, TGP, ASLO, sumar de urina si urocultura (le visez noaptea!) Lista cred ca e mai lunga...parca o am pe undeva.

Zilele trecute i-am zis ca o sa mergem intr-o zi sa facem analize si a inceput sa planga. Apoi s-a imbarbatat singura "ca si Maria a facut injectia de scoala!" (vaccinul din clasa I) "si o sa faca si injectia de liceu, nu-i asa!?" (vaccinul din a opta )
Azi a fost simpatica "s-a terminat vacanta...asta inseamna ca Maria e in clasa a doua?!?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Va dorim si noi un inceput de scoala, dupa vacanta, cat mai usor...si mai ales rezistenta pana la sfarsit!

Azi a fost chiar ok la noi, cu trezitul si restul, dar e doar prima zi. Mi-am dat acordul azi ca la iarna sa mearga o saptamana in tabara de ski cu clasa. Am rezerve si emotii legat de asta, dar a rezultat in urma consiliului de familie ca-i va prinde bine. Tabara se organizeaza la Paltinis, la vreo 30km de casa.

Gabi, sanatate lui Tudor! Si felicitari pentru aparitia in presa! Exista analize speciale pentru oreion si mononucleoza, sau se vede din analizele de sange uzuale? Am editat ca am vazut ca ai scris mai sus...

Cristal, sa-ti traiasca sotul! Sunt tare curioasa sa ne povestesti peste catva timp despre Kindle, daca/ce va place la el, nu va place. De catva timp ma tot gandesc si eu sa-mi iau si ezit.

Roxi, urat cu tema de vacanta, da bine ca ati rezolvat-o!

Olivia, invatatoarea voastra e something else...

Ioana, asa si Tudor, nu stie daca ii place la scoala Inca nu s-a decis, probabil.

Va pup, ma duc la teme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buda ziua

o zi dasoala de toabda cu das idfudat si toate cele....io, Danu, Dea suntem pe augmentin, cu gatzii, cu nasul, tuse, ma rog, pleiada de manifestari virotice. Asa si-a petrecut Danu vacanta si apoi am urmat noi, adica eu si buburuza mica. El a avut suspiciune de sinuzita, am avut de mers la ORL, radiografie SAF, pediatru, si tot asa, in cerc...Pana la urma cedaram si noi doua, mai urmeaza si Cristi ca sa fie de gashca...Drept urmare recomandare de la medic avem sa stam acasa toata saptamana asta, Danu lipseste de la scoala, ceea ce se soldeaza cu carat de teme zilnic de la invatatoare...ma scoate din minti deja situatia asta, desi multumesc lui D-zeu starea lui s-a ameliorat incat doar mai tuseste sporadic, a avut extraordinar de mult de suferit de pe urma congestiei nazale, practic a facut o obstructie completa, nu mai putea nici inspira si nici expira cu nasul. Fara paracetamol cu pseudoefedrina si spray cu corticoizi nu am scos-o la capat. Antibioticul a completat tratamentul si dureaza 2 saptamani pt ca sa se asigure vindecarea sinusurilor. Eu vineri seara am avut o durere in gat de nu ma vedeam stand in picioare, plangeam de durere efectiv, mi se inflamase faringele si ganglionii de la gat, parca bausem apa clocotita asa imi ardea tot gatul pe dinauntru, cu mari eforturi am inghitit nurofenul si augmentinul. Chiar daca o fi virala chestia, eu n-am avut si nici dr n -a mai avut tupeul sa ne lase fara tratament cand ne-a vazut cum faceam, anume, ca toti dracii de durere. Nu m0-a mai durut gatul asa de peste 10 ani. Nu stiu ce e cu toamna asta si cu virozele de acum dar e nasol. Daca pana si pe noi adultii ne ataca....ce sa mai cred? Acum am facut niste inhalatii cu eucalipt pt ca nu pot inspira/expira deloc sunt blocata complet, cu gura cascata si durerea de gat se accentueaza de la uscaciune. Am stat cu nasul in oala si sub prosop 5 minute si apoi mi-am pus pic in nas. e ceva mai bine, dar sunt obosita la maxim, de cand a inceput vacanta la noi se tin sir chestiile astea

sanatate maxima sa avem cu totii
Happy Haloween si LMA celor ce mai sarbatoresc

Mergi la inceput