Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La noi palatul copiilor este aproape facem 10 minute cu masina si toate-s gratis...Kim super concluzia ca-i BAIAT...pana la urma ceea ce facea se incadra in limite normale....pe invatatoare nu o trimiteti la psiho?
Dariace-mi place de tine ca tot timpul te organizezi din timp..btw de Craciun noi aseara am vazut cum a furat Grinch Craciunul...ne-am distrat la maxim...
Aseara imi povestea mandra ceva ce a invatat la scoala....io mirata"da multe ati mai invatat voi intr-o luna...dupa ce terminati clasa I va inscrieti direct la facultate"....ea hotarata"nu,mergem direct la servici....pardon iesim la pensie ca deja suntem obositi de cat am muncit in clasa I"
hai sa avem o zi calduroasa si scurta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La noi este gratis cu exceptia sporturilor si sahului.
Si noi facem tot 10 minute cu masina..dar cu transportul in comun avem de schimbat mai multe..deci dureaza mai mult:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Abia acum am realizat ca azi nici nu v-am salutat :)

Noi avem noroc de optionalele de la after-school, dans, sah, engleza, altfel nu am putea face nimic extra.
Azi cand l-am trezit pe Matei i-am spus ca e vineri si m-a surprins:"Yupiiii, incepe scoala"...deci nu e (inca) demotivat.
Saptamana asta a cam boierit, l-am lasat si eu sa isi refaca neuronii, azi si maine lucram ce mai avem pentru vacanta si duminica sper sa mergem hai-hui prin oras.

Ioana, bietii copii, parca ma apuca rasu'-plansu' cand vad ce spun, deci sunt si ei constienti ca sunt indopati cu prea multe din start...

Kim, eu sper ca pana anul viitor sa imi iau cea mai ieftina masina, chiar daca recunosc ca mi-e frica sa conduc in oras, sunt legata de maini si picioare cand nu e Petro acasa si trebuie sa plec undeva. Matei e suparat pentru ca noi obisnuiam sa mai facem iesiri singurei si acum am plecat doar o data si am dat 30 lei la taxi...Noi nu avem nici mijloc de transport decat la 2 km si e cam mult de mers printre case, caini...

Va doresc un weekend linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata intregii trupe !
Da' ce liniste a fo pe aici in uichend, sper ca toata lumea este ok si gata de o noua saptamina de lucru/scoala/trebi casnice !!
La Bucuresti sint 4 grade afara, ingheti instantaneu, noroc ca pe la prinz se face mai cald un pic !?
Sanatate maxima tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata doamnelor
sa aveti o a doua jumatate de semestru usoara si plina de FB-uri.
noi am fost la bucuresti unde am reusit sa ne vedem cu andries, baietii, nicole si andreea... in ceeace a fos prima experienta de las vegas pentru copii
am facut in fiecare zi teme mici... iar aseara facand ghiozdanul am descoperit si caietul cu teme date de doamna! nu mult - pentru 5 zile... dar am stat 3 ore sa le faca si pe alea, nu? in concluzie a adormit lesinat de oboseala la 8.30. sa ne fie invatatura de minte.
in rest.. toate bune.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Frig si la Iasi, am crezut dimineata ca e zapada in curte la noi dar nu era de fapt decat o bruma grooooasa...

Va doresc o zi frumoasa, avem VIP-uri la birou si stau cuminte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere, la multi ani john! sa te bucuri de fetele tale
noi stem bine, am pus niste poze saptamina tercuta da` iaca nu mai stiu daca am lasat lincu`, in caz ca da, dati skip
http://family.webshots.com/photo/2295704170082489038yPgbFr

bafta la scoli, multe fb-uri va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Nu e cu intarziere pen' ca azi e ziua lui. E nascut de Halloween ! Multumim tuturor pentru urari!
John a primit kindle de la colegi, Ioana ii dadea tarcoale, voia sa scrie pe el ..."Cu jucariile lui tati nu a veti voie sa va jucati! Voi va jucati cu jucariile voastre si tati cu jucariile lui!"
La care Maria plina de intelepciune "tu ai jucariile tale, noi jucariile noastre...si jucariile lu' mami suntem noi copiii!"

Bafta scolarilor! Speram ca v-ati odihnit in vacanta!
Mandrele mele s-au trezit la 5.30!
Maria mi-a promis ca o sa fie "un exemplu de copil!" azi la scoala.
O zi minunata sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Vad ca am mai avut un scorpion mic de sarbatorit in week-end la multi ani cu multa sanatate si noroc, MirciulicaAndries sa-ti traiasca cavalerii
Mandrulitza s-a trezit cam greu dimineatza..asa ca avem ca obiectiv de saptamana asta sa ne modificam incet,incet ora de culcare...am intrebat-o daca se bucura ca incepe scoala si a zis simplu "nu stiu"in schimb de ieri m-a innebunit cu ora veche si ora noua,se uita la ceas si zice cat este ceasul in prezent si in trecutsi tot ieri a descoperit cum se fac inmultirile si abia astepta sa mearga la scoala sa-l intrebe pe T cat fac 5x5 sau 10x10
hai sa avem o zi frumoasa si o saptamana excelenta
edit Carmencita faine poze si faini protagonistiiunde l-ati sarbatorit pe Ionut la Oscar?......mandra primeste lapte de la Dorna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, mirciulica! andries,
ioana, la vanatoru`

Mergi la inceput