Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 4
kim222 spune:
Monicule ..La multi ani pentru John..desi nu este capul familiei
Lucrurile au intrat pe un fagas normal..pentru ca a venit vacanta Am hotarat sa mai asteptam ..cat ? vom vedea...
ema spune:
buna,
Daria te rog frumos sa-mi dai un numar de telefon...am de facut o afacere cu tine.astept neaparat pm!
kim222 spune:
Daria cat dati voi pe lectiile de ghitara si de unde ai luat chitara?Cum alegem o chitara pentru copil?
szivarvany spune:
Ema
Cristal, lui John !
Kim, dau enorm de mult, 25 lei ora chitara e o chitara de imprumut, Hora, 3/4 cica si n am habar ce corzi are ca nici nu m-am uitat. Io cand aud ca vine joia si trimit 25 de lei imi vine rau
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
g_ioana spune:
Cristalina va faceti de cap daca ati ramas singurei....la multi ani cu sanatate lui John
Andreea bine ai revenitce mai face Pupi?
Kim si totusi ce explicatie a gasit psihologul comportamentului lui L la scoala?
Dariasi eu vreau ca macar de la primavara sa o inscriu pe mandra la un curs de invatat un instrument muzical...ea vrea tobe
szivarvany spune:
Ioana, io preferam orice, doar sa fie mai ieftin
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
g_ioana spune:
Daria...io astept cu nerabdare sa vina 15 noiembrie sa ma reglez si eu cu salariu,ca in luna septembrie si octombrie si-au batut joc de noi astia de la contabilitate...eu nu gasesc cursuri mai aproape de casa sau mai convenabile din punct de vedere al transportului,sa nu pierd o ora doar cu drumul...cu teatrul ne-am scos ca-i free,a zis doamna ca de craciun pun in scena povestisi dupa prima ora a zis ca-i foarte incantata ce mult a schimbat-o scoala pe mandra,este mai indrazneatza,cu tupeu chiarmai sociabila.....eu trebuie sa recunosc ca pe de o parte ma bucur pentru ca asta a fost si scopul pentru care am inscris-o la teatru dar pe de alta parte ma gandesc ca in adolescenta isi va exersa la greu talentul de actrita cu noi
kim222 spune:
Ioana a spus ca este un copil normal,BAIAT ..si ca poate vrea mai multa atentie...in plus tot poate din dorinta de a fi in centrul atentie vrea sa fie bufon uneori.
Totul este dat pe seama mutarii..alt continent..atatea case..etc
la Palat la noi sunt ff multe gratis..majoritatea..dar nu am cum sa-l duc din lipsa masinii a doua
szivarvany spune:
la noi la palat costa 50 lei / an ce este, insa au aia un program si e si departe de noi si nu am cum naiba sa le combin
vom merge oricum pe acolo sambata viitoare sau daca da DD si am si io o zi libera candva in timpul saptamanii, ar cam trebui sa vad ce si cat costa ca deh, vine decembrie cel minunat si sa ma pregatesc din timp.
_