Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Am spalat geamurile la servici, m-am suit pe o scara de 7m dimineata pe racoare, apoi pana acum am frecat geamurile prin interior. Ma enerveaza la maxim cand spun ceva si femeia de servici uita sa faca...asa ca ma urcai eu ca nu vedeam afara prin geamuri! Evident ca au sarit tehnicienii si femeia de servici sa ajute dar a trebuit sa fac un pic de alpinism utilitar. Prin interior au uitat sa le spele asa ca m-am rasfatzat azi Am facut munca fizica, ca intretine tenul si unghiile

Mariuca a fost rau az'noapte, ieri nu trebuia sa se duca la scoala pentru ca fiind sarbatoare a primit bomboane si, evident, le-a mancat. A mai baut si lapte din ala la cutiuta...az'noapte a fost cand cu fundul cand cu capul in WC .

(ieri dimineata s-a dus la doamna la catedra si i-a zis:
"auzi, trebuie sa ai grija de mine azi pentru ca sunt bolnavioara!"
In pauza de la 10 s-a dus cu o bomboana la invatatoare:
"poti sa nu-i spui mamei mele ca am mancat bomboane, ca nu am voie!"
dupa care s-a mai gandit si a impachetat bomboana:
"mie nu-mi palce sa o mint pe mama, mai bine nu mananc"
dar invatatoarea apucase sa zica "daca nu intreaba eu nu-i spun"
asa ca Maria a mancat bomboana "da, asa e bine! sa stii ca asa facem!!"
Radea azi invatatoarea cand mi-a povestit )

Azi dimineata a zis ca-i este mai bine, azi si maine avea testare la romana, vineri la matematica...vedem maine ce zice nenea doctorul.

Daria, s-a vazut. Am trimis si eu prin paypal...o initiativa frumoasa!

Sper sa apuc sa citesc tot. O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, 1 - , 2 - ai innebunit sa te cateri asa sus ??? , 3 - Maria e dementiala, bine, si doamna e super de gasca, insanatosire grabnica va dorim

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria, ba m-ai inteles gresit acu, zau, stiu ca n-ai vrut decat sa empatizezi cu mine
doar explicam ca na, eu par sa ridic probleme mai mereu doar pt ca mereu si zic ce am in cap, ce mi se intampla, in felul cum le percep eu pe toate.(pana si ca ma doare un deget de 2 luni- poate unii nici nu baga in seama o jena de genul asta sau n-o fac publica, mie imi da si asta de gandit si motiv de sperietura) De aia ziceam ca nu e bine ca mine. Las impresia unui om slab...de inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu de exemplu nu suport durerea, efectiv nu pot rabda, iar daca am ceva buba ma vaicaresc in draci de stie toata firma

acum vreau doar sa fie odata vineri orele 18,00 sa inceapa weekendul

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu astept sa vina primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

eu vreau sa vina vara...
Lia nu m-au durut non stop degetele...cand ma lasau,ma durea soldul...cand imi trecea, ma durea genunchiul....vara nu ma doare nimic...eu sunt exact la polul opus,cand ma doare ceva nu spun nimic,rezist eroic...tati stie ca atunci cand zic ca ma simt rau,este de rau
am pus niste pozici sa vedeti cum scrie mandra cu stanga:))
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Maria scrie ff frumos!

La noi nu se dau calificative pentru scris..litere,cifre..
Calificative doar la dictari si teste ..la voi cum este? Ca sa nu ma iau de ganduri..Abia am reusit sa-l fac pe Luca sa inteleaga cele doua situatii in care scriem cu litera mare..si sa nu uite de punct ..offf..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Kim, pe cuvint ca eu nu stiu cum face invatatoarea lui Andrei, pentru ce le da calificativele din catalog ! Si sincer nici nu prea vreau sa stiu exact, pe mine ma intereseaza sa scrie copilul corect (caligrafic nu chiar), sa invete literele si sa isi dea drumul la mina, sa scrie far sa apese pe stilou cum face acum, de mai are putin si craceste penitza !!
Am sa fac si eu ceva poze, sa vedeti cum scrie gizmoul !
Am vazut si caietul Mariucii, scrie fff frumos, bravo !
Daria, hai ca mai e putin si vine si vinerea !!
Lia, si eu vreau sa vina vara !! Cica de miine se strica vremea si se face si mai friiig - azi a fost insorit si frumos la Bucuresti ! Diclofenac iti recomand si eu, eu am un genunchi bulit de la o lovitura de tenis de cimp de pe cind eram mica si cam stiu cind se schimba vremea, heheh !!
Cristalina, oau, da stiu ca te tii de shotii, io nu ma suiam nici platita sa curat geamurile alea !!
Andreea, bine ai revenit ! Cum, mey, nu se gasesc catelusi pe insula voastra ?? Tin minte ca si eu imi doream unul cind eram copil, doar ca stind la bunici in apartament, ei nici nu vroiau sa auda de animale, mai tirziu insa mi-am scos pirleala si mi-am luat pisici !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Alice eu stiu pentru ca ne informeaza la sedinte d-na..si apoi tu nu exersezi dictarea cu Gizmo? Nu stiu frate poate al meu o fi mai sarac cu duhu'..
Lia sanatate!
Monica imi pare rau ca ati avut excursii dese la baie..Super tari discutiile Mariei cu d-na..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Kim, schimba stabilimentul ca e pacat de L.

Mergi la inceput