Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 20
szivarvany spune:
Kim, urata tare doamna asta a vosatra, asa la pachet cum e :(((
Sper sa nu umbreasca stralucirea si bucuria unui copil ca Luca
(as fi vrut sa scriu mai multe epitete adejective si comparatii la adresa doamnei voastre, dar nu pot acilea pe DC)
Ioana, foarte frumoase caietele Mariei
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
ema spune:
Deci,Kim....fara nici un gram de suparare.....tu ce faci????lasi pe L pe mainile unei scorpii?Ca alt calificativ n-am gasit..S. ce zice?Eu maine,repet,maine l-as muta.....asta e clar...bine,sa spunem ca eu n-am toata tigla pe casa.....ca-s o closca paranoia....dar pina la urma urmei....e doar un copil,fratioare....un copilas de 7 ani.....ce dracu are scorpia aia cu el?Cum naiba sa pui un copil la punct cu asa o afirmatie....eu as fi facut urat tare...e inadmisibil asa ceva.Astazi dimineata R a stat cam mult la WC...a iesit....si a spus...ma duc iar....si iar....si am spus gata....nu te grabi,ramai acasa astazi....sa vedem cum rezolvam ....mergem la doctor...am sunat la scoala,am anuntat la secretariat ca astazi o sa lipseasca.La ora 11 eram la scoala sa i-au temele...si doamna....foarte ingrijorata....R e singurul copil din clasa care nu a lipsit nici o zi de la scoala de cand e scolar.I-am spus pe scurt ce si cum....si am venit inapoi...la 10 minute a sunat sa vorbeasca cu el,sa-i spuna ca totul a fost ok astazi,colegii i-au simtit lipsa,ca nu e nevoie sa faca tema,daca nu se simte bine,ca ai este dor de el si multe alte dragalasenii....si spun eu acum,nimeni nu a obligat-o sa-l sune,sa-i vorbeasca asa,oare oameni de astia sunt pe cale de disparitie?
Kim,te rog eu,nu lasa lucrurile asa,e pacat,L merita mult mai mult.Vorbeste cu S...e singurul vostru copil....nu are rost sa-l lasati asa..ca poate o sa se rezolve....ca n-o sa se rezolve....crede-ma.
alice2004 spune:
Neatza, neatzaaa !!
Kim, tare aiurea patania cu profesoara voastra, as spune ca it sucks big time ( oare am voie sa folosesc exprimarea asta paicia ??) ... cred ca tipa asta ori are ceva cu Luca, ori are ceva pe creier, dar am o banuiala ca nu se va schimba in bine ce face ea, asa ca si io-s pentru mutare de data asta !!
Acum zi si tu cum sa se duca al tau copil cu draga inima la ore si sa fie atent daca invatatoarea se comporta asa ??
Sper din suflet sa se rezolve cu bine pentru voi !
Si o zi linistita sa avem cu toatele !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
neata
Cristal, gizas craist, da zau ca aia vut chef de alpinism
Kim vazusi ce scrise si Andriesa? great minds....
si noi azi avem dictare. patrick vad ca se descurca ok - cu cuvintele mai grele de genul murmura, marmara... hihihi o sa fie funny azi. l-am rugat doar sa se concentreze nitel.
Ema sanatate lui Ric!
o zi frumoasa va doresc!
cristalina spune:
Neata!
Iar o trimisei pe mandrulina la scoala, sper sa nu vie sa-mi zica azi ca a mancat/baut cine stie ce si sa stea iar la noapte cu capul in buda .
Az'noapte a marait (si eu eram speriata din celelalte nopti ) asa ca am facut poteca intre camere...dar dupa 2.30 noaptea m-am odihnit
Hai ca ieri am exagerat, scara era intinsa numai cat sa urc eu la 5 metri si eu vedeam cu inca 1,5 metri in plus...deci nu erau 7 metri!
Olivia, nu-mi place doamna voastra! Deloc! Mi se pare important sa prinda drag de invatatoare, ea (impreuna cu mine) imi formeaza copilul. Ce se prinde acum in capsorul lui ramane adanc infipt. Parerea mea...
Ioana, frumos frumos!
Ema, sanatate voinicului!
Maria nu a ajuns la litere (dictare la semnele grafice, despartirea in silabe si sunete...din astea se pune nota)
La matematica evaluarea este din numerele de la 1 la 10, multimi, vecini...trece la adunare saptamana viitoare!
Ma apuc de treburi, n-am nici un chef! O zi frumoasa sa avem!
g_ioana spune:
Neatza
Va multumesc pentru aprecierile legate de scrisul mandrei...am nevoie de multe multe incurajariv-am zis oare ca inca nu m-am obisnuit ca-i stangace....Kim eu apreciez foarte mult la invatatoarea mandrei ca-i evalueaza foarte corect...zilnic primesc calificative,pe scris,pe participarea la lectia noua,pe fise de lucru,pe teste de evaluare....dupa care face medie si iese un calificativ ce-l trece in catalog...mi se pare o metoda foarte obiectiva!....in rest subscriu la ce au zis fetele,invatatoarea voastra are o mare problema
hai sa avem o zi excelenta ....sanatate maxima tuturor bolnaviorilor
leeloo2004 spune:
Neata! Eu am fost matinala, am avut programare cu Tudor sa-i repet analizele - ce sa zic, a fost curajos pina a intrat in cabinet...dupa care a plins si s-a lamentat ca nu vrea sa-i ia doamna singele () - pina la urma insa s-a linistit si s-a terminat cu bine...
Sunt si nervoasa ca iar mi s-a stricat frigiderul (btw, sa nu va cumparati niciodata frigidere Whirlpool!) pe 20 noiembrie i se termina garantia si deja e a doua oara cind ii chem pe cei de la service pentru ca nu mai merge - de data asta s-a stricat altceva, care afecteaza si congelatorul (asta fiind cel mai grav, jumate din el deja trebuie sa-l arunc...) si frigiderul...astept sa ma sune mama cind vine echipa de la service...
Stefan are si el evaluare la matematica maine - sa vedem ce va face...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Roxi voi l-ati facut deja pe r?
Leeloo tinem pumnii sa-i iasa analizele bune lui Tudor!
szivarvany spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168212&nm=Scolari-de-Iulie-August-2004-85
pofiti la capitolul nou noutz
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae