Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Wow Ioana, avansati sunteti daca dati dictari
Felicitari Mariei pt FB uri

(mi-am schimbat semnatura , sa vedem daca se vede si sare`n ochi)

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Daria, votat!

La multi ani de Sg Mihail si Gavril, eu am uitat si vb cu mama la telefon astazi dimineata si ea mi-a reamintit (o cheama Gabriela ).
Multumesc de reprimire, suntem bine sanatosi, cam satuli de vremea ploioasa insulara, dar asta e, noi am ales.
Philip cu scoala e bine, teme din ce in ce mai multe si mai grele, dar ce ma bucura mult e ca citeste mult si zilnic. nu-i place sa scrie, isi face temele la mate de cele mai multe ori fara sa se planga dar uraste sa scrie. asta e. inteleg ca va fi mai nasol in anii urmatori. el e in clasa II acum.
va pup pe toate
a, Philip vrea un catel adevarat de Craciun, da' mosu nu-l poate transporta in mijlocul oceanului, am luat niste jocuri pt nintendo, Pokemon cards si nu mai am idee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani Mihaele si Gabrieli!!!..La multi ani copilasilor, parintilor..La multi ani Robi!!!!!..si Gabi!

Felicitari Mariei pt Fb uri..
Noi am inceput dictarile (azi)..hai sa avem o noapte buna..maine o sa fie poate mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

un sfat cine-mi da si mie? ma doare degetul mic de la mana de ceva vreme, de vreo cateva saptamani bune, poate sa fie si vreo 2 luni, mai precis numai la torsiune, cand imi sterg mana de prosop de ex, sau cand strang degetele unele peste altele in timpul spalarii pe maini, sau daca dau mana cu cineva si imi strange degetele, falanga cea mai lunga, de la baza degetului, incheietura mai precis, dar nu cea dinspre pumn ci cea de la mijlocul degetului. Nu tin minte sa ma fi lovit la mana sau sa-mi prind mana undeva, degetul nu arata inflamat, rosu, nu simt noduli, etc. nu stiu ce poate fi ? vb Dariei, mi-e frica sa ma gandesc sau sa citesc pe net posibile diagnostice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
mi-e un somn de pic.
Lia, habar n-am ce poate fi, da cu niste unguent antiinflamator (diclofenac, ketoprofen) si vezi daca trece pana duminica.
Ioana felicitari Mariei. propozitii??? chiar ca sunteti avansati.
Mitzu voi cum sunteti?
pe kim am rezolvat-o de dimineata
Andreea, ploua nasol? banui ca asa-i toata iarna pe acolo. poze?
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

hello

merci Roxi, o sa incerc si cu asta...daca nu, ma duc la raze.
eu inca tusesc, aseara n-am petrecut decat in familie cu rude apropiate, la 8 si ceva am pregatit copiii de culcare, au adormit cam greu dupa prajiturelele cu ciocolata dar de dimineata dupa cateva mutrite s-au pus pe doua picioare

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Kimdaca dictarile ar fi super rapide cred ca Maria ar lua numai I -uri..ca sa-i iasa literele cum trebuie scrie ca melcul de incet....doamna le da dictari pe fise speciale...asa ca nici nu le-a zis ca dau dictare ci ca incearca sa vada cum se descurca pe noile fise....hai meii ca propozitiile sunt scurte din doua cuvinte din care unul este desenat....adica Am bomboane..scriu am si deseneaza doua bomboane...sau Mama scrie....scriu mama si deseneaza un creion...asa ca sa se obisnuiasca cum se scrie o propozitie...primul cuvant cu litera mare..se pune punct la sfarsit,etc..
Lio pe mine de vreo doi ani ma dor degetele...aratatorul si mijlociu de la mana dreapta,ca la fel nu puteam sa prin nimic cu mana...am facut tot setul de analize pentru reumatism si alte alea da' nu mi-a iesit nik....acu mi-au trecut degetele,ma doare articulatia de la sold de moor...medicul de familie mi-a zis sa ma duc sa vorbesc cu ea ca nu-i bine sa ma doara deja de la varsta asta...nu gasesc niciodata timp si pentru mine
Andreeap vrem pozeee...ati mai fost la Paris...Nico ce mai face?
hai sa avem o zi faina

Mergi la inceput

salutare si de la mine, am sef asa ca mai rarut pe navigari
Kim, mi se pare asa aiurea ... deci clar problema e de partea cealalta si nici urma de buna-vointa pe acolo :(
noi suntem asa-si-asa, Giulia aseara era tare tuflita, pe la 8 juma a si adormit.
a reusit ieri de a citit inca o cartulie, apoi a inceput alta, cred ca o incanta ca se pricepe si ea la ceva
Lia, tot cu belele la tine
Philip, asteptam poze de la voi, multe-multe-multe Ce mai faceti, cum sunteti ???

_

Mergi la inceput

Gioana, timp de 2 ani te-au tot durut degetele??? si a trecut din senin ? ce analize de reumatism se fac? eu in septembrie mi-am facut un set de analize si pareau in ordine, cu VSH, PCR, ASLO, hemoleucograma, probe hepatice, renale, Hb, d-astea...

Daria, merci de incurajare...din proprie experienta zic ca pe la toti se gasesc belele, unii nu le zic, altii epateaza- refuza sa le numeasca belele le iau ca atare ca niste chestii obisnuite de viata, comune si normale, altii prefera sa le depaseasca si sa-si ia gandul de la ele, altii le ignora, nu e iarba mai verde in gradina vecinului, doar asa pare Depinde cum privesti problema, io nu duc prea bine la testul de rabdare si rezistenta, sunt panicoasa, mi se pare ca sunt singura care ma lovesc de probleme intruna, ma deprim rapid, ma vaicaresc, de aia pare mereu sa am ceva probleme...Altii nu se agita atat pur si simplu, sunt mai calmi, mai miserupisti, nu fac publice problemele lor mici sau mari, isi creaza o imagine de succes. E o chestie psihologica pana la urma si de dorit este sa abordezi problemele asa cum procedeaza altii nu cum fac eu

Mergi la inceput

nush dc am impresia ca m ai inteles gresit Lia, dar nu vroiam decat sa ti trimit o imbratisare

_

Mergi la inceput