Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 17
cristalina spune:
La multi ani Mihaele si Gabriele, Mihai si Gabrieli!
Sa traiti sa-nfloriti!
Sa-mi traiasca tatal si sa fie sanatos!
Leeloo, la multi ani, sa-ti traiasca flacaii si tu alaturi de ei. Sa fiti sanatosi si voiosi!
La multi ani Roberta, succese maxime!
La multi ani Lia! Sa-ti traiasca flacaul!
La multi ani Mircea! Sa-ti traiasca mezinul Andries!
Liliana, la multi ani Adelutei!
Marina si Dana, sa va traiasca voinicii!
Ioana, super Maria
Daria, ma bucur ca si-a revenit Giulia!
Am trimis mandrele la serviciile lor , Maria s-a trezit la 7.30, a dormit 11 ore si se vedea ca e bine azi! Astazi il invata pe "a mic de mana" asa ca am trimis-o la scoala.
Ioana era mult mai bine oricum, pe ea deja am trecut-o pe regim normal.
Roxana, are un hematom sub piele. E grav?!
Coaja de la buba era de vreo 3 cm, ca si cum intrase cu fruntea (partea de sub par) intr-un zid...si sub coaja aia se facuse si un ceva, cheag de sange cred.
Coaja s-a dus si am impresia ca si galma aia e mai mica, voiam sa le duc ieri la doctor dar avem o perioada tembela cu depuneri de proiect si le-am doftoricit acasa...
Hai ca ma intinsei.
O zi exceptionala sa avem!
Dorsilia spune:
Gioana, normal ca il las la concurs, am si platit deja, si cred ca e necesar sa vada ce inseamna un concurs, cum se lucreaza, numai sa nu se dezamageasca daca nu face bine....ma rog, sper sa se descurce el
Monica, hematoamele de sub piele se retrag in timp, dar mai greu; poate un unguent local ar ajuta. Lovitura e veche de cat timp?
Daria, sanatate burticii Giulikai!
nici noi nu suntem 100 % sanatosi, eu si Dea avem bronsita acum, asta dupa laringita si faringita ce le-am traversat rand pe rand (desi am luat amandoua antibiotic 5 zile), ca urmare a virozei ce a avut-o si Dani, numai ca pe el l-a afectat predominant in zona nasului mai mult, dr presupune ca a fost o sinuzita acuta, nu e sigur insa, asa ca a luat 14 zile de antibiotic. Taicasu a zacut 2 zile la propriu de la aceeasi viroza, acum tuseste imprastiat si el. Burta mea e terci dupa antibiotic, evident si flora de sus pana jos. Si inca tusesc de ma sparg, iau Salbutamol cot la cot cu Dea. Asa nasoala viroza nu m-am asteptat sa fie, practic de dinainte de vacanta scolara a inceput si ne-a luat in raspar pe rand pe toti din casa. Sper sa ne lasa in pace ca ne-au durut toate cele in zona ORL si ne-am burdusit de medicamente si dropsuri de tot felul pe langa antibiotice.
Azi Danu a dus bomboane Haribo, suc si cioco pt doamna la scoala, era de dimineata tare bucuros ca isi va cinsti colegii de ziua lui de nume. Aseara se gandea ca oricum ziua de nastere n-o va sarbatori niciodata la scoala pt ca e vara cand e vacanta mare asa ca macar de ziua de nume sa duca dulciuri la copii Noroc ca e scoala aproape de casa ca azidimineata la 7:40 a venit si m-a tras de mana aratandu-mi ceasul, cum am dormit prost, m-am scapat adormita, n-am pus nici ceasul sa sune, asa ca nu va imaginati in ce viteza am zburat la bucatarie sa-i fac pachetelul de mancare, i-am imbracat, si am ajuns la 8:02 minute in clasa, nu venisa doamna inca, huh, am respirat usurata.
cristalina spune:
Lia, succese la concurs. Eu cred ca ii va prinde bine.
(As duce si eu matza la concurs dar la noi la tzara nu prea se poarta .)
Am sa urmez sfaturile persoanelor avizate (multumesc Roxi) si am sa aplic un unguent local.
Ea zice ca nu stie cand s-a lovit, Maria a zis ca nu s-a lovit pentru ca ea nu-si aminteste sa fi plans Oana in vacanta ...Habar n-am cand si cum a fost. Mama soacra e o femeie de toata isprava, in mod sigur mi-ar fi zis daca ar fi stiut ca s-a lovit.
De aia sunt asa de in ceata, nu stiu cand a fost si cum a fost...
Au venit astia de la protv ca sa examineze niste pietroaie de la rosia montana...Shoc! nu contin uraniu! Erau asa dezamagiti reporterii...hahaha (cred ca au furat petroiu' de unde nu trebuia )
ina32 spune:
Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor de astazi!!
Ne-am intors din vacanta, copilul foarte incantat dar...a zis ca nu mai vrea sa lipseasca niciodata de la scoala ...i-au iesit pe nas cele doua zile ce le-a avut de recuperat.
Acum ne luptam cu cititul si mai ales cu dictarile. Mari probleme avem la cuvintele cu dubla consoana si la scrierea cu litera mare sau mica (in germana substantivele se scriu cu litera mare, indiferent unde se afla in propozitie)Nu vreau sa ma gandesc cand o trece la scrierea in romana cum o sa amestece regulile...
Au facut deja o gramada de litere (a, m, i, l, r,o, t), astazi il fac pe u...ritmul e rapid...
La matematica au ajuns la cifra 5.
leeloo2004 spune:
LA MULTI ANI de Sf.Mihail si Gavril!!!
De dimineata nu mai prididesc sa raspund la mesaje si telefoane... tare bine e...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua azi!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familii.
g_ioana spune:
Fusei la consiliere cu invatatoarea da' din cauza asta am pierdut cheful singurului Gabriel din colectiv....toate-s bune si frumoase,doamna a subliniat faptul ca mandra a facut mari progrese de la inceputul scolii(i-am explicat ca din cauza ca educatoarea a fost tare bolnava la grupa pregatitoarenu prea a lucrat cu ei asa ca nu era deloc familiarizata nici cu liniatura de tip I sau cea de matematica)...da' tot raul spre bine,ea prefera ca boboceii sa nu fi invatat de acasa literele mici,pentru ca acum este o alta modalitate de a le scrie si nici sa citeasca,pentru ca nu au rabdare si nici nu percep aranjarea textului in pagina,etc,etc....azi le-a dat prima dictare...ne-am uitat impreuna pe ea...normal ca a cocosat primii doi mdar dupa aia si-a revenit in forta...au scris litere,silabe,cuvinte si chiar propozitii scurte...le-a dat si carnetul si are FB pe linie...m-a intrebat daca mi se par temele lungi,ca ea nu vrea sa le dea teme care sa depaseasca 2 ore....aaaa si am aflat ca primul semestru se termina curand adik in decembriesi cel de-al doilea va fi foooarte lung si doar cu 2 saptamani de vacanta...ce tampenie...mai bine erau 3 trimestre ca pe vremea noastra..sau doua semestre dar cu vacanta in februarie...