Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 16
Andries spune:
Am luat si noi FB la romana, care de fapt era un minus FB ca nu a recunoscut sunetul "o" in nu mai stiu ce cuvant, dar treaca de la mine. M-a disperat insa "a-u-to-buz" vedeti ca tot apare in teste si e de 4 silabe, se cheama ca e un "hiat" acolo fratioare, am cautat pe net ca ma certam cu copilul, el ca doamna i-a spus 4 silabe, eu nu si nu ca sunt 3...evident doamna are dreptate.
Si am primit mail cu "next steps", care-va-sa-zica trebuie sa exersam scrierea continua, fara ridicare penita de pe caiet, cu intoarcere pe aceleasi linii.
Sanatate bolnaviorilor!
Rox cred ca e astenia de toamna, dar husband mi-a spus ca nu exista asa ceva, deci o fi astenia de job.
cristalina spune:
dada, vrea sa stiu cum ii zice.
Acu' arat de zici ca-s bagata 2 ore la 220...electrocutata...diana ross combinata cu tina turner
cristalina spune:
Am apucat sa citesc...azi a fost o zi cam turbata.
Gabi...felicitari pentru Stefan! Sper sa treaca repede perioada e convalescenta/regim pentru Tudor.
Roberta, tinem pumnii sa iasa bine vizita sefilor.
Daria, am votat dar trebuie sa mai racolezi membri...Succes!
Sanatate Giuliei!
Andrea, felicitari Stefaniei pentru curaj!
Olivia, pe mine ma darama asta cu atentia (zice 5 si scrie 6! Daca ma enervez face mai rau!
Andries, bravo. Complicata treaba cu silabele. La mate merge treaba dar la silabele astea e complicat (le desparte corect fonetic, recunoaste sunetele dar la reprezentarile grafice ale silabelor/sunetelor e varza).
Oana s-a lovit la cap si i-a ramas o galma mica in piele, se poate a fie un cheag de sange!? (nu stiu cand s-a lovit, cand a venit din vacanta a venit cu ditamai zgaiba de 3 cm lungime si cu umflatura, am descoperit-o intamplator......ea zice ca nu s-a lovit deloc).
Seara linistita si noapte odihnitorare sa avem!
roberta04 spune:
Buna dimineata si La Multi Ani de Sf.Mihail si Gavril!
Eu ma sarbatoresc de dimineata cu pisica :) M-am trezit la 3 pentru ca latra cainele si nu am mai putut dormi, asa ca la 4 imi beam deja cafeaua acompaniata de matza...
O zi buna!
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Hehe, mai este cineva care s-a trezit inaintea mea ... Roberta !
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi, de Sf.Mihail si Gavril , sa fiti sanatosi si fericiti !
Si sa imi traiasca si mie fratiorul mic, sa aiba un bebe sanatos si voios si sa fie un tatic rabdator si fericit !
Azi l-am fi sarbatorit si pe tata ... din pacate el a ales sa petreaca ziua de nume alaturi de ingeri !
Va pup pe toate !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Mihaele, Mihai, Gabriele, Gabrieli!! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti, plini de noroc!!
Cristal nu stiu ce zici tu acolo... are o zgaiba? sau a ramas un hematom sub piele? unde e localizat?
Daria cum e Giuli?
Kim hai mah, ce zici tu acolo, te razi de mine , nu stiam de vecinatate. bravo.
Robi succes cu sefii.
Andries hahaha tare autobuzul. dar misto si faza cu astenia. hai mah ca exista...
ma duc la muncile mele. o zi frumoasa si usoara va doresc!
Dorsilia spune:
LA MULTI ANI LUI DANU MEU SI MIE SI TUTUROR CELOR CE-SI MAI SARBATORESC AZI ONOMASTICA!!!
eu inca nu ma pot mandri cu FB -uri pt ca inca nu are carnet copilu` l-am cumparat dar nu e completat, joi e sedinta, voi vedea ce si cum. Cat despre concursurile Smart, Istetel etc, am listat o multime de teste de romana si de mate si sunt destul de greute pt nivelul lor cred, mai ales problemele de mate unde spune de ex ca :
"intr-un cos se mai adauga inca 3 mere ca in total sa fie 5. Cate mere sunt ACUM in cos?"
asta e genul de problema la care daca copilul nu e suficient de atent la cuvintele si la enunt, greseste problema din start. Nu stiu cat sunt ei de antrenati la a rezolva asa ceva fara exersare anterioara. Saptamana viitoare au concurs si in clasa inca nu s-a lucrat cu ei asa ceva, oare mai are rost sa participe? eu fac cu el cat de cat acasa cate o fisa insa nu stiu daca e suficient. Concursurile astea sunt doar pt genii oare sau merg pe nivelul mediu de informatie de pana in prezent al copiilor?
si la romana sunt lucruri la care trebuie musai sa fie atent, de ex sa faca distinctia clara intre sunet si silaba. Sunt exercitii succesive unde cerinta este sa spuna intr-unul cate sunete are un cuvant dat si in exercitiul urmator sa spuna cate silabeare alt cuvant dat. Fara o atentie marita nu cred ca multi rezolva corect de acum genul asta de exercitii. La fel si impartirea in silabe a cuvintelor mai cu schepsis gen a-e-ro-port, a-u-to-buz, a-e-ri-si-re etc
o zi buna sa avem, linistita si plina numai de surprize placute
Andries spune:
La Multi Ani!! Sanatate maxima si mult noroc sarbatoritilor de astazi!! (inclusiv Mirciulia al meu )
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi!!Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi pentru Leeloocikasi RobiLa multi ani cu sanatate lui Danu si Mirciulicasi tie Lia la multi ani buni si fericiti!
Alicecum se mai simte Gizmo?
Ema si Cristalina vreau si eu par ca al vostru...decat doua fire si trei paie ca al meu
Daria cum se mai simte Giulik?...eu incerc sa caut poza sa o votez da' nu m-am descurcat pana acum
Andries buna treaba cu autobuzul....si eu zic ca exista astenie de toamna da' se numeste altfel
Lio eu zic sa-l duci la concurs daca l-ai inscris,trebuie sa se obisnuiasca cu ideea de concurs cu tipul de fise,etc.,etc...sunt copii care desi sunt neatenti in la ore...la concursuri se descurca foarte bine si invers....
Mandra s-a descurcat excelent la M si 8 ..azi face u si 9...i-am zis sa intoarca caietul cu fundul in sus,sa faca 6 si pe urma cand vine doamna sa-l intoarca la loc.....azi ma duc la ora 12 sa ma consiliez cu doamna,sunt curioasa ce note are in catalog....ieri imi povestea ca de acum in fiecare joi la literatura pentru copii o sa imprumute o carte de la biblioteca clasei(unde am dus si noi 3 carti)...io zic ce fain,as vrea si eu...pai atunci iau cate douao linistesc si-i spun ca eu am sa merg la biblioteca pentru adulti sa iau carti..."pai si cam ce carti se gasesc acolo?"...eu cu o inspiratie maxima dupa 8 ore de seminar si laborator zic"pai povesti de dragoste,de aventura"...."aaaa dar atunci nu-i corect ...tu sa citesti povesti de dragoste si eu povesti cu lupul si alte animale!!"
hai sa avem o zi faina
szivarvany spune:
tuturor celor ce si serbeaza onomastica azi
Multumim de intrebare, Giulik ieri a fost foarte ofilita, a si adormit la 8, dupa care azi dimineata era ca o floare drept urmare ne-am lalait si vociferat ca in timpurile bune
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1