Scolari de Iulie - August 2004 * 84

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

De citit va citesc de fiecare data cand pot, si de pe telefon si de acasa si de la servici, numai sa scriu nu reusesc

Sanatate multa la bolnaviori, si Stefi se mai plange de dureri de burtica, dar mai ales dimineata, eu cred ca de la nemancatul dimineata si trezitul devreme.

Nepotelul meu cel mare a facut varsat de vant acum 2 saptamani asa ca acum stam si asteptam, pe de-o parte, iar pe de alta parte avem un bebe mic de 4 luni la noi acasa (nepotelul meu cel mic si sora mea s-au mutat la noi, preventiv, sa nu faca si cel mic varsat de vant). Copii sunt super incantati, participa in fiecare seara la baita, incearca sa-l distreze, sa-l ia in brate, intrebari de genul: "dar cat mai are pana merge", "pana vorbeste", etc. Stefi vrea Baby amore cadou de Craciun , iar eu o temperez cum ca are un bebelus adevarat care plange, mananca si face caca

Cu scoala este ok, se vede ca au lucrat foarte bine la gradinita si atunci nu are treaba nici la matematica, nici la despartitul in silabe si recunoscutul sunetelor. Din acest motiv simt cateodata ca ar trebui sa ne ocupam un pic mai mult de ea, deocamdata noi mergem in virtutea inertiei ca Stefi se descurca si ca isi face lectiile la afterschool. De exemplu aseara am descoperit o culegere de mate in ghiozdan, cica trebuiau sa lucreze cat vroiau, am facut si noi citeva exercitii. Saptamana trecuta ne-a atras doamna "atentia" cum ca are cam multa energie si sa o ducem la un sport (ea se si joaca cu baietii si se alearga cu ei), noi oricum vroiam sa o ducem si la inot pe langa gimnastica, asa ca sambata fetita mea a fost in extraz la piscina. Nu a uitat nimic, chiar daca a mers foarte sporadic la inot.

Daria, am votat, eram pe primul loc cand am votat eu. Sper sa ramanem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Daria, sa ai vesti bune de la pediatra

Am uitat sa o laud pe Stefi, a avut prima extractie (o maseluta pe care o tratam de 3 ani si nu a mai rezistat), a fost fooorte curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ale mele vor zhu zhu pets (Maria da tonul si Ioana ii tine isonul, evident)
Dar Ioana (in secret ) ar vrea de fapt inca un webkinz, o pisicuta micuta, asa cum e catelul...

Cum la noi Mos Craciun vine de vreo 2 ori (la institut si acasa) avem si de una si de alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Foarte, foarte curajoasa Stefania

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=17" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

gabi, poti sa gasesti online in detaliu ce trebuia papat..dar in principiu multe legume , fructe ,carne doar de pui , fiarta neprajita, fara tocaturi , prajeli..Nu este contagios dupa incetarea bolii stai linistita nu va separati vesela!este o tampenie sa spui ca 1,5..ani ..fix atat. cauta pe net daca nu ma crezi..Felicitari pentru B la cunoasterea mediului!
daria a avut un virus cu localizare digestiva ,nu-i asa?
rox..este cu ochisori?ca tot m-am intalnit cu Tomeasca (stiai ca este vecina mea?)
cori deja cumparati cadourile?
cristalina si noi toto cu atentia..daca este atent si nu vede + in loc de minus si invers stie tot..daca nu ,nuSilabele le stia mai bine la grupa pregatitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da Kim
cica indigestie dusa decent de Giulik speram sa treaca durerea in 1-2 zile, are motivare oricum, in caz ca se va simti mai rau
eu m-am panicat, fara sa citesc pe net

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=16" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am votat.succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si eu am votat, Daria !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

io scurt
Cristal,stiu ca avem cam acelasi par...de groaza...si voiam sa-ti spun ca i-am gasit in sfarsit dupa ani de cautari si incercari....nanasul!daca te intereseaza...gama se gaseste si in bucuresti in saloane am inteles...s-ar putea sa te ofileasca putin pretul....insa pe amazon am vazut si la cam aproape jumate de pret...in fine...eu consider ca merita....adica am par de par ce sa mai vorbim...inca putin si mi se ridica nasu de-o palmaNo,acu serios...daca vrei sa incerci iti dau detalii despre ce sa iei din gama asta...pe pm.pupi la toate...n-am timp deloc...dar ma gandesc cu drag la voi.mai intru dimineatile...ca am inceput scolile si mai respira si menajero-bucatareasa putin.pupi iar.

Mergi la inceput