Scolari de Iulie - August 2004 * 84
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
buna dimineata si de la noi. noi am avut un weekend bolnavicios, la un pas sa nu merg cu Giulik la urgente, o tot durea burtica, apoi ii trecea si tot asa.
de dimineata insa era decisa ca vrea la scoala sa faca litera m, asa ca in 10 minute a fost gata de drum. am lasat-o in grija doamnei si am pus dadaca pe pozitii sa mearga dupa ea daca suna doamna.
Corina, ROR e vaccinul, rapel de fapt.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
cristalina spune:
Neata,
Au facut rapel la rujeola, rubeola si oreion. Este obligatoriu intre 12 si 16 luni si apoi se face rapel in scoala.
Maria e acasa cu burta in pioneze. Vome si diaree, azi noapte am facut traseu intre camera Mariei si camera Oanei, sunt chiauna in stil mare.
Ioana a avut vineri dupa amiaza si noaptea maximul bolii...Sambata finutii au venit la nasu' cu tort cu lumanari din alea care nu se sting si sampanie de copii , asa ca am o mare pata roz pe covorul meu cu bej din sufragerie!...Nu iese cu nimic.
Mama e in spital cu pneumonie, tata are picioarele umflate si nu poate merge ...s-a gandit el ca la 70 de ani e tanar si vanjos si mai e in stare sa care butuci netaiati (!). Si eu nu pot sa plec la ei acum!
Asa ca m-am distrat in weekend. Saptamana asta la sfarsit au testari si la mate si la romana. La mate daca e atenta nu e problema (dar e atenta?!?!) dar la silabe e varza. Pur si simplu zice una si reprezinta altceva...Mai lucram.
O sa fie complicat sa-si revina dupa atata uitat la desene (am iesit mai putin pe afara in weekend iar cand am iesit am fost la spectacol de opera )
O saptamana frumoasa sa avem!
g_ioana spune:
Cori au facut vaccinul ROR,pentru rubeola,rujeola,oreion,al doilea rapel ca-l mai facusera odata la un an si ceva...lasa ca Eva este fata descurcareata....a mea vrea de mos nicolae o maimuta cu telecomandaa vazut in carrefour trebuie sa studiez problema....si desigur restul jucariilor de la reclame:bebelusul ciciolino care face pp si kk,chestia cu margele beados,o masinarie de facut sandvisuri si bomboane...un titirez luptator...a sa nu uit de catelusul boby"ai vazut mama imi pazeste bicicleta!" ...sa continui?
roxanaz spune:
la noi ptr Patrick e simplu de craciun lego ninjago . ptr mandra e nasoala treaba, daca ar fi dupa ea niste locomotive thomas ar face-o cea mai fericita
Cristal sanatate multa alor tai!!
tot uit sa va zic, daca sunteti fani fructe uscate o prietena mi-a spus de site-ul driedfruits.ro - fantastice preturi, si calitate. nu se poate lua decat minim 1 kg... dar se pot imparti apoi. merisoare rontai chiar acum... fenomenale.
szivarvany spune:
Cristal, sanatate multa multa la voi toti
de Craciun ... io`l vreau pe Grinch sa nu mai aud de liste
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
leeloo2004 spune:
Neata!
Vineri a marcat si Stefan primul calificativ - "Bine", la Cunoasterea Mediului...eu una stau cu emotii la restul materiilor...
Kim - Rox - puteti sa-mi spuneti macar in mare ce feld e regim alimentar sa-i tin lui Tudor?
Dr asta mi-a spus, ca virusul este activ in organism cam 1,5 ani, timp in care il poate transmite la alte persoane...
Joi dimineata ma duc sa-i repet analizele - sa vedem cu numarul de leucocite...
O saptamina buna sa avem!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Dariainsanatosire grabnica lui Giulik dar de la ce o doare burta?
Cristalina multa,multa sanatate va doresc!...la noi doamna le da zilnic fise de evaluare...se descurca bine..in schimb la mate este un pic cam dezordonata... nu tinteste chiar patratele de pe caiet cand descompune numerelesi desi scrie corect ii mai scade cate ceva pentru ordine
Leeloo eu stiu ca se recomanda un regim alimentar ca la hepatita,adik mancaruri usoare,fara prajeli...dar tinand cont ca lui nu i-a afectat prea mult ficatul(TGP si TGO sunt normale)ci splina...ar trebui sa fiti atenti la efortul fizic...mie mi-a fost tare greu sa-i impun mandrei sa nu se topaie prea tare,sa nu sara de pe unde nimerea si sa nu alerge...si eu daca as fi in locul tau l-as cam feri de colectivitate ceva vreme pana-si revine sitemul imunitar!
Roxi mie imi plac fructele uscate la nebunie,dar mi se par scumpe...merg sa ma uit pe site-ul dat de tine....
szivarvany spune:
Leeloo, sanatate multa la Tudor
Ioana, merci
Nu stiu nici eu de la ce si ce, scaunele erau normale, abdomenul moale, o durea asa un pic toata burta; i am dat ceai de chimen ca la bolnavi si o tot intrebam daca mergem sau nu la spital, eram mai rau ca-n filme, im iera mie groaza de spital. Dar dat fiind ca a dormit bine noptile si a mai bagat si somn de pranz sambata si duminica, durerea ii ceda, am zis ca mergem la med de familie azi. Doar ca azi a vrut mortis sa mearga la scoala. Insa nu m-a sunat nici doamna nici dadaca.
Eu am trimis deja un coleg sa mi ia Debridat sirop, merci Rox de sfat
aaaaaaaaaaaa, nu uitati sa ne votati la pagina 17 , mag1
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=17" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
roberta04 spune:
Hello!
Sanatate bolnaviorilor!
Si la noi merge bine Debridatul, eu ii dau tablete...
Am intrat sa va urez o saptamana frumoasa, nu stiu daca apuc sa mi intru, poate doar de acasa (daca ajung pe acasa :) ), maine imi vine sefa directa si directorul general, imi cam transpira mainile deja...
Roxi, super link-ul, preturile sunt chiar mici!
va pup!
szivarvany spune:
Giulik a rezistat pana la 13,00 cand i-a spus doamna ca nu e bai daca nu-si face tema, au apucat sa recapituleze oral lectia predata azi asa ca a mers dadaca si acum sunt in drum spre pediatra.
Abia astept sa ma sune.
Giulik nu vrea pastile, ea vrea sirop sau supozitor, dar pastile categoric nu :(
_
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=17" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1