Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!
Raspunsuri - Pagina 6
cristi07 spune:
Blackcat, nu fi invidioasa ca suntem mai multe fara poze cu bebeii . Gandeste-te ca tu mai ai putin il vei vedea real!
Nastere usoara asa cum a fost si sarcina (am dedus ca nu ai avut probleme)!
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani)
BlackCat4evR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 ah da. ma tzin de mult sa va zic celor care sunteti la prima sarcina. nu va faceti probleme ca ati putea sa nu va dati seama care sunt contractiile de nashtere. si eu aveam aceashi problema, daca nu ma prind care sunt contractiile. cand o sa aveti primele contractii adevarate o sa stiti exact ce se intampla fara nici cel mai mic dubiu.pe timpul unei contractii nu te mai poti misca nu poti respira, nu te poti indrepta de spate...nimic nimic...tot ce poti face e sa respiri usor usor si sa astepti sa scada incet incet in intensitate..si sa te rogi sa treaca mai repede secundele alea care o sa para ore intregi asa ca fiti pe pace! orice mamifer din lume asta se prinde cand intra in travaliu...o sa va prindeti si voi mama de mic +s33+ |
LOL ok, daca zice toata lumea, asa trebuie sa fie...
Adriana_2610 spune:
aris, acum tu chiar m-ai linistit cu totul cu contractiile astea, e sigur ca n-oi fi eu mai prejos de restul mamiferelor de pe lume...deci e clar, n-am nimic, stau linistita si astept sa se faca miercuri
Adriana_2610 spune:
citat din mesajul lui BlackCat4evR Ah, Da! Si multa bafta Adriana! In love with life. |
multumesc! si tie la fel, cu nasterea naturala. initial si eu aveam termenul pe 5 nov
Deea_comsa spune:
citat din mesajul lui aris26 ah da. ma tzin de mult sa va zic celor care sunteti la prima sarcina. nu va faceti probleme ca ati putea sa nu va dati seama care sunt contractiile de nashtere. si eu aveam aceashi problema, daca nu ma prind care sunt contractiile. cand o sa aveti primele contractii adevarate o sa stiti exact ce se intampla fara nici cel mai mic dubiu.pe timpul unei contractii nu te mai poti misca nu poti respira, nu te poti indrepta de spate...nimic nimic...tot ce poti face e sa respiri usor usor si sa astepti sa scada incet incet in intensitate..si sa te rogi sa treaca mai repede secundele alea care o sa para ore intregi asa ca fiti pe pace! orice mamifer din lume asta se prinde cand intra in travaliu...o sa va prindeti si voi mama de mic +s33+ |
Ms pt incurajare, ma simt mult mai bine acum.....deci mai au o sansa si neuronii mei de blonda sa-si dea seama cand sunt intravaliu
BlackCat4evR spune:
citat din mesajul lui cristi07 Blackcat, nu fi invidioasa ca suntem mai multe fara poze cu bebeii . Gandeste-te ca tu mai ai putin il vei vedea real! Nastere usoara asa cum a fost si sarcina (am dedus ca nu ai avut probleme)! Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (34 saptamani) |
Abia o astept!
Si "sarcina usoara" nici nu incepe sa descrie fenomenul! Mi-a fost rau in 5 zile (dar daca adun orele cand efectiv mi-a fost rau nu se fac 3 zile intregi...) in 9 luni! As merge pe "sarcina de vis". Asa se explica si mica mea nostalgie... Acushica dau de greu! (dar dupa atata boierie, parca se merita )
cristi07 spune:
Blackcat, daca vei fi la fel de calma si relaxata dupa va fi la fel de vis.
Aris super descriere...
cristi07 spune:
Ooka, ce mai faci? ce iti fac fetele?
dana84 spune:
aris vezi ca si eu am incercat odata chestia asta cu bretonul singura in baie....si am mai luat putin....si am mai luat putin....si cand m-am uscat la par bretonul meu era la jumatatea fruntii...asa ca ai mare grija
adriana stai linistita....totul va iesi conform planului...nu stresa bebelusa
37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
luny spune:
blackcat, nu mai stiuc e medic ai, dar nasterile naturale decurg bine la medlife, din experienta mea oricum, starea de spirit clar face diferenta, cum simti tu asa simteam si eu prima data, si sincer, tot cam asa sunt si acum, atat timp cat stiu ca bebe e bine o sa vezi ca vei capata forte nebanuite!
adriana, se scurteaza amr-ul si la tine, tin pumnii sa se aranjeze toate cum vrei tu!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!