Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!
Raspunsuri - Pagina 5
Deea_comsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Cristina, eu sunt plecata la munte saptamana asta, din pacate nu am cum sa ajung la control saptamana asta, sper sa nu se supere prea tare doamna doctora Abia vineri seara ajung in Bucuresti... Mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem Sa stii ca nici eu nu stau mai bine cu pregatirile pt bebe, asta daca te incurajeaza cu ceva, nu am facut nimic, tot astept sa-mi zugraveasca camerele, sa dau comanda de un dulap si abia apoi sa caut lucrurile de la Vlad sa le spal.pregatesc Ralu, felicitari pt fetita, am vazut minunea in poza! Brambu, sper ca sunteti mai bine, refacere rapida! Ema, succes cu noul doctor, sa fie ceea ce cauti Adriana, curaj, suntem alaturi de tine Luny, felicitari pt eco! de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Unde ai vazut poza cu minunea Ralucai?
daniela209 spune:
fetele, vreau si eu un pm cu contul si parola de pe picassa sa vad si eu pozele cu printii si printesele voastre
Razvan-Teodor
aris26 spune:
ultimul mesaj nu l-am pus eu ci fi-miu
ela - ce nume frumos
adriana - stai linistita ca nu nasti fara doctorul tau
nu stiu daca horoscopul se potriveste la sagetatori dar la copii berbeci este incredibil, il citesc si am senzatia ca femaia asta a locuit cu copilul meu in casa toata viata. daca ma lasa zapacila il citesc si pentru alte persoane cunoscute ca sa vad cat de tare se potriveste
mama de mic +s33+
aris26 spune:
daniela - trebuie sa intri la tine in profil personal si sa iti activezi optiunea mesaje private. acum nu e activa si nu pot sa iti trimit parola.
despre RALU ultimile vesti erau super super bune...nu se mai oprea din privit minunatia de copil
eu tocmai am primit epidurala si anestezicul, le-am ambalat si le-am pus langa restul pungutelor de gabaj...deci inca una rezolvata(cea mai importanta de fapt ca restul sunt mai mult fitze, pot nashte bine merci fara ele).
aaa si mi-am taiat breton, singura de nebuna in baie si acum mi se pare prea lung si cred ca il mai scurtez un pic...daca e bal, pai bal sa fie
mama de mic +s33+
dana84 spune:
adriana parerea mea este sa nu te stresezi prea tare si sa nu intri in panica...contractiile sunt normale la varsta asta a sarcinii si cele dureroase si cele nedureroase iar daca ele prevestesc intrarea in travalui eu nu prea cred ca sunt asa difuze ca la tine...cred ca sunt dureri dalea adevarate de nu ai cum sa nu te duci la spital...asa ca take it easy ca totul va fii bine
37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
Adriana_2610 spune:
am citit horoscopul si... pare ca e mult de munca cu scorpionii astia micuti si determinati :)
aris, ai dreptate, normal ca nasc cu doctorul meu, doar ca stand eu asa si gandindu-ma, am realizat ca drept miercuri nu e defapt cam toata ziua, deci trebuie sa stau sa-l astept cu calm si rabdare, sa nu ma apuce drept atunci ceva de suspans si emotii...ca nu stiu cum ar fi de procedat, acolo alt medic nu e... na, imi trec tot felul de chestii prin cap acum, de parca n-as stii ca are sa fie totul foarte bine
BlackCat4evR spune:
BlackCat4evR, wau, 39s!!!nasti normal tu?.. stiu ca la medlife esti.. daca se intampla ceva maine, sunt acolo la control, vin sa te vad! |
Te duci maine? Am mers si noi azi! Am facut al patrulea test non-stress, si a fost a mea galushca mai ceva ca o pisicuta neastamparata, eu le-am zis la toti ca face valuri mari in burtik, da' nu m-au crezut, la primul test a dormit, ne-am speriat si l-am repetat, dar a trebuit sa-i dau cu ciocolata si cu apa rece, ca s-o trezesc. Probabil nu isi inghitise galbenusul, ca a miscat de 6 ori in 20 de min. A treia oara la fel. Ei bine, azi s-a autodepasit, stateam cu burta in sus pe pat si facea ca un vulcan activ! A ras si d-na dr. de noi! Ne mai ducem joi.
Nu mai stiu cine m-a intrebat, pt ca era pe pag. 19 la capitolul trecut... Dar am DPN pe 5 nov. Acuma, ca iese scorpica, m-am impacat cu ideea, desi o sa fie o relatie palpitanta (eu sunt gemeni) intre timp am apucat sa ma obisnuiesc si cu ideea ca iese brumarica, sper sa nu-mi darame planurile, desi pana acum a cam facut ce-a vrut ea...
Vreau sa incerc sa nasc natural, imi e foarte usor sa vorbesc, pt ca nu ma doare nimik, si habar n-am ce e o contractie (sper sa ma bunghesc in timp util ) asa ca sunt zmeoaica, in orice caz, nu fac mofturi, si la cea mai mica problema cu domnisoara, merg la cutzit fara comentarii...
Si da, sughite intr-un mare fel, cate juma' de ora pe zi, dimineata, de obicei.
Si mai e ceva, sunt invidioasa pe voi, cele care aveti poze asa meseriase cu bb-ii, pt ca Victoria nu a vrut nici de frica sa scoata nasul din placenta, ca sa-i vad si eu mutritza! (Am in schimb o poza cu un pumn de karatista) Ma tine in suspans, dar va plati pentru asta...
aris26 spune:
ah da. ma tzin de mult sa va zic celor care sunteti la prima sarcina. nu va faceti probleme ca ati putea sa nu va dati seama care sunt contractiile de nashtere. si eu aveam aceashi problema, daca nu ma prind care sunt contractiile. cand o sa aveti primele contractii adevarate o sa stiti exact ce se intampla fara nici cel mai mic dubiu.pe timpul unei contractii nu te mai poti misca nu poti respira, nu te poti indrepta de spate...nimic nimic...tot ce poti face e sa respiri usor usor si sa astepti sa scada incet incet in intensitate..si sa te rogi sa treaca mai repede secundele alea care o sa para ore intregi
asa ca fiti pe pace! orice mamifer din lume asta se prinde cand intra in travaliu...o sa va prindeti si voi
mama de mic +s33+
Adriana_2610 spune:
citat din mesajul lui dana84 adriana parerea mea este sa nu te stresezi prea tare si sa nu intri in panica...contractiile sunt normale la varsta asta a sarcinii si cele dureroase si cele nedureroase iar daca ele prevestesc intrarea in travalui eu nu prea cred ca sunt asa difuze ca la tine...cred ca sunt dureri dalea adevarate de nu ai cum sa nu te duci la spital...asa ca take it easy ca totul va fii bine 37+ cu Diana Maria Iti multumim Doamne Dana's baby |
pai asa ma gandesc si eu, ca e normal sa mai fie si contractii de astea, mai ales ca am tot avut in ultimele luni... dureri adevarate sper tare sa nu apara, mai e asa putin... multumesc de sfaturi