Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!
Raspunsuri - Pagina 7
aris26 spune:
mai fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, da? ca si eu eram la fel ca voi acum doi ani jumate..si eu chiar m-am stresat ca nu o sa recunosc travaliul si ma rugam sa mi sa rupa si mie apa ca sa fiu sigura ca nu ratez momentul ba chiar si asa imi era un pic frica ca daca nu se rupe de tot si doar se fisureaza si eu nu imi dau seama ca pierd lichid(ash fi vrut sa imi spuna cineva asa, verde in fatza..m-ar fi scutit de ceva stres). cand au inceput contarctiile imi venea sa rad cand ma gandeam ca imi era frica ca le am prin somn si nu am trezesc
iar corpul nostru este atat de bine gandit...e incredibil. are metodele lui de a ne anunta ce urmeaza una groasa rau de tot nu gluma.probabil de asta dureaza mai mult travaliul la primipare... ca sa aiba timp sa se prinda incepatoarele
mama de mic +s33+
BlackCat4evR spune:
D-na dr. Monica Negoita... Si incerc de un secol sa aflu cate ceva despre ea pe forum, dar nimic. Oricum, nu mai conteaza de-acum...
Wildorchid spune:
Buna seara, fetele, va pupam.
Am fost astazi la doctorul Anca.Mi-a lasat o impresie buna, pare un om cald si bland, sta si iti explica in detaliu ce e ok, ce nu e ok, ce punct de vedere are. I-am prezentat dosarasul cu toate analizele si ecografiile si i-am zis direct ca eu as vrea sa nasc cu el. M-a intrebat ce m-a determinat sa nu mai nasc cu doctorita mea, i-am dat un raspuns evaziv (ei fiind colegi la municipal) ca e posbil sa fie plecata cand eu nasc si nu as vrea sa nasc cu doctorul de garda (nu e genul meu sa ma duc sa denigrez un medic care a avut niste reactii nepotrivite sau de care nu am fost multumita).
Spre marea mea uimire, fara sa fi deschis eu subiectul, mi-a spus ca o nastere prematura se va desfasura natural si m-a intrebat cum prefer sa nasc. Eehhh??? I-am spus ca vreau natural, nu a comentat nimic, nu a parut sa il deranjeze deloc.
Mi-a confirmat ca operatia de cezariana programata de doctorita mea era cam devreme (16 nov, DNP dupa UM 10 dec.), dupa parerea lui, daca nu se va intampla natural, e bine sa fie dupa data de 25-26 noiembrie.
In rest, la control, mi-a confirmat: col scurt, copil f.jos care se pregateste, uter subtiat, dar nu o situtie atat de tragica incat sa nasc maine daca stau cumintica in pat.Multa prudenta, dar in niciun caz o situatie de genul "nu apuci tu 16 noiembrie".
Repaus la pat, medicamente injumatatite, prima doza scazuta a fost cea de utrogestan (mi-a explicat ca la fetite da pilozitate excesiva o doza mare cum era a mea), asa ca o sa am o mica maimutica.
Oricum am plecat de acolo zambind si cu multa incredere.Varianta pesimista a fost ca, in cel mai rau caz, daca se intampla sa nasc prematur, nu se va intampla in urm.2 saptamani pentru ca ma va interna si se mai prelungeste perioada lui bebe de stat in burtica prin tratament, iar o nastere dupa 35 de saptamani nu mai e atat de problematica pt.bebe care oricum e maricel.
Pentru mine au fost vesti bune, chiar m-am bucurat ca m-a luat sub aripioara, nu chiar toti medicii se spala pe cap cu o gravida pe ultima suta de metri si cu ceva complicatii.
Fetelor va multumesc la toate pentru sustinere.
Emma 33 saptamani
BlackCat4evR spune:
aris, cum s-o luam in nume de rau ?
Eu una abia astept sa ma amuz de viitoarele mamici cu temeri si angoase!!! (bineintzeles, in sinea mea!) Sunt convinsa ca nu ai cum rata momentul, si totusi, e acolo un soricel care rontzaie... si daca...? si daca...? Vorbele sunt vorbe, experientia docet!
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BlackCat4evR Bravo, wildorchid, se vede ca acum te-ai mai linistit! In love with life. |
Merci, pis-pis.
Emma 33 saptamani
BlackCat4evR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Wildorchid
Merci, pis-pis. Emma 33 saptamani |
Pai da, ti se vedea zambetul de-aici!
luny spune:
emma, ce ma bucur!!!! deci dr. Anca ramane dr tau?.. am impresia ca o colega de-a mea a nascut cu el, acum vreo 9 ani in schimb... dar tot cu el se pregateste acum ptr bb 2..
oricum, eu stiu ca e medic bun, iar prima ta impresie e cea mai importanta! ai vazut ca se poate si alt fel de abordare?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
daniela209 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 daniela - trebuie sa intri la tine in profil personal si sa iti activezi optiunea mesaje private. acum nu e activa si nu pot sa iti trimit parola. mama de mic +s33+ |
aris ai grija cu bretonul..si eu mi l-am taiat o data singura si la uscat era mult prea scurt
am terminat si clatitele..si de facut si de mancat ... am terminat si cu pofta asta...
am reusit sa activez si PM-le, astept parola pt picassa, te rog..
Emma, ma bucur ca ai rezolvat cu doctorul si esti mult mai optimista acum...
Razvan-Teodor