Brumarei de Nov-Dec 2011( 84) Hai Adriana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari luny pentru rezultatele de la eco

mai fetelor dar voi mancare nu mai mancati? in ritmul asta si cu poftele de dulce o sa ma fac tripla
acum nu stiu ce dulce sa fac mai intai? ca as manca de toate
clatitele le face sotul..e specialitatea lui

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna fetelor!
Iaca am aparut si eu pe aici, scriu din an in Paste, dar nu prea am avut noutati de impartasit.

In primul rand vreau sa o felicit pe Ralu pentru minunatia de fetita, sa aiba parte de mult noroc si de multa fericire!

Emma, ti-am citit pataniile de la ultima intalnire cu doctorita, ma bucur ca te-ai hotarat sa o schimbi, in perioada asta trebuie sa avem un doctor langa noi in care sa avem incredere, nu pe cineva care face cum crede ca e bine doar pentru el. Ti-am spus ca nici eu nu eram f multmumita cu doctorita mea, care imi explica de fiecare data cat de dureros este sa nasti natural, dar pana la urma voi face asa cum simt si cum imi doresc, chiar daca ei i-ar conveni cezariana. Cel putin s-a comportat omeneste la fiecare consultatie, mi-a prezentat neajunsurile si plusurile fiecarei modalitati de a aduce pe lume bebelul si eu hotarasc, nu hotaraste ea pentru mine... Ufff, ma apuca nervii cand aud de astfel de oameni!

Corinuta, pentru lenjerii incearca si la babyconfort.ro, eu de acolo mi-am cumparat patutul, salteaua, sac de dormit si niste cearsafuri pentru salteluta dintr-un material bestial, cand il atingi, te ia somnul . Pernuta nu ii cumpar deocamdata, aparatori pentru patut i-am cumparat separat, iar de dormit i-am luta saculet de dormit si o paturica de dormit. Lenjerii complete o sa primesc si de la soacra-mea, dar chiar daca nu as primi, eu zic ca deocamdata sunt de ajuns ce am.

Aris, tare pofta mi-ai facut cu clatitele late, dar din pacate mi-am propus sa nu mai mananc dulcem pentru ca de cand am intrat in prenatal, am mancat toata ziua, orice am vrut, iar kilogramele s-au adaugat considerabil

Adriana , wow, mai ai foarte putin . Ce bine de tine! Si eu imi doresc sa treaca timpul mai repede sa ma intalnesc si eu cu a mea comoara! Asteptam povestea nasterii (care va fi una minunata ).

Am fost si eu astazi la control, vestea buna e ca bebelul s-a intors, e in pozitie de iesire. La ultimul control doctorita spunea ca din cauza circularei de cordon, e cam imposibil sa se intoarca. Uite ca nu a fost asa imposibil , bebelinul e ok, cu caputul in jos, asa ca o sa il aduc pe lume natural.

M-am intins cat o zi de post , dar ata ete

Ca tot vb de mancare, trebuie sa intru si eu la bucatareala, astazi voi gati ciulama de curcan cu ciuerci, salata de varza si mamaliguta.
In mod normal ar fi fost si ceva desert in meniu, dar gata, fara dulce incepand de astazi.

Cu ajutorul lui DD sunt 32+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Actualizare semnatura. Astazi avem 33 de saptamani si 2 zile!

Aris, sa nu uit, imi place tare mult nick name-ul tau. Pe al meu baietel il va chema Ares .

Cu ajutorul lui DD sunt 33+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristina, eu sunt plecata la munte saptamana asta, din pacate nu am cum sa ajung la control saptamana asta, sper sa nu se supere prea tare doamna doctora Abia vineri seara ajung in Bucuresti... Mi-ar fi placut tare mult sa ne vedem Sa stii ca nici eu nu stau mai bine cu pregatirile pt bebe, asta daca te incurajeaza cu ceva, nu am facut nimic, tot astept sa-mi zugraveasca camerele, sa dau comanda de un dulap si abia apoi sa caut lucrurile de la Vlad sa le spal.pregatesc

Ralu, felicitari pt fetita, am vazut minunea in poza!
Brambu, sper ca sunteti mai bine, refacere rapida!
Ema, succes cu noul doctor, sa fie ceea ce cauti
Adriana, curaj, suntem alaturi de tine
Luny, felicitari pt eco!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nina, de ce sa colectezi colostru inainte de nastere?.. p-aici nu se face asa, desi nu suna chiar rau, daca ai.. daca nu, nu trebuie musai sa-i dea LP daca tu nu vrei, pui copilul la san direct... cred ca se da putina glucoza eventual.. in general, au ei si LP in maternitati, nu se aduce de acasa..
BlackCat4evR, wau, 39s!!!nasti normal tu?.. stiu ca la medlife esti.. daca se intampla ceva maine, sunt acolo la control, vin sa te vad!
firicel, mi-era dor de tinepoze de la babyshower?..
berty, imi pare rau ca ati avut asa experienta si ma bucur ca ne-ai povestit si noua, sa luam aminte... eu eram reticenta la chestia asta, dar acum am bagat la cap, trebuie atentie! ce varsta are pustiul acum?

a, si Bogdan are o circulara larga de cordon frati-su a avut-o dubla, dar s-a securcat si asa

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

gataaaaaa!!!!am venit de la cumparaturiiiiii

ma apuc de facut spaghete

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

uitam sa va intreb

cu ralu ati mai vb???ce mai face???

37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

daniela - spor la facut dar si la mancat

adriana - uite aici horoscopul
http://www.cyberspacei.com/englishwiz/library/names/zodiac/scorpio.htm#_Toc6672027

mama de mic +s33+

Foarte tare horoscopul...oare chiar asa va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Aris, mersi mult pentru link, inca n-am intrat, vreau sa citesc pe tihna, dar chiar ma intereseaza, nu stiu daca am mai spus, dar eu chiar n-am pe nimeni scorpion in familie, nici un prieten scorpion, nici macar colegi de clasa n-am avut scorpioni...mda, suna cam ciudat deci sunt total pe dinafara cu zodia asta sa ma mai documetez si eu putin, ce sa fac in putinul timp care a mai ramas?

multumesc in continuare tuturor de incurajari eu chiar sper acum sa ajung pana miercuri, cand e programarea, si sa pot sa stau sa-l astept pe doctor pana vine, ca v-am mai spus ca m-a sunat ca pleaca la Iasi si nu stie cand ajunge. cel mai bine acum ar fi sa nu se declaseze nimic inainte acum, daca doctorul nu prea e... dar eu parca simt dureri vagi de burta... contractii mai am ca pana acum, nedureroase zic eu, adica nu ma doare burta drept cand se intareste... oricum nu ma pricep deloc la senzatiile astea, sper sa-mi dau seama daca e ceva de mers la spital, daca s-ar rupe apa as realiza si eu, evident, dar in rest, cu contractiile, nu stiu ce sa cred... pe mine m-a mai durut vag burta pe tot parcursul sarcinii, inclusiv acum la sfarsit... oricum, intru intr-o panica ceva de groaza, vreau sa fie totul bine!

ma duc acum sa citesc horoscopul, sa ma mai deconectez

si apropo de dulciuri, eu acum mananc lapte cu gris si gem de mere, tocmai a facut mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dana - ei cum sa nubine ca mi-ai spus, sa imi iau telefonul in pat ca tu esti pe aproape si sa nu ne faci vreo surpiza

mama de mic +s33+

Mergi la inceput