Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

LMA Cris2010!

bumblebee, bamboleta, pe 14 avem prg la Is.

Fetele cu dureri de gat: gargara cu apa cu sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

LMA Cris2010!

bumblebee, bamboleta, pe 14 avem prg la Is.

Fetele cu dureri de gat: gargara cu apa cu sare.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

La multi ani si de la noi!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

La Multi Ani Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Am dat iar in diaree, ma duc in lume. Plus rau, frisoane, raceala. V a stat treaz vreo 3 ore azi noapte. Mananca rau orice. Fructe la mana nu vrea, bucati mici nu, piure putin. La fel e de cateva zile. Plus ca isi baga degetele in gat, asa ca a vomat de 2 ori. Poate de la raceala e... Eu stiu?

Palomina, masina de spalat cu uscator e cea mai buna investitie de pana acum, imi place de mor. Abia astept sa pun haine la spalat. Le usca fain, are si program de uscare maxima, pt prosoape, halate, dar hainele ies sifonate. Eu ii dau uscare delicata si optiunea antisifonare- si mi le-a scos perfect uscate! A fost ieftina- 1650 lei cu tot cu transport. Iti trimit pe Pm modelul.

Iuliana, cum a fost noaptea?

Eu scriu de pe tel, cu v in brate, care se uita pe laptop la desene-de fapt la cantecele. Doar asa reusesc sa va scriu/citesc.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Palomina, nu ai activat PM-ul... iti trimit pe FB modelul si un link.

Cris, La multi ani!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi...

n-am avut o noapte prea buna, Filip mi-a facut 38 temperatura, pe la 3 i-am dat totusi Nurofen sa poata dormi linistit...aseara ii dadusem si niste Sumetrolim, ma enerveaza ca desi nu mai e racit, are niste secretii undeva in piept si cand tuseste se aud...tre sa chem iar medicul...ce m-am saturat...

no...amu e marait, somnoros...ma duc in lume...

cat despre bb3...eu una sincer nu m-as mai baga...oricat de mult mi-ar placea copiii si mai ales bbeii...n-as mai rezista, efectiv...saptamana asta ma gandeam cu groaza ce ma fac daca... sigur, nu cred ca as fi fost in stare sa recurg la...nici nu vreau sa pronunt cuvantul...dar nici n-as fi fost f incantata daca ar fi fost sa iasa II...nu stiu daca ma intelegeti...

ma duc sa mai bag ceva energizant, ca-s ca batuta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ziua buna si de la noi.
Si noi ne-am treizt cu noaptea in cap. De vreo saptamana se trezeste pe la 2 si il mut in pat cu mine si pe sot il trimit la Teo. Oricum baietii mari se trezesc sa mearga la gradi, asa ca daca ar dormi albert cu teo pana dimineata in camera le-ar da tati trezirea la amandoi. Asa uneori, cand am noroc in viata, albert doarme pana pe la 9.

I-am dat azi suc de gutui, facut la storcator, am citit pe undeva ca e bun de raceli. Si i-am facut si aerosoli cu ser si 1 ml de suc de gutuie sa nu mi se para apa chioara. Ci ca e bun, acum sa vedem, pe mine m-a desfundat, ce a ramas in aparatul de aerosoli m-am rasfatat eu. M-a durut ieri capul si o ureche de-mi venea sa plang. Si pe mine nu doare prea des capul. Am pus otocalm ca avem de la Teo.

Vreau sa mai iau niste fructe sa incep sa le dau suc zilnic, ca iar nu prea mai vor fructe, au mancat foarte bine pepene si si, acum nu prea mai mananca. Daca tot sunt in pauza macar suc sa bea. Si eu la fel.

Sper sa-mi gasesc si eu motivatia sa ma puc de slabit. Azi imi fac o strategie. Saddie, putina vointa imi imprumiti si mie? Nu stiu de ce mi-e asa greu, ca la altele nu duc lispa de vointa, dar asta cu slabitul ma ucide de cand cu facutul de copii. La Teo am luat 30 kg, si n-am mancat mult, la albert deja earm disperata am luat vreo 13 kg.

DAr deja mai ramasese de la teo. Of, ce probleme am, dar ce sa fac, nu ma simt confortabil, dar nici nu sunt in stare sa mananc organizat, mananc cand apuc, cand nu plange vreun copil, cand e liniste- SEARA- of. Gata, ca v-am zapacit de cap. Ma iertati, dar poate asa ma mobilizez, cand vad pozele cu voi, zic, gata, de azi trebuie sa fac ceva si o zi tine, dupa creiar mananc haotic. OF.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eladea, crispro, oare cand or veni vremuri mai putin stresante? greu cu astia mici.

La Multi Ani, Cris! Sper ca sunteti bine amandoua!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, iei ceva pentru problemele de sanatate? Sa nu stai sa te chinuiesti si poate un control la medic n-ar strica, desi pe fondul asta de surmenaj se prind toate. Pupam mami frumoasa si multa sanatate.

La multi ani Cris2010, sanante si o viata frumoasa alaturi de cei dragi tie!

Multa sanatate micutilor bolnaviori!

Denisa, ce repede ai reusit cu programul piticilor. Bravo, mami, esti super tare, eu cu unu mic nu resusesc sa-l fac sa doarma ziua. De Teo ce sa mai zic, cand il pui sa doarma zici ca-l tai, mai bine fac ecurat la jucarii, mananca, face lectii, etc.

Crissy, multumesc pentru fise, lucreaza Teo cu placere.

Mergi la inceput