Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Paula, mamica curajoasa.
Vreau sa-ti povestesc despre finuta mea, poate o se te ajute ceva din povestea lor.
La un an si un pic a avut o criza gen lesin cu ochi dati peste cap. I s-au facut investigatii la Constanta si i s-a prescris un sirop. Cumnata mea nu i la dat. Peste un an s-a repetat criza, mai sever un pic. De data asta au ajuns la Bucuresti si i s-a prescris acelasi sirop si a certat-o medicul pe cumnata-mea ca nu i l-a dat de atunci (nu mai tin minte exact ce diagnostic i s-a pus).
A urmat acest tratament trei ani de zile, cu controale periodice si i se schimba doza in functie de analize si encefalograma (sper ca am scris corect).
Ceea ce vreau sa subliniez, este faptul ca, chiar si cu doua crize nu i-au pus diagnosticul de epilepsie. De doi ani este fara tratament. medicul a spus ca daca mai face vreo criza dupa ce a urmat acest tratament, o declara epileptica.

E o idee foarte buna sa-l filmezi si sa-i arati medicului!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

cris, sanatate tatalui tau. sper ca sunteti bine. si blonduta cu cine o sa stea cand incepi munca?
iti dau la schimb prajitura cu mere si negresa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Multumesc, Alice.

Initial am cautat bona, asa pe repede-inainte. Am vorbit cu cineva care a avut grija de fetele cumnatului, dar erau mai maricele. Am mai vb cu o vecina de la tara, dar n-a vrut sa vina. Mama nu putea sa vina si sa-l lase pe tata singur dupa operatie. Asa ca vin amandoi, dar nu vor sa stea la noi, sa nu ne deranjeze. Asa ca acum cutam o garsoniera pe -aproape sa stea ei acolo. Garsoniera oricum o luam ca investitie.
Asa ma duc si eu linistita la munca. In mama am incredere ca nu-mi iese din cuvant si are grija tare bine de SN. Si cu mama imi ,mai permit sa intarzii sau sa iesim in oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Rody: cum e cu munca, cum de ai scapat asa devreme?ma gandesc si eu ca daca nu vine bebe maxim pana in ianuarie, incep sa-mi caut si eu de lucru, ca nu e de gluma aci..

cu munca e mai bine, am gasit si chestii care imi placeau inainte si le-am mai adaptat sau m-am mai adaptat eu situatiei. cu colegii la fel, chestie de zambete in pauzele de masa, ca in rest oricum nu ne vedem, fiecare isi vede de treaba lui... azi am scapat nesperat de repede ca a plouat torential, nu stiu cui nu i-a convenit si am plecat acasa toti, urmand sa ne sune in cursul zilei sa revenim. na, eu vazusem pe net ca va ploua toata ziua, asa ca dupa ce mama a culcat-o pe Isa, am iesit in oras (pe ploaie ) prin magazine de haine, singura . de fapt, in unul singur am ajuns, unde am stat 2 ore si am tot probat , ioi ce bine a fost. apoi m-a luat lenea, tati ajunsese si el acasa, nasii au sunat ca vin la meci (Steaua-Rapid) care pana la urma nu l-am vazut pe nici un canal si m-am intors acasa unde am lenevit cuminte pe canapea, cu Isa calare pe mine... si a trecut si ziua de luni, dar nu inainte de a sparge doua pahare (adica un pahar cu cocteil si un borcanel de-al Isei), asta ca sa-mi poarte noroc peste saptamana!!!

de maine iar ajung la 6, dar e bine si asa...

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Cum e vremea la voi? Caci la noi e oribil. Nu ma gandesc decat la portocalii aceia infloriti de la geamul vostru...

bine-ati revenit! e toamna si la noi... dar o toamna asa ca pe aici, uite ca OCHIDUT m-a certat sa nu ma mai plang de temperaturi, dar ce sa fac daca eu mereu am fost mai friguroasa, plus ca de aproape 10 ani m-am obisnuit cu temperaturile de aici? cand am fost acum 3 sau 4 ani in Ro de sarbatori in iarna, plangeam de frig, am crezut ca nu mai scot frigul din oasele mele in veci, simteam ca ma doare frigul ala si plangeam . apropo de portocali, acum s-au copt portocalele , cand se opreste ploaia o sa le fac poze...

Mergi la inceput

NB delfinariu!

Sanatate multa bolnaviorilor, delfinasi si mamici! Si noi suntem cu muci, a doua tura toamna asta. Pe noi ne-a ajutat mult uleiul esential de eucalipt. Doua picaturi pe un prosopel de bumbac pus in apropierea patutului.

Poate reusesc si maine sa intru sa va mai zic despre SN.

Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, astept sa ne mai povestesti, cum e la munca, cum te simti, cum e Isa fara tine?

la munca eu cred ca inca is in faza de adaptare. seful (fostul) a fost informat ca lucrez altundeva si l-a luat la intrebari pe Florin care i-a spus clar: pai nu era sa astepte dupa tine, a plecat la cine apreciaza ce stie sa faca! a facut ala fete-fete si a baiguit ceva de genul ca in curand se va aglomera si la ei activitatea, dar acum nu ma mai intere chiar atat, te inveti cu toate...iar aici la munca vineri m-a mustrat seful putintel, ca el stia ca eu pot mai mult si crede ca s-a intamplat intr-o zi ceva ca a vazut pe calculator ca timpul meu era peste medie, eu nu mi-am amintit de ce decat dupa ce a plecat (ca doar el personal a venit de mi-a reparat masinaria, dar uitasem amandoi). inafara de asta (de care eu si Florin am facut haz), e ceva mai bine...

Isa... e o papusa! i-a crescut parul, tot carliontata e . mananca bine cu mama, am mai invatat-o eu trucuri cu adaugat de iaurt la pranz sau mutat mancarea din bol in borcanel sau blenduite legumele, ca am prins-o o data ca ii dadea sa manance in fotoliu cu ochii la tv, multumita ca Isa mananca bine. in plus, am rugat-o sa nu-i mai dea paine intre mese (e ca o tiganca, cere intruna paine, ajunge si la lacrimi pana ii dai macar o cojita). somnul e la fel la amiaza de 3 ore (daca depaseste, o trezeste mama), iar noaptea de la 22.30 la 9.30 cu o trezire pe la 5-6-7 pentru laptic (pe care il soarbe in 2 minute pe jumate dormind). cu Maria e o veselie continua, se bucura cand o vede sau ii aude vocea, a ajuns sa nu mai vrea sa plece in parc daca stie ca Maria ramane in casa, asa ca ies toate trei . cand suna tel fix, Isa e prima care fuge spre birou, se ridica pe varfuri si incepe: maamaaaa, mama!! mamaaaaa!! si isi pune palma la ureche... i-am mai cumparat jucarioare (m-a certat mama, zice ca are destule...), e incantata de ele -deocamdata. a facut in sfarsit cunostinta cu cainele, i-am lasat sa se joace afara amandoi, radea cu lacrimi cum il vedea ca sare pe langa ea, si cainele se tot gudura, dadea din coada si ii lingea manutele. ba si un pupic de obraz a primit! motanul are o labuta umflata rau, e atat de bataios ca nu suporta nici un pisoi pe langa casa, drept pentru care a plin si el acum de zgarieturi si muscaturi. solutia: saptamana asta nu mai are voie sa iasa afara, sa vedem cat rezistam la mieunaturile lui

oare v-am spus ca Isa papa singura din farfuria ei? bine, nu pireuri, ci bucatele de legume, paine, ou... prefera lingurile noastre, cred ca de ale ei s-a plictisit. e asa de dulce cand termina de mancat si-si ridica mainile deasupra capului (asa de mare a crescut fetita daca a papat), apoi le lasa in jos repede si zice: gata!

de ieri am inceput si eu sa-i dau ulei de ficat de cod cu aroma de lamaie, mi-a trimis sora-mea . mai nou vb la tel cu ea cate o ora-doua zilnic, nu ne saturam sa vb despre minunile noastre de fete -4!!! ce ciudat, dupa atatia ani sa am sora pe care am dorit-o dintotdeauna...

CRIS, ti-am trimis 2 mesaje pe fb, ai vazut? sa te faci bine, draguto!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si eu care credeam ca doar eu bantui noptile pe aici... doar ca eu muncesc la ora asta mama ei de ....!

Bine ai revenit cris!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Va multumesc din suflet pt urari!
Va servesc cu o sampanie buna si tort din spuma de cioco (cine mai e pe forum la ora asta, cine nu, le oprim pt maine dimineata)

pentru mine ai putea pastra o feliuta pentru maine seara? ca in seara asta am exagerat cu ciorba de fasole cu ciolan afumat si ceapa cu mult otet... no, ce sa fac?? ca la mine masa principala a devenit cina, ca atunci is acasa si mananc si eu mancare gatita. adica pe la ora 22, in general. bine ca e prietenos cantarul, oscileaza intre 53-54...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Si eu care credeam ca doar eu bantui noptile pe aici... doar ca eu muncesc la ora asta mama ei de ....!

ai mei dorm toti demult deja, dar am ramas sa recuperez capitolul trecut. chiar daca nu am retinut mare lucru si nu am comentat nimic, simt ca nu am pierdut evenimentele din ultima saptamana si nu trebuie sa tot intreb ce s-a mai intamplat.

dar acum fug si eu in patic, maine dorm cu 15 minute mai mult, s-a schimbat orarul de lucru

noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Da ce harnicute ati fost de aseara! Va poftesc la o cafea buna!

Cris, bine ai revenit! Ne era dor de tine! Abia astept sa vad printesa cum a crescut!

LA noi noaptea a fost cu cateva treziri, cu tuse si muci, dar macar nu a stat treaz mult. La 7 s-a trezit bine, si-a baut lp-ul, si am tot stat cu el in pat, a adormit la loc pe la 8 juma. Asta ca sa imi pot bea cafeaua linistita.

O zi faina!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput