Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
neata!
dau cafeluta, capuccino, care ce doreste...![]()
cris2010, iarta-ma ca is ca o baba sclerozata...desi ieri mi-am propus de nu stiu cate ori sa te felicit...
dar o fac acu....
LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI ALATURI DE MINUNEA TA SI DE CELE CARE VOR MAI VENI!
SA FITI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA DE VIATA IMPREUNA!

RODI, ma bucur ca e mai roz situatia la munca...sau ca cel putin ti-ai facut-o tu mai roz...
important e ca-ti faci treaba bine si ajungi acasa multumita, la familia ta...pupam fetele...
am dormit mai bine azi noapte, deja vad viata altfel...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Roxana bine ai revenit. Lasa-l ca are timp sa vorbeasca,important e ca e sanatos. ![]() Rody mami ma bucur ca e mai lejer cu programul si ai mai mult timp de fete si sot. ![]() Mirela nu am reusit sa vad puiutii!nu merge filmuletul Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
http://www.youtube.com/user/mariusaronovici?blend=2&ob=5#p/a/u/0/k_haCxwc0F4 incearca aici
tre sa mearga
pupi
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
adrianaBuc spune:
neata
sunt turbata de oboseala 
mirela, ce mari s-au facut baietii!si ce bine se tin pe picioare! uau!
oana, ai mare dreptate cu nevoia de socializare.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
24+
cu 
ramonavlas spune:
Neatza. Scriu pe fuga.
Am fost aseara la doctorita, suntem pe tratament, 5 zile:
Humex: 2,5 - 2,5 - 0;
Aerius: 0 - 0 - 2,5;
Sinupret: 10 - 10 - 10picaturi;
Nurofen: 5 - 5 - 5;
Azitromicina: 2,5 - 0 - 0.
Am fugit la sport.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
ilinca,
Bea e inca mucoasa, nu-i mai dau nimic (i-am dat pivalone pt nasuc si koflet pt tuse), doar apa de mare in nas si aspirat.
Aliiiice,
| citat din mesajul lui Alice_Elena denisaaaa, ti'am trimis PM cu reteta. abia acum am reusit sa deschid laptopul. sunt curioasa daca iti va place. eu mor dupa ea ![]() Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+ ![]() |
asta se numeste discriminare
?
Cris2010,
v-am dus dorul. Cum se simte tatal tau? Bunicul lui Stef e operat de cativa ani, i-au scos tot ce era de scos, acum e bine, ia doar pastile (le va lua toata viata). Pe frumoasa S. Natali cand o mai vedem?rodyka,
uleiul din ficat de cod cu aroma de lamaie. Stii ca se tine la frigider dupa ce il deschizi, da? Elisei ii place gustul, Bea il ia de nevoie
mirela2 spune:
neata
sarumana fetelor
azi sunt tare miorlaiti
cred ca de la dinti
de mancat au mancat, au primit si biscuiti, lucru care l primesc mai rarut
Rodi si Robert e la fel, un tigan si jumatate, cand te vede ca manci ceva, vine si cerseste, daca nu i dai se pune pe urlat
pupi
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
crissy77 spune:
| citat din mesajul lui histamina Salutare, sunt de la puiutii sept-oct 2010, dar ne-am nascut in august, pe 4, cu 2 luni mai devreme. nu are varsta corectata strumf. va scriu cu rugamintea de a corela cumva ce face un strumf nascut la termen cu ceea ce face el. in primul rand ne laudam cu 74 de cm de la 42 de cm si plangem strasnic de 6,680 de kg de la 1,5 kg.avem 6 dintisori. hranit doar cu lapte de la mami,apoi diversificat. il alaptez si acum.avem un sindrom de malabsobtie si un megacolon functional.. psiho-motor stam asa: vorbim vreo 20 de cuvinte,iar pe altele le stalcim. facem,timid, primele propozitii:mami da, mami ia, mami hai. mergem in picioruse singurel, de pe 22 oct si se da singurel jos din pat. se ascunde si face bau, iti aduce un obiect cerut sau il pune in locul pe care i-l indici.pune obiectele in fomrle lor: stelutele la stelute etc.desurubeaza tot ce se poate si incearca asamblarea(e haios de tot). la greutate stiu ca e jelanie mare,dar psiho-motor ma intereseaza daca e macar aproape de cei nascuti la termen,in august. va multumesc. |
histamina, si eu am nascut prematur, la 30 saptamani, 1450 g si ceva probleme dupa nastere. Din cate citesc, puiul tau e f bine dezvoltat psihomotor si intelectual. Beatrice a mea baga doar cercul in forma. Inca nu vorbeste (din cauza prematuritatii si a oxigenului primit mult timp -> retinopatia prematuritatii- stadiul I, acum e bine, hipoacuzie bilaterala medie si neuropatie auditiva). Mi-ar placea sa putem discuta undeva (mess, fb...) sa facem schimb de experienta, sfaturi. Voi mergeti periodic la evaluari? Noi mergem la maternitatea din Iasi, unde s-a nascut, la un kinetoterapeut, o evalueaza si apoi ne spune cum sa lucram cu ea. Curand vom reveni la Bucuresti la un nou consult ORL. Nu te ingrijora, puiul tau e bine. Probabil nr mic de kg te ingrijoreaza dar daca e vesel si jucaus...
histamina spune:
Va multumesc din suflet.
kg ma albesc.e un alien cu doua bete si ochii cat jumatate fata, verzi si cu niste gene pe post de parasolar.
crissy, imi pare tare rau.
putem sa conversam la nike974@gmail.com sau la 0724364344.
eu am avut sansa unui neonatolog fenomenal Ana Culcer si a alaptatului pana in momentul de fata. acum ma musca rau,de aceea ma scol noaptea si il alapteez,ca noaptea nu musca.
poate va ajuta, va dau o reteta de budinca pe care strumf o adora:
3 linguri de gris, 250 de gr de iaurt, 2 oua ,2 mere rase, o feliuta de gutuie rasa(sau piersica jumatate), 3 linguri de miere sau glucoza pulbere(nu i-am dat zahar pana acum,daca voi ii dati, puneti 2 linguri de zahar), o lingurita mica de scortioara(antibiotic natural). se amesteca totul si se pune intr-un vas de jena tapetat cu unt la cuptor pt 40 de min, treapta 4-5, pana de vine aurie.
se rastoarna dupa cca 30 de min de la oprirea cuptorului.
se infasoara intr-un servet curat. pt 15-20 d emin.
ies cam 8 portii de bebe, 4 portii de adult.
e delicioasa.
adrianaBuc spune:
histamina, pai ce face bebelu' tau e foarte ok. Rebeca nu incearca sa lege fraze, abia rupe cateva cuvinte. Iar psiho-motor se descurca minunat.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
24+
cu 
ludmila_p85 spune:
Buna delfinariu! Am avut o noapte alba!!!
Vlad e de nerecunoscut,a plins toata noaptea iar eu nustiu de am dormit 1 ora fara trezire,il luam cu mine si dormea,cu il duceam inapoi in patuc,max.20 min dormea si iar plinsete si nevoi ca si acuma! boceste de nu mai stiu ce vrea, a mincat,bine,a baut
s-a trezit la 7 si credca ii este somn! nu sta nici 2 min,leganat ca sare jos la joaca! Dinti,nu se vad sa iasa,ce mai poate fi,de racit nu e!

29+