Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
bumblebee spune:
Neata!!
A avut V o noapte buna, buna!
S-a trezit la 8, ciufulit rau, s-a culcat inapoi, langa mine si nu mai reuseam sa-l trezesc la 10
. De aproapte o saptamana doarme cam 30-40 de min la pranz. De fapt vineri n-a dormit deloc, sambata 2 reprize de 15 min (cand vecinul dadea gauri cu bormasina
), duminica 30 (nici nu eram acasa), ieri 30 de min (ca iar s-a apucat vecinul de dat gauri).
Adica cam 12-13 h dormite intr-o zi..
Histamina, multumim de reteta!
Cris, welcome back!! Chiar ti-am dus dorul! Vrem poze si povesti cu SN!

bumblebee spune:
Liuda, ceva l-a deranjat pe mititel, ma gandesc ca nu se trezesc sa planga doar asa, de controol. Chiar daca nu se vad, dintisorii il pot deranja.. Poate ii mai doare burtica..
Alice, cand era Vichisor in burtica, facea valuri, la propiu, se misca intr-una, de f mic, si pe mine ma durea cand misca. Cred ca baietii sunt mai.. barbatei din burtica! 
ludmila_p85 spune:
Offf cit as vrea sa-i iasa dintisorii,cam greu, nu se grabesc deloc!!! la noi pina se sparge o gingie trece cam o luna,poate si mai bine
crissteo spune:
Ziua buna. Cris2010, multa sanatate tatalui tau, e tare bine ca pot veni ai tai aproape de tine sa va ajutati unii pe altii. Minunat!
Denisa,de unde aparat de masaj? de care?
Crispro, multumesc mult pentru incurajarile cu slabitul, stiu ca asa e, primele zile sunt mai grele, promit sa ma fac fata cuminte si organizata.
Am luat dovleac din piata, sa-i mai pregatesc si altceva lui albert, teo papa la gradi, asa ca nu mai am asa mari probleme de gatit, sotul ajunge acasa la 9 seara, eu incerc sa ma limitez cat pot.
O zi usoara va doresc.
Alice_Elena spune:
crissy, iertare
dau copy la mesajul pt denisa :
o cana jumate de zahar si 8 linguri de apa se pun pe foc pana se topeste zaharul.
se adauga 3 linguri de cacao. se da de pe foc si se pune un pachet de margarina/unt.
dupa ce s'a topit untul se pun 4 galbenusuri de ou (pe rand).
se adauga o cana de faina, albusurile batute spuma si o lingurita de bicarbonat stins cu lamaie.
inainte de a pune galbenusurile, pui deoparte 12-13 linguri de compozitie deoparte, pt glazura.
tapetezi o tava, pui in cuptor. nu stiu cat
vezi tu, pana e coapta cum trebuie. apoi o tai bucatele si pui glazura aia peste. o mai lasi in tava acolo sa se raceasca apoi o scoti si mananci
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
29+ 
Alice_Elena spune:
histamina, suna delicios ce ai scris tu acolo. chiar voi incerca pt ca fimea e o mare figura cand vine vorba de a manca fructe. le vrea doar asa intregi, sa roada la ele.
lasa copilul in pace ca va lua el in greutate. daca e sanatos, ce conteaza ca e mai slabut? 
ludmila, nu stiu ce sa zic cu vladutul tau. cred ca ceva ceva a avut ca nu plangea degeaba mititelul. sa stii ca marei nu i s-a umflat gingiile cand i-au iesit dintii. pur si simplu au iesit.
bumble, valuri facea si mara. asta face revolutie de-a dreptul :))
de ieri am vazut ca i-au iesit niste bubite rosii mici sub ochi. ca niste cearcane din bubite. a patit careva?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
29+ 
crissteo spune:
bumblebee, multumesc si tie pentru incurajari, da, asa e, nu e imposibil, tre sa fac ceva, aseara am facut si vreo ora de bicicleta. E un inceput.