Nasterea la Arcadia - Iasi(24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

mersi madline de idei...dar nu stiu ce sa zic eu nu o las sa se joace cu punga de servetele, desi ar vrea, tocmai sa nu se raneasca.iar cu unghiutele mi-e greu sa cred ca s-a intamplat pt ca marginea (cantul)limbutei arata parca ar avea sange inchegat.se vede ca o mananca pt ca roade toate jucariile cu putere.am dat-o cu putin calgel.astept rezultate.
Felicitari Ionela!Recuperare rapida si crestere usoara bebe Tudor!

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

mersi madline de idei...dar nu stiu ce sa zic eu nu o las sa se joace cu punga de servetele, desi ar vrea, tocmai sa nu se raneasca.iar cu unghiutele mi-e greu sa cred ca s-a intamplat pt ca marginea (cantul)limbutei arata parca ar avea sange inchegat.se vede ca o mananca pt ca roade toate jucariile cu putere.am dat-o cu putin calgel.astept rezultate.
Felicitari Ionela!Recuperare rapida si crestere usoara bebe Tudor!

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

nu ii iese nici un dintisor??sangele inchegat nu ar sta in contact cu saliva..daca si maine e asa poate mai bine ar fi sa o vada un dr, sa nu fie vreo ciupercuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

"Sal. am nascut azi la 12.05. natural fara anestezie in 2 ore de la internare pe bebe Tudorde 4460 grame 54 cm apgar 10" msg de la Ionela

Bravo Ionela !!!
Bine ai venit bebe Tudor !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

"Sal. am nascut azi la 12.05. natural fara anestezie in 2 ore de la internare pe bebe Tudorde 4460 grame 54 cm apgar 10" msg de la Ionela

Bravo Ionela !!!
Bine ai venit bebe Tudor !!!

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena
si abia acum ai scris mesajul??Sau ti l-a trimis acuma??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Cu placere!
Ionela felicitari!Bun venit Bebe Tudor!Recuperare rapida si multa putere!Bebe Tudor 4460 gsa nu fi de ochi! Bravo Ionela!!!Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul Lenei cu vestile despre tine.Parca o vad pe Antonica numai falcute si cea mai mare din salita cu bebelusi.Draga de tine cred ca a fost greu de tot mai ales nastere naturala si bebe Tudor destul de maricel.Te poti numi "mama eroina" cu asa nastere.Abia astept sa ne povestesti cum a decurs totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

IN SFARSIT IONELA !! FELICITARI !!! 4460 GR .ASTEPTAM SA NE POVESTESTI DACA TOTUL A DECURS CUM TI-AI DORIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
Ionela a nascut azi. Si ea si Tudor sunt bine! Totul a decurs cum se astepta ea... dar mai multe detalii o sa va dea ea.

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

Pai Strumfy, postezi asa scurt vestea asta si ne lasi cu ochii in soare?? Zi-ne tot ce stii, ca pov nasterii o aflam noi de la Ionela..hai, te rugam!!

Mamica Estelei , 24.mai 2011

Pe mine m-a sunat Ionela pe la 3...scoteam bani de la bancomat....mi-a zis greutatea dar n-am retinut decat ca are peste 4kg..lungime si nota n-a zis...acu am aflat din sms-ul postat de Lena. Discutia noastra a fost relativ scurta... ca i l-a adus pe Tudor sa pape. Mai stiu ca s-a dus mai mult pt un control si cand colo avea dilatatie 4...si pana una alta a ajuns la 6...si s-au grabit dr ca evolua rapid. N-a nascut cu dr ei... mi-a zis cu cine dar nu-mi suna cunoscut...si n-am retinut... dar totul a decurs bine si asa cum vroia ea...si era fericita...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:

Salutare!!!
Ionela a nascut azi. Si ea si Tudor sunt bine! Totul a decurs cum se astepta ea... dar mai multe detalii o sa va dea ea.

Pai Strumfy, postezi asa scurt vestea asta si ne lasi cu ochii in soare?? Zi-ne tot ce stii, ca pov nasterii o aflam noi de la Ionela..hai, te rugam!!

Pe mine m-a sunat Ionela pe la 3...scoteam bani de la bancomat....mi-a zis greutatea dar n-am retinut decat ca are peste 4kg..lungime si nota n-a zis...acu am aflat din sms-ul postat de Lena. Discutia noastra a fost relativ scurta... ca i l-a adus pe Tudor sa pape. Mai stiu ca s-a dus mai mult pt un control si cand colo avea dilatatie 4...si pana una alta a ajuns la 6...si s-au grabit dr ca evolua rapid. N-a nascut cu dr ei... mi-a zis cu cine dar nu-mi suna cunoscut...si n-am retinut... dar totul a decurs bine si asa cum vroia ea...si era fericita...

ce frumos..ce fain sa nasti asa fara sa stii..te duci la spital la un control..ca de ..cine stie//ce poate sa apara..si cand colo, bebe Tudor, tre sa fie tare frumusel asa grasut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mada, am postat cand l-am primit

Noapte buna gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Mada..nu avea programat control...avea contractii dar nu s-a dus cu gand de nastere...eu cred ca sa vada dak a inceput procesul nasterii sau nu. Spre exemplu la mine a inceput duminica si abia marti am nascut...dar n-am stat in spital in timpul asta.

Mergi la inceput