Nasterea la Arcadia - Iasi(24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuta84

Eh da stiu ca mai dureaza cu acomodarea...avem rabdare cum sa nu...laptic am din abundenta, aveam inca din maternitate...puteam sa dau la toti bebeii din maternitate...

Ma bucur mult sa aud asta, nu iti mai ramane decat sa te bucuri de comoara ta si restul va veni de la sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Mada nu am incercat inca sa fac branzica.Sora mea face asa si ii da baiatului.Am sa o incerc si eu ca am luat chiar zilele trecute calciu lactic de la farmacie special pentru testare si va spun ce iese.
Calciu asa nu se poate manca ca are un gust groaznic.In branzica cica nici nu i se simte gustul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Mada pe net aceeasi reteta ai sa o gasesti la toate mamicile ca asa se face.Se mai poate pune lamaie sa se branzeasca lapticul sau se poate face fara calciu sau cu iaurt.
Reteta de branza normala facuta in casa o gasiti aici:
http://www.lalena.ro/230-reteta-branza-de-vaci-de-casa.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

DadaIna multumim pentru informatii pretioase, am trimis schema de diversificare pe mailul comun si reteta pentru branzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

M-am uitat in gurita fetei in seara asta si am observat ca are varful limbii de culoare rosu inchis..ca niste puncte...eu cred ca si-a muscat limbuta cu gingiile..poate noaptea in somn ...sau nu stiu...a mai patit vreo mamica din cele cu bebei mai mari assa.de cateva zile o mananca tare gingiioarele si doarme nelinistit, suspina in somn.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ionela a nascut azi. Si ea si Tudor sunt bine! Totul a decurs cum se astepta ea... dar mai multe detalii o sa va dea ea.

Mami fericita de strumfita si 22+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

WAAAAAAAW FELICITARI IONELA, SA-TI TRAIASCA BEBE TUDOR, SA-TI ADUCA NENUMARATE BUCURII SI TE ASTEPTAM CU MULT INTERES SA NE POVESTESTI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!
Ionela a nascut azi. Si ea si Tudor sunt bine! Totul a decurs cum se astepta ea... dar mai multe detalii o sa va dea ea.

Ce ne bucuram, bravo ionela, chair ma gandeam ca daca nu ai intrat poate , poate, deci bebe Tudor s-a nascut de Halloween induplecat de galeriile noastre.Va pupam dulce si va asteptam la povesti!

Lena, ce bine ca le-ai salvat la documente, esti o comoara, si Dada multumesc de retete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

M-am uitat in gurita fetei in seara asta si am observat ca are varful limbii de culoare rosu inchis..ca niste puncte...eu cred ca si-a muscat limbuta cu gingiile..poate noaptea in somn ...sau nu stiu...a mai patit vreo mamica din cele cu bebei mai mari assa.de cateva zile o mananca tare gingiioarele si doarme nelinistit, suspina in somn.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Sau poate si-a zgaraiat limbuta cu unghiutele sau cu punga de la servetelele umede de ex..ceva ascutit, posibilitati sunt mai multe..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Salutare!!!

Pai Strumfy, postezi asa scurt vestea asta si ne lasi cu ochii in soare?? Zi-ne tot ce stii, ca pov nasterii o aflam noi de la Ionela..hai, te rugam!!

Mergi la inceput