Nasterea la Arcadia - Iasi(24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

M-a sunat pediatrul si mi-a spus ca atunci cand merg la el sa iau cantarul sa stiu ce fel de vaccin facem de-al nostru sau strain.

Poate cineva sa ma lumineze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!Lena cred ca docrorul se referea la "vaccinul nostru" cel gratuit sau la "cel strain" care se plateste.
De ce sa iei cantarul de acasa?Nu au la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonik21 spune:

Buna! Am gasit acest forum acum 2 sapt si de atunci tot citesc toate discutiile si din capitolele trecute. Va admir pe toate si sper cand o sa vina si bebitza al meu sa fiu o mamica priceputa:D.
La arcadia merg si eu de cand am aflat ca sunt insarcinata si pana acum sunt foarte multumita.
FELICITARI IONELA SI UN BEBE SANATOS!
P.s. Dak tot se inputinau burticile am zis sa trec si eu la "atac".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

SIMONIK, bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

Neata fetelor!Lena cred ca docrorul se referea la "vaccinul nostru" cel gratuit sau la "cel strain" care se plateste.
De ce sa iei cantarul de acasa?Nu au la cabinet?

aham, Dada si voi de care ati facut?

Nu nu, sa imi dea ea un cantar pana la 1 an, ca sa il cantaresc acasa, sa nu fie nevoie sa mergem la ea :)

Bine ai venit Simonik21 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Lena am inteles acum.Ma gandeam ca te pune sa iei cantar de acasa.Eu i-am facut fetei doar cele obligatorii si doar cele gratuite.
Acusica trebuie sa ne pregatim pentru vaccinul de 6 luni.
Simonik21 bine ai venit si sarcina usoara in continuare.In cate luni/saptamani esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Salutare la mamici si burtici! Va citesc in fiecare zi de aproximativ 1/2 an. Pana acum m-am considerat o aspiranta in tacere insa acum am bucuria sa spun ca si eu sunt o viitoare mamica ce vrea sa nasca la Arcadia. Medicul meu personal este DR. Magaleas Viorica Agrigoroi si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Broscuta din burtica are aproape 10 saptamani si am vazut-o deja cum zburda.
Felicitari Ionela pentru curajul de a naste natural. Esti un exemplu pentru mine. Mult succes in proiectele tale.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shoshonik

Salutare la mamici si burtici! Va citesc in fiecare zi de aproximativ 1/2 an. Pana acum m-am considerat o aspiranta in tacere insa acum am bucuria sa spun ca si eu sunt o viitoare mamica ce vrea sa nasca la Arcadia. Medicul meu personal este DR. Magaleas Viorica Agrigoroi si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Broscuta din burtica are aproape 10 saptamani si am vazut-o deja cum zburda.
Felicitari Ionela pentru curajul de a naste natural. Esti un exemplu pentru mine. Mult succes in proiectele tale.

Bine ati venit Simonik si Shoshonik, va doresc sarcini fara probleme si sa aduceti pe lume copii sanatosi!

Dr Agrigoroi Viorica e tare draguta, consemnez!

Oiyoy, e tare frumoasa pagina de ianuarie...mai ai si altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Bine ati venit Simonik si Shoshonik si de la noi!sarcini usoare !
Mersi madline..tati lucreaza acum la tot calendarul.vrem sa-i facem un cadou bunicii de Craciun

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput