luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 9
miri2007 spune:
Cateva raspunsuri scurte, "din urma" (si apoi in functie de timp mai revin)
Ina, setul de trenulete de la Ikea nu are masuta atasata (cel putin nu avem noi). Daca tati e mester ma gandesc ca poate adapta usor una. Daca nu, noi le strangem si le tinem intr-o cutie de carton de la cizme barbatesti (ca sa incapa toate). Si convectia inca de cand incepem jocul este ca la sfarsit le adunam impreuna (ne jucam de fapt de-a avioanele forestiere, zicem noi, care aduna lemnul din padure :)) Suntem si noi curiosi cat va mai tine faza asta!
Monica imi pare bine ca ti-au placut cartile de la Prut. Vezi ca acele carti cu jucarii de hartie la 10 lei le gasesti si la librariile adevarul (eu am luat de la cea de langa Universiatate).
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
miri2007 spune:
Am mai reusit sa citesc (imi fac temele de Mos :))
Genies noi avem o parcare Wader (nu foarte mare). anul acesta face 2 ani de utilizare si inca prezinta atractivitate pentru pici, desi mi-a zis ca isi doreste una cu mai multe "incolaciri", deh a mai crescut si el...
A fost montata si demontata insa de multe ori si a rezistat la imbinari foarte bine fara sa cedeze vreuna. Din cate tin minte nu am luat-o nici foarte scump (de la un targ) dar nu mai tin minte exact cat.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
oana_lex82 spune:
M-am hotarat sa cer si eu o mana de ajutor...intrucat sunt in mare pana de idei...ce i-ar placea oare unui bebe de 1 an si jumatate..k pana acum pe Iustin nu l-au incantat mai deloc jucariile cimparate de noi..si am investit ceva in ele..asa ca va rog, nu conteaza pretul..insa ce credeti ca i-ar atrage atentia unui bebe asa mic? Mentionez ca merge ff bine, alearga, danseaza topaie..deci a trecut demult de stadiul static...
miha81 spune:
Eu am cumparat deja cadoul de Craciun! Papusa Maria(reclamele sunt de vina). Dar mai am de luat: pe 21 decembrie e ziua fetitei mele de nastere si sa nu uitam de Sf Nicolae. Tot din cauza reclamelor isi doresti stickere Gelarti, si 2 aparatele: unul de sandwich si unul in care bagi ciocolata topita si iti ies diverse forme. Sper sa nu mai apara ceva reclame interesante pentru ea pana atunci...
pozeBianca
novus spune:
Hello,
InaPreda faina tema !!
Ada e fan Lego asa ca anul acesta vom adauga in colectie o ferma cred ca deoarece e fascinata de animalute , multumesc pt link BraveGirl
Pana nu am luat tabla de lego sa stii ca nici Ada nu se juca asa mult cu piese de lego, imi parea rau de el ca erau imprastiate prin toata casa si nu sunt ieftine deloc
Vezi poate merge si la voi, mie mi se pare o investitie pe termen lung, stiu copii de diverse varste care se joaca tot cu lego, le upgradeaza in fiecare an doar
Mosul o sa-i mai aduca un set format din Fulger Mqueen si Bucsa , deoarece ii plac tare mult si ceva seturi de bucatarie cu oale si alte ustensile
Sigur o sa mai adaug la lista diverse maruntisuri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JuliaSM Hop si eu, cu trotineta! :) Noi suntem mari fani Haba, au niste jocuri super, pe diferite categorii de varsta, cu diverse tinte educative prin joc. E drept ca si pretul e usor mai piperat, insa calitatea e chiar deosebita si piesele rezista - asta ne intereseaza pe noi, cu 3 pitici jucausi, unii din ei inca rozatori de toate alea, sa ne tina si jucariile,cat de mult! Ar mai fi cele din seria Plan Toys si Selecta, si jucarii, si jocuri.Avem de 2-3 ani pe unele din ele, rezista in mod impresionant si sunt mereu atragatoare pentru ei. Ne plac mai ales cele cu piese din lemn. Jucaria care a avut cel mai mare succes din toata seria celor experimentate de noi este www.amazon.com/LEGO-7-Piece-Music-Composer/dp/B000069065" target="_blank">Music Composer de la Lego,cu toate piesele posibile,pentru mai multe combinatii de sunete si tonuri. Noi am incercat sa selectam jucarii educative si durabile pentru ai nostri, pe care le tot rotim, ca sa nu dispara interesul pentru ele.Decat sa cumpar in fiecare saptamana cate o jucarie care sa ma tina tot atat, prefer sa cautam ceva mai scump, insa, uite, rezistent ani de zile. Ce a mai avut mare succes la noi au fost manusile pentru teatru de papusi, si cele mari de mana, si cele de degete, cred ca si la IKEA sunt, la pret accesibil. Le-am si gasit: www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00197313/" target="_blank">asa sau www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00164497/" target="_blank">asa . Sunt super pentru o distractie in familie seara, inainte de culcare! :) Ne mai plac jocuri de memorie, tot jucate ori cu mama,ori cu tata...deja incepem sa prindem reguli de joc si invatam sa le respectam ( la 3 ani, resp. 4,5). Ce imi mai place mie, pentru ca am vazut ca are succes la ei, e un disc rotativ tot de la Ikea. Pare o mica stupizenie pentru adulti, insa am inteles ca e foarte important pentru dezvoltarea psihica copiilor sa poti sa te invarti pe loc, ori singur, ori ajutat de un asemenea instrument. Ai mei chiar se si bat uneori, ca nu-si dau rand la invartitoare! Nu am gasit discul online, insa la IKEA mai e ceva rotitor,www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80100251/" target="_blank"> asa . :) "I'd rather walk in the dark with God Than go alone in the light; I'd rather walk by faith with Him Than go alone by sight." |
Julia, spune-mi te rog ce face music composer-ul ca pare tare interesant
Multumesc de pontul cu manusile pt teatru, o sal e iau cu siguranta unui prieten care e tare priceput la asta si distreaza copiii de minune
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui novus Julia, spune-mi te rog ce face music composer-ul ca pare tare interesant Multumesc de pontul cu manusile pt teatru, o sal e iau cu siguranta unui prieten care e tare priceput la asta si distreaza copiii de minune |
Fiecare colt al jucariei are alt rol: bass,harmony,rythm si melody, fiind colorate diferit.In piesa de baza este modulul electronic, pe care sunt mai multe melodii predefinite care pot fi personalizate cu piesele mobile( care sunt in mare varietate, peste 20 de bucati).
Piesele mobile, "pere" le spunem noi, au desenate pe ele ba un instrument muzical, ba un animalut.Ele pot fi asezate atat aleatoriu, haotic, cat si respectand culoarea : piesa albastra la coltul albastru, cea rosie la coltul rosu samd, caz in care melodia e foarte clara si armonioasa.
Ce ne place noua este faptul ca aceeasi melodie poate suna extrem de diferit, daca e personalizata cu mereu alte si alte combinatii de piese. Copiii asculta si disting foarte repede sunetele diferitor instrumente muzicale, iar piesele care au sunete de animale sunt mai mult haioase decat melodioase, pentru ca o melodie cantata pe voce de oita 'ba-ba-baaa-baa', chiar de pui un pian si o vioara langa, tot behait de oaie ramane.
Mai este un regulator de volum si unul care permite schimbarea vitezei melodiei, de la foarte speedy la sloooow.
Ce-as putea sa mai spun despre jucarie e faptul ca e intr-adevar rezistenta, perele respective au fost si roase, si supte, si trantite, si aruncate, insa se comporta impecabil. Sunt usor de folosit, mezina noastra de un an poate si ea sa fixeze si sa scoata perele de pe piesa de baza, jucaria neprezentand niciun pericol de accidentare pentru copii mai micuti.
Din aceeasi serie de la lego, mai sunt doua variante, una www.google.at/imgres?q=lego music&hl=de&client=firefox-a&hs=7yb&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1024&bih=615&tbm=isch&tbnid=K-KQut8cDxxqWM:&imgrefurl=http://kleinanzeigen.meinestadt.de/konstanz/haus-familie/kinderwelt/spielzeug/lego_duplo_und_playmobil&docid=KqF6mhjIFFVdpM&imgurl=http://kleinanzeigen.meinestadt.de/images/image.php%253Forigin%253Dkaz%2526ebayPic%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fimgc.classistatic.com%25252Fcps%25252Fblnc%25252F111010%25252F147r1%25252F7661lih_22.jpeg&w=130&h=90&ei=EV6mTtScOsfk4QSfx6Ac&zoom=1" target="_blank">rosie, alta www.google.at/imgres?q=lego music composer&hl=de&client=firefox-a&hs=jyb&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1024&bih=615&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=qjX-ddAL5hhjUM:&imgrefurl=http://www.brickset.com/browse/themes/%3Ftheme%3DExplore&docid=B1gxBva3Cc_IJM&imgurl=http://www.1000steine.com/brickset/images/3362-1.jpg&w=384&h=288&ei=-V2mTujNKpPN4QTypckO&zoom=1" target="_blank">verde, le avem si pe acelea, dar nu sunt nici pe departe atat de interesante cum e aceasta galbena!
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
geniest spune:
citat din mesajul lui miri2007 Am mai reusit sa citesc (imi fac temele de Mos :)) Genies noi avem o parcare Wader (nu foarte mare). anul acesta face 2 ani de utilizare si inca prezinta atractivitate pentru pici, desi mi-a zis ca isi doreste una cu mai multe "incolaciri", deh a mai crescut si el... A fost montata si demontata insa de multe ori si a rezistat la imbinari foarte bine fara sa cedeze vreuna. Din cate tin minte nu am luat-o nici foarte scump (de la un targ) dar nu mai tin minte exact cat. Miri2007 Mai scriu pe / reclama ilegala |
Miri ....chiar imi doream un feedback pozitiv pentru parcarile Wader. Ma intrebam cum e plasticul, acum ca mi-ai zis am rezolvat o problema. Multumesc mult !
http://chicboutique2011.blogspot.com/
inapreda spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 M-am hotarat sa cer si eu o mana de ajutor...intrucat sunt in mare pana de idei...ce i-ar placea oare unui bebe de 1 an si jumatate..k pana acum pe Iustin nu l-au incantat mai deloc jucariile cimparate de noi..si am investit ceva in ele..asa ca va rog, nu conteaza pretul..insa ce credeti ca i-ar atrage atentia unui bebe asa mic? Mentionez ca merge ff bine, alearga, danseaza topaie..deci a trecut demult de stadiul static... |
Lui Ian i-a placut -si inca ii place! - o masinuta din aia fara pedale de se impinge el cu picioarele. E iinebunit dupa ea desi, intre timp, a mai primit, masina cu pedale, masina electrica, tricicleta, trotineta. Tot "masinuta albastra" e preferata! Nu stiu cit spatiu aveti in casa dar Ian are si una mai mica cu care se prin casa
Lui Ian i-am mai luat cind avea un an o tabla magnetica de conferinta (90cm x120 cm) pe care i-am fixat-o in living; "lipeste" magneti pe ea si "scrie" cu markere; ceea ce nu inseamna ca nu avem, oricum, toti peretii mizgaliti; desi nu e tocmai ieftina, eu am considerat-o o "invetsitie" pentru ca poate folosi inclusiv cind merge la scoala.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Novus sa stii ca s-ar putea "sa ma risc" la un lego, desi Ian nu da semne ca ar vrea sa construiasca ceva; e tot in faza de "Terminator"; MIE insa mi-ar placea sa construim impreuna
Nici voi nu aveti DINOPAD?
E drept ca am citit ca nu se mai gaseste pe la noi dar mie chiar imi place jucaria asta si mi-ar placea mult sa i-o iau.
Mama lui Ian.