luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai am o rugaminte la voi: nepotelul meu implineste pe 14 noiembrie 4 ani.
Ce as putea sa-i cumpar "sa merg la sigur"?

Va multumesc frumos

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus sa stii ca s-ar putea "sa ma risc" la un lego, desi Ian nu da semne ca ar vrea sa construiasca ceva; e tot in faza de "Terminator"; MIE insa mi-ar placea sa construim impreuna
Nici voi nu aveti DINOPAD?
E drept ca am citit ca nu se mai gaseste pe la noi dar mie chiar imi place jucaria asta si mi-ar placea mult sa i-o iau.

Mama lui Ian.

Nu avem Dinopad , avem in schimb un Leap Pad pe care l-a primit de vreun an dar nu a prezentat interes atunci, o sa-l resuscitez curand, bine ca mi-am amintit de el

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

inapreda, depinde de personalitatea copilului. 4 ani este o varsta destul de maricica. poate sa prefere jucarii sofisticate si scumpe gen masini de pompier, politie, avioane, trenulete, masini de curse, cu telecomanda sau fara, sau poate sa prefere puzzeluri, lego, jocuri de construit si bazate pe activitati etc. pana la urma fiecare jucarie este frumoasa in felul ei si nu cred ca este copil care sa nu adore sa se joace cu jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Bai, ma lasi??? Ce preturi sunt astea frate, imi scapa ceva, care e faza cu seturile astea brio? Ca am intrat pe un link lasat aici si m-am crucit de preturi...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Exact asa am reactionat si eu cind am vazut pretul; "afara" am vazut ca sint PUTIN mai ieftine

Mama lui Ian.

Mai, poate am citit eu prost - si nu am timp sa caut acum - dar vazusem pe site-ul strainez un tren cu masa la 50 de lire, si pe un site romanesc un set fara masa, la 1200 de lei?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Inapreda, depinde de ce pasiune are. Nu toti piticii de 4 ani au aceleasi preferinte. La ce desene animate se uita? Prefera trenulete sau masinute? Ce culoare?
Sa-ti dau exemple de preferinte la baietii de 4 ani:
-fiul meu mai mare: trenuletele Thomas (cu sine si accesorii)
-fiul meu mai mic: pinguinii si masinutele verzi
-Dany: lego
-Tibi: dinozauri
-David: tractoare si masini de gunoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor! Papusa Maria am luat-o si eu pt cand a implinit 3 ani si abia acum o baga putzin in seama (dupa ce a vazut o fetita care o avea pe Maria la mare i s-a mai trezit interesul).
Exista lego si pentru fetite?
Dinopad-ul chiar le starneste interesul? Ce face, mai exact?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Pisigri, ce ai vazut tu cu 50 lire nu e brio. Sunt si alte firme care fac trenulet cu masa. Exista si seturi mai ieftine de 1200.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Pisigri, ce ai vazut tu cu 50 lire nu e brio. Sunt si alte firme care fac trenulet cu masa. Exista si seturi mai ieftine de 1200.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Pai eu m-am uitat pe briotrainsets punct co punct uk
E drept ca nu e specificata marca produsului, dar eu am dedus ca e brio....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna,
urmaresc cu interes subiectul
Am vazut ca la un moment dat cineva intreba de masina de gunoi cu 2 pubele , am vazut eu azi in Cora Se numeste Boynan Masina de curatenie si costa 52 RON
Eu am luat pt baietelul meu un set Lego duplo cu pompieri si pana pe 31 oct e red 20 % la un produs la alegere (cu card de fidelitate) costa 119.99 si am reducere 24 ron. Ii voi folosi sa cumpar si pt fetita ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Exista lego si pentru fetite?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
[blue] La Mare - sept '09
Poze din Egipt

am vazut lego care s-ar potrivi si la fetite. Este unul cu Ferma animalelor sau cu Winnie de Pooh, cu Spital...

Mergi la inceput