luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nu stiu daca a mentionat cineva acest aspect, dar la Co.a au 20% reducere la orice obiect pentru cei care au card de fidelitate la ei. Noi asa vom lua jucarele pentru Mosii de anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noi suntem fani imaginarium! Au niste super jucarii acolo si nu toate sunt foarte scumpe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Noi suntem fani imaginarium! Au niste super jucarii acolo si nu toate sunt foarte scumpe.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Da, au niste super-jucarii!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cine e Co?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Cine e Co?

Anya

Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Hop si eu, cu trotineta! :) Noi suntem mari fani Haba, au niste jocuri super, pe diferite categorii de varsta, cu diverse tinte educative prin joc. E drept ca si pretul e usor mai piperat, insa calitatea e chiar deosebita si piesele rezista - asta ne intereseaza pe noi, cu 3 pitici jucausi, unii din ei inca rozatori de toate alea, sa ne tina si jucariile,cat de mult!

Ar mai fi cele din seria Plan Toys si Selecta, si jucarii, si jocuri.Avem de 2-3 ani pe unele din ele, rezista in mod impresionant si sunt mereu atragatoare pentru ei. Ne plac mai ales cele cu piese din lemn.

Jucaria care a avut cel mai mare succes din toata seria celor experimentate de noi este www.amazon.com/LEGO-7-Piece-Music-Composer/dp/B000069065" target="_blank">Music Composer de la Lego,cu toate piesele posibile,pentru mai multe combinatii de sunete si tonuri.

Noi am incercat sa selectam jucarii educative si durabile pentru ai nostri, pe care le tot rotim, ca sa nu dispara interesul pentru ele.Decat sa cumpar in fiecare saptamana cate o jucarie care sa ma tina tot atat, prefer sa cautam ceva mai scump, insa, uite, rezistent ani de zile.

Ce a mai avut mare succes la noi au fost manusile pentru teatru de papusi, si cele mari de mana, si cele de degete, cred ca si la IKEA sunt, la pret accesibil. Le-am si gasit: www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00197313/" target="_blank">asa sau www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00164497/" target="_blank">asa . Sunt super pentru o distractie in familie seara, inainte de culcare! :)

Ne mai plac jocuri de memorie, tot jucate ori cu mama,ori cu tata...deja incepem sa prindem reguli de joc si invatam sa le respectam ( la 3 ani, resp. 4,5).

Ce imi mai place mie, pentru ca am vazut ca are succes la ei, e un disc rotativ tot de la Ikea. Pare o mica stupizenie pentru adulti, insa am inteles ca e foarte important pentru dezvoltarea psihica copiilor sa poti sa te invarti pe loc, ori singur, ori ajutat de un asemenea instrument. Ai mei chiar se si bat uneori, ca nu-si dau rand la invartitoare! Nu am gasit discul online, insa la IKEA mai e ceva rotitor,www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80100251/" target="_blank"> asa . :)

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Am primit si noi cateva seturi de Lego trucat din Doraly, dar baiatul meu a ajuns in cateva randuri aproape de plans din cauza ca nu sunt ca Lego - nu se combina la fel de usor (unele chiar deloc) si si-a dat seama si el ca sunt altfel.
La subiect: Ina, incearca sa-l introduci in lumea Lego - e fantastica! baiatelul meu tot pe la varsta asta a inceput.
Si mai pe langa subiect dar tot in zona Lego, merge baiatul meu (5 anisori) vineri la magazinul Lego din Afi, vede un set cu un transformer pe care si-l dorea ff mult si tasneste cu el in brate la casa de marcat (eu am crezut ca vrea sa-l fure). Acolo, cu patos, o roaga pe vanzatoare: :"Doamna, va rog frumos puneti setul acesta deoparte pana la ziua mea cand cu siguranta parintii mei mi-l vor cumpara". Casiera intreaba: "cand e ziua ta puiule?", el raspunde: "peste 11 luni ". Atunci a intervenit si seful de magazin care i-a spus casierei ca daca nu i-l pastreaza o da afara . In concluzie, stiu ce-i va aduce Mos Niculae puiului meu

E total piciul tau!!!! Cred si eu ca Mosul nu da gres si va pune ce trebuie sub brad!

Ce fel de lego imi recomanzi? Un set mai mic, mai simplu sai sa-i iau "din prima" unul mai complex pe care sa-l consider "investitie"?
Multumesc frumos.

Mama lui Ian.

Asa este m-am scos anul asta.
Legat de initierea in Lego trebuie sa tii cont de ce-l atrage la acest moment. Al meu a fost in scurta perioada de masinute asa ca a inceput sa asambleze masinute. In nici un caz dupa schema - nici acum nu prea face dupa schema. Lui ii place sa combine si sa inventeze. Sunt convinsa ca va fi f fericit sa vada ca din manutele lui rezulta jucarii. Incepe eventual cu setui mici. Eu nici acum nu i-am luat placa de baza pt ca tot ce face face in maini, in aer ca sa zic asa si ar fi inutila. Cred ca daca-i iei ceva cu roti e perfect. Stiu ce e inca greu la varsta asta cu cadourile dar pe masura ce va creste te va ajuta mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Julia, multumesc frumos pentru sugestii; de HABA nici macar nu auzisem

Tala, multumesc si tie

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Eu nu pot crede ca plasticul jucariilor ieftine din dragonul rosu sau doraly este sigur pentru copii. Nu ma poate convinge nimic.

Nici eu. Al meu sotz e pasionat de Lego, a luat odata o imitatie chinezeasca, ceva masinuta cu sofer, soferului i s-au sters urgent ochii.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput
Mergi la inceput