luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui bbea

in general merg numai pe modelel mele..insa poti sa-mi trmiti un mail si sa-mi dai o poza si dimensiunile si -ti voi trimite un rapid un raspuns!md pt aprecieri!

Ar putea fi o idee pentru ca decoratul camerei poate fi un cadou surpriza

Pai eu vreau sa fac schimb de camere: adica sa-i dam lui dormitorul nostru care e muuuuuuuult mai mare si sa ne mutam noi in camera lui minuscula; pentru dormitor stiu deja cam ce as vrea; pentru camera lui, inca nu stiu exact dar mi-a placut ideea cu alfabetul; l-as vrea insa mai colorat sau pe nuante de albastru cu verde crud. Multumesc.

Scuzati off-topicul

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Am primit si noi cateva seturi de Lego trucat din Doraly, dar baiatul meu a ajuns in cateva randuri aproape de plans din cauza ca nu sunt ca Lego - nu se combina la fel de usor (unele chiar deloc) si si-a dat seama si el ca sunt altfel.
La subiect: Ina, incearca sa-l introduci in lumea Lego - e fantastica! baiatelul meu tot pe la varsta asta a inceput.
Si mai pe langa subiect dar tot in zona Lego, merge baiatul meu (5 anisori) vineri la magazinul Lego din Afi, vede un set cu un transformer pe care si-l dorea ff mult si tasneste cu el in brate la casa de marcat (eu am crezut ca vrea sa-l fure). Acolo, cu patos, o roaga pe vanzatoare: :"Doamna, va rog frumos puneti setul acesta deoparte pana la ziua mea cand cu siguranta parintii mei mi-l vor cumpara". Casiera intreaba: "cand e ziua ta puiule?", el raspunde: "peste 11 luni ". Atunci a intervenit si seful de magazin care i-a spus casierei ca daca nu i-l pastreaza o da afara . In concluzie, stiu ce-i va aduce Mos Niculae puiului meu

tablouri pentru copii

E total piciul tau!!!! Cred si eu ca Mosul nu da gres si va pune ce trebuie sub brad!

Ce fel de lego imi recomanzi? Un set mai mic, mai simplu sai sa-i iau "din prima" unul mai complex pe care sa-l consider "investitie"?
Multumesc frumos.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Fiecare are propriile idei. Eu de exemplu prefer un parfum original unei facaturi. asa si cu jucariile. consider ca Finn merita tot ce/i mai bun. suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, dupa cum spunea cineva.
fi/meu a primit un camion cu megablox dar nu se intelege cu ele pt ca nu stau cand le asambleaza. si nu sunt ieftine deloc. prefera lego si playmobil.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Nu va suparati pe mine dar ce e "playmobil"? Un brand sau o jucarie?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Va inteleg pasiunea copiilor pentru lego. Tot pe la 5 ani a inceput si fiul meu sa-l indrageasca. Acum are aproape 11 ani si de atunci in fiecare an de Craciun si de ziua lui a primit doar lego.

Am cumparat mult lego si "second-hand" de pe ebay.uk, multe, multe figurine, placi, piese. Anul trecut am cumparat de pe ebay.sua, dar am platit cam mult transportul, dar si-a dorit ceva din star wars.

De la noi am cumparat de la varuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

-masinute si traseu http://www.librarie.net/jucarii/146235/Set-masini-curse-lux

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Stiti cumva jucariile WADER sunt de calitate ? Am gasit niste garaje si parcari care arata super bine in poza insa ma intereseaza calitatea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu goana dupa cadou nu o resimt anul acesta nu stiu dc.
probabil nu mai simt nevoia sa ma dau de pamant ca-n alti ani, efectiv copila va trebui sa inteleaga sub o forma sau alta ca Mosul are si el limitele lui
daca totul va merge bine, luam patine la reducere.
si ar trebui o chitara, insa nu stiu cum naiba sa fac ca sunt scumpe ca draqu`
sigur vom avea sub brad cateva carti

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, am si eu o maaaaare rugaminte: stie cineva un site de unde pot comanda de aici si sa fie dus in Ro., de Craciun?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Wader face jucarii de calitate si rezistente. Aici le/am vazut prin parcuri si gradinite si rezista foarte bine.

Playmobil este ceva gen lego.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumesc frumos J.D!!! M-am scos !

Desiree2002 ti-am trimis pe PM un link.

Mergi la inceput