luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Miri2007 setul de trenulete de la Ikea are si masa? Nu ai cumva vreo poza cu ce aveti voi acasa?

Eu musai vreau cu masa; imi imaginez -in inocenta mea - ca asa nu vor fi toate piesele imprastiate in toata casa!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Am primit si noi cateva seturi de Lego trucat din Doraly, dar baiatul meu a ajuns in cateva randuri aproape de plans din cauza ca nu sunt ca Lego - nu se combina la fel de usor (unele chiar deloc) si si-a dat seama si el ca sunt altfel.
La subiect: Ina, incearca sa-l introduci in lumea Lego - e fantastica! baiatelul meu tot pe la varsta asta a inceput.
Si mai pe langa subiect dar tot in zona Lego, merge baiatul meu (5 anisori) vineri la magazinul Lego din Afi, vede un set cu un transformer pe care si-l dorea ff mult si tasneste cu el in brate la casa de marcat (eu am crezut ca vrea sa-l fure). Acolo, cu patos, o roaga pe vanzatoare: :"Doamna, va rog frumos puneti setul acesta deoparte pana la ziua mea cand cu siguranta parintii mei mi-l vor cumpara". Casiera intreaba: "cand e ziua ta puiule?", el raspunde: "peste 11 luni ". Atunci a intervenit si seful de magazin care i-a spus casierei ca daca nu i-l pastreaza o da afara . In concluzie, stiu ce-i va aduce Mos Niculae puiului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Eu nu pot crede ca plasticul jucariilor ieftine din dragonul rosu sau doraly este sigur pentru copii. Nu ma poate convinge nimic.

Noi avem multe jucarii ieftine din plastic care nu mi se par defel periculoase - sunt muuulte alte chestii mult mai periculoase la care ajung copiii,decat asa ceva.

Insa referitor la calitate exista si imitatii de piese de lego de calitate mai buna , dar si mai proasta.Am nimerit odata si niste piese din a doua categorie : unele nu se imbinau perfect si se enerva fetita in asa hal incat la un moment dat a si zis ca mosul e prost ca i-a adus asa ceva Le-am si evacuat rapid din zona.Dar avem si alte imitatii care se imbina perfect.

BRAVEGIRLS mersi de pont,o sa caut si eu "Cogo" de-alea, am si ochit pe net niste chestii faine si ieftine.Probabil o sa iau un set cu ceva,si daca sunt ok le-oi mai lua si pe viitor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Legat de imitatiile de Lego. si eu am zis ca nu voi cumpara niciodata asa ceva (din considerentul ca nu sunt la fel de frumoase, plasticul nu e la fel de bun, etc), dar uite ca setul primit mi s-a parut f bun, asa ca am lasat-o pe fetita mea sa se joace cu el. Trebuie sa ne gandim si la faptul ca un set de 400lei de la Lego nu este accesibil tuturor, deci imitatiile sunt o varianta buna. Si legat de faptul dc sunt sau nu periculoase...eu am seturi Lego pe care scrie ca sunt fabricate in China, deci nu vad de ce celelalte ar fi periculoase. Ce am primit noi arata f bine, se imbina piesele (f putine) bine, fetita mea nu si-a dat seama ca nu e Lego.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Brio este o firma suedeza care face jucarii de cea mai buna calitate. Daca ati fi avut cand erati copii ati fi stiut. Sunt extrem de scumpe dar sunt foarte durabile iar calitatea este mult peste orice alta firma. Exact ca si Lego. Nu se poate compara cu plastice ordinare din dragon sau doraly/ Fiecare cumpara ceea ce isi permite dar sa nu facem apologia lucrurilor de proasta calitate.

Nu ma dau banii afara din casa, dar aici am gasit o masa brio cu set trenulet si alte piese / 84 in total/ cu 190 euro. asa ca raman fara parfum si fara pulover nou si gata.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu refuz sa cred ca daca platesc de 4 ori mai mult e pentru ca numai lego foloseste plastic sigur pentru copii si nu pentru ca platesc un brand consacrat

Si cele care imita lego sunt de mai multe feluri. In general cele mai de calitate se deosebesc prin detalii, incepand inca de la ambalaj.

Ali, sotul meu a fost fascinat de masinile de gunoi L-am pierdut juma de zi intr-un magazin in afi si cu ocazia asta am aflat ca se tinea dupa masinile de gunoi prin cartier cand era copil.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nu numai in Dragon/doraly, se gasesc imitatii. Ia uitati aici; http://www.amazon.co.uk/100%25-Compatible-Pink-Lego-Restaurant/dp/B00544RQWW/ref=sr_1_4?s=kids&ie=UTF8&qid=1319456778&sr=1-4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fiecare are propriile idei. Eu de exemplu prefer un parfum original unei facaturi. asa si cu jucariile. consider ca Finn merita tot ce/i mai bun. suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine, dupa cum spunea cineva.
fi/meu a primit un camion cu megablox dar nu se intelege cu ele pt ca nu stau cand le asambleaza. si nu sunt ieftine deloc. prefera lego si playmobil.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Brio este o firma suedeza care face jucarii de cea mai buna calitate. Daca ati fi avut cand erati copii ati fi stiut. Sunt extrem de scumpe dar sunt foarte durabile iar calitatea este mult peste orice alta firma.

Hai, nu pe bune, serios?

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Bai, ma lasi??? Ce preturi sunt astea frate, imi scapa ceva, care e faza cu seturile astea brio? Ca am intrat pe un link lasat aici si m-am crucit de preturi...

Androix Bijoux

Exact asa am reactionat si eu cind am vazut pretul; "afara" am vazut ca sint PUTIN mai ieftine

Mama lui Ian.

Mergi la inceput