luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Brave, imi trimiti si mie, te rog, pe PM site-ul romanesc care comercializeaza lego?

Am noroc ca anul acesta Matei mi-a spus ce isi doreste: un Buzz Lightyear (din Toy Story)care vorbeste, se misca; o masina de gunoi mare (cu pubele), o casa da papusi pentru surioara lui.
Nu stiu daca imi permit sa-l iau pe Buzz. Aveti idei de masini de gunoi sau de case de papusi la preturi mai rezonabile?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am mai aflat si eu ceva nou...nu auzisem pana acum de Brio. M-am uitat pe amazon...daca pana acum seturile Lego mari mi se pareau scumpe, dupa ce am vazut masa Brio, ma bucur ca fetita mea vrea spitalul Lego
De curand am descoperit un site romanesc care comercializeaza produse Lego la preturi f bune. Au reduceri si atunci preturile sunt similare cu cele de afara.
Zicea cineva de firma Melissa&Doug. Eu comand de pe amazon...au des reduceri si transportul nu e mare. Chiar acum am comandat pt Mos Nicolae un joc din ala cu magneti, trebuie sa imbraci o fetita cu haine.
Edit, ca acum am citit mesajul precedent...bine ca e la reducere setul asta: http://www.aquilatoys.ro/jucarii/seturi-brio/set-activitate-in-oras-621.html
Nu pot sa cred ca e asa scump. Daca as fi copil, as plange langa el si i-as scrie clar mosului ca-l vreau.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Scriu aici site-ul, sper sa nu se considere reclama: cub toys.ro (intr-un cuv)
Ce e la promotie, e la pret bun. Ce nu e, nu prea merita.
Eu comandam mereu de pe amazon, dar acum am gasit site-ul si am vazut ca au aceleasi preturi la cele din promotie. Ies mai ieftin, ca nu mai platesc transport.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Brave, imi trimiti si mie, te rog, pe PM site-ul romanesc care comercializeaza lego?

Am noroc ca anul acesta Matei mi-a spus ce isi doreste: un Buzz Lightyear (din Toy Story)care vorbeste, se misca; o masina de gunoi mare (cu pubele), o casa da papusi pentru surioara lui.
Nu stiu daca imi permit sa-l iau pe Buzz. Aveti idei de masini de gunoi sau de case de papusi la preturi mai rezonabile?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am mai aflat si eu ceva nou...nu auzisem pana acum de Brio. M-am uitat pe amazon...daca pana acum seturile Lego mari mi se pareau scumpe, dupa ce am vazut masa Brio, ma bucur ca fetita mea vrea spitalul Lego
De curand am descoperit un site romanesc care comercializeaza produse Lego la preturi f bune. Au reduceri si atunci preturile sunt similare cu cele de afara.
Zicea cineva de firma Melissa&Doug. Eu comand de pe amazon...au des reduceri si transportul nu e mare. Chiar acum am comandat pt Mos Nicolae un joc din ala cu magneti, trebuie sa imbraci o fetita cu haine.
Edit, ca acum am citit mesajul precedent...bine ca e la reducere setul asta: http://www.aquilatoys.ro/jucarii/seturi-brio/set-activitate-in-oras-621.html
Nu pot sa cred ca e asa scump. Daca as fi copil, as plange langa el si i-as scrie clar mosului ca-l vreau.

==========
Corina

POZE

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

La masini de gunoi nu am experienta dar la casute de papusi da. Fiica-mea are casuta de papusi de plastic, are casuta Albei ca Zapada dar cel mai mult i-a placut cartea care se transforma in castel primita de Mos Nicolae. Si acum se joaca cu ea, are diverse figurine micute si inventeaza tot felul de povsti. Eu am cumparat-o cu 60 ron dar am vazut-o apoi in Cora la jumatate de pret. Este practica, atunci cand nu se mai joaca cu ea se face carte si astfel ocupa putin loc. Poti sa o vezi aici: http://www.shopmania.ro/carti/p-balul-din-casuta-papusilor-9296875
De curand am vazut castelul lui Ariel iar pentru baiet este Castelul dragonului (cred).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, ma lasi??? Ce preturi sunt astea frate, imi scapa ceva, care e faza cu seturile astea brio? Ca am intrat pe un link lasat aici si m-am crucit de preturi...

Pentru lego recomand cu caldura seturi identice la jumatate de pret sau chiar mai putin, din dragon, pentur cine e din bucuresti. Eu am renuntat sa mai dau o carca de bani cand am descoperit seturile de-acolo. Sunt super, calitatea este comparabila, ca design si numar de piese, accesorii etc sunt identice, iar ca pret nu se compara. De exemplu www.cubtoys.ro/magazin-jucarii-lego-jocuri-lego/lego-city-jucarii-lego-city-jocuri-lego-city/649-lego-city-7741-elicopter-politie-lego-police-helicopter-4.html" target="_blank">acest elicopter l-am cumparat din dragon cu 12 lei. Da, nu e cu albastru e cu negru dar cui ii pasa? In rest nu e nicio diferenta.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi am primit o imitatie de lego, Cogo se numeste din Dorally (sper ca am scris bine). Nu stiu pretul, imita f bine setul Lego. Calitatea nu e aceeasi, mai ales la omuleti, dar mi se par bune. Masina de politie,la prima vedere, nu pare copie. Plasticul, spre deosebire de alte imitatii, mi se pare de calitate. Mai mult, respecta si dimensiunile pieselor Lego. Se pot combina fara probleme.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Eu nu pot crede ca plasticul jucariilor ieftine din dragonul rosu sau doraly este sigur pentru copii. Nu ma poate convinge nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

in general merg numai pe modelel mele..insa poti sa-mi trmiti un mail si sa-mi dai o poza si dimensiunile si -ti voi trimite un rapid un raspuns!md pt aprecieri!
Ar putea fi o idee pentru ca decoratul camerei poate fi un cadou surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Lorikay, multumesc mult pentru sugestii.
Parca nu-mi prea vine a crede ca jocurile din Dragon se pot compara la calitate cu Lego. Dar pana nu vad unul pe viu, nu ma pot contrazice cu nimeni. Eu am avut ocazia sa cumpar jucarioare din Dragon. Unele au fost ok si au rezistat atacurilor teroristilor mei , alte au cedat din prima zi.

Vedeti ca pe site-ul editurii rao, la sectiunea oferte, au tot felul de cartulii pentru copilasi cu 9 lei bucata. Eu am cumparat cateva si sunt foarte ok. Vreau sa mai cumpar ca sa le dau si e Mos Niculaie si de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Daca va spun ce vrea copilul meu...din vara ne-a spus ca el vrea o masina de gunoi cu 2 tomberoane, nu ca nu ar avea dar nu are cu 2, si...masina de desfundat canale cu furtun cu tot.
Daca masina de gunoi se gaseste habar nu am de unde sa i- iau pe cealalta.
Dar ideea cu un laptop de jucarie ar fi interesant si daca gasesc ceva cu limba germana e si mai bine ca am inceput gradinita la sectia germana si l-ar mai ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bbea

in general merg numai pe modelel mele..insa poti sa-mi trmiti un mail si sa-mi dai o poza si dimensiunile si -ti voi trimite un rapid un raspuns!md pt aprecieri!

Ar putea fi o idee pentru ca decoratul camerei poate fi un cadou surpriza!

Floseste anunturile de mica publicitate. Reclama in felul in care o faci tu pe forum este interzisa prin regulament. La urmatoarea incalcare a regulamentului vei fi pusa sub moderare.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput