luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Va multumesc tuturor pentru sugestiile minunate!
Pina acum eram in pana de idei si acum va trebui sa fac o selectie sau sa fac o lista pe care sa o mai dau la prieteni, matusi etc

Ar fi frumos ca acest subiect sa inspire cit mai multa lume, asa cum m-a inspirat pe mine.

Uitindu-ma pe net, am mai gasit interesant DINOPAD dar nici asta nu-l mai gasesc la noi Voi l-ati vazut undeva?

Monica am luat cosul de baschet de la noi din oras. Daca te interseaza, pot sa merg sa vad daca mai au si ti-l trimit prin posta

Multumesc tuturor.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bbea

eu ma chiui sa cumpar jucariile de care avem nevoie,pentru ca facem logopedie si cele mai recomandate sunt puzzele de la Mellisa&dog..cele care sunt si muzicale, cand pui pisicuta de ex...se aude miau...., abtibilduri cu alfabetul tot de la firm aasta, carticele cu magneti de la Teora, laptp in limba romana cu cifrele si alfabetul, jetoane si plase cu toate animalele...si cu obiecte din anturajul copilului puse pe categorii...ce sa zic...multe trompete si trompetute, muzicutze si fluiere...toate cu scopul de a-l face pe micut sa rupa tacerea..Celorlalti copii le voi darui cate un sticker decorativ facut chiar de mine...camerele lor vor fi mai animate!
Sper sa va fi dat idei!

www.stickero.ro

Stickere decorative pentru pereti /camera copilului

OFF TOPIC: F. frumoase stickerele.
Poti executa si dupa model? Orice dimensiune?
Multu'

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Dodo stiu sigur ca si Isabela si Bogdi sint copii extrem de cuminti.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Monica,fara rozatoare pls.Si eu zic la fel,daca as sta la curte cu draga inima,dar pana ma imbrac eu,pana imbrac copilul ca doar nu-l las singur in casa..si pana cobor 9 etaje..sigur face catelul in casa sau in bratele mele:))))Si nu ma vad dim la 5 pe vant/ploaie/ger/ninsoare iesind cu el afara si rugandu-ma de el sa faca mai repede ca mor de frig :))))Insa fii-miu cred ca ar fi in culmea fericirii...si cred ca si ta-su,numai ca munca ar cadea tot pe mine si eu zic pas..desi cand il intreb pe taica-su ce-i luam lui David de ziua lui/Craciun are un singur raspuns!si zau ca nu-i ala corect :)))).
Asa ca nu-mi ramane decat sa vad ce mai scot astia pe piata anul asta si ma rog sa nu dau chix cu cadoul ales.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Monica, la noi in familie este o nebunie generala cu trenuri, masini, avioane, barci, elicoptere, tot ce misca. ne jucam toti 3 cot la cot. eu de mica am fost inebunita dupa trenulete si masini. cu papusi nu m/am jucat niciodata. nu mi/au placut.

Ina, exista multe firme care fac seturi cu trenulet de lemn. Una din cele mai cunoscute este plan toys. La ikea nu vei gasi in veci set Brio original. este set facut de ikea. Poti incerca amazon sau ebay, desi daca il iei din strainatate cu tot cu masa o sa te cam coste transportul.

Finn Constantine 15.10.2009 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

Era si timpul sa incepem si noi parintii sa ne facem temele pentru Mosi.

Idei sunt multe, dorinte la fel, insa din pacate bugetul dicteaza. Ins cu un pic de inspiratie (si recomandari de pe la parinti) sigur copii vor aprecia si in acest an activitatea Mosului.

Iar acum, hai sa va spun ca noi folosim seturile de lemn de la Ikea. Sunt foarte bune, au tot ce vrem, sine, poduri mai lungi, mi scurte, macazuri, trenulete, etc! noi suntem multumiti de ele si le folosim destul de des. Seturi brio am vazut ca sunt www.aquilatoys.ro/jucarii/seturi-brio.html?paginare=true&gotopage=1&ipp=20 " target="_blank">aici
Noi stiam ca cei de la Carturesti aveam un set brio la locul de joaca de la sediul de langa cinema Patria. Parca aveam si de vazare tot acolo.

Si pentru ca am vazut ca cineva spunea si de carti, eu votez pentru cartile de la edutura Prut. Au pentru toate varstele, la o calitatea super. Noi suntem fani ai colectiei de carti de construit (www.prut.ro/joc-si-distractie/308-casuta-mea.html" target="_blank">casuta, ferma, castel, parc de distractii, etc) de la ei. Avem vreo trei si anul acesta Mos Nicolae (se incadreaza in bugetul lui la 10 lei cartea) sigur va mai aduce una. Cel mic adora sa le construiasc impreuna cu tati.

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am mai aflat si eu ceva nou...nu auzisem pana acum de Brio. M-am uitat pe amazon...daca pana acum seturile Lego mari mi se pareau scumpe, dupa ce am vazut masa Brio, ma bucur ca fetita mea vrea spitalul Lego
De curand am descoperit un site romanesc care comercializeaza produse Lego la preturi f bune. Au reduceri si atunci preturile sunt similare cu cele de afara.
Zicea cineva de firma Melissa&Doug. Eu comand de pe amazon...au des reduceri si transportul nu e mare. Chiar acum am comandat pt Mos Nicolae un joc din ala cu magneti, trebuie sa imbraci o fetita cu haine.
Edit, ca acum am citit mesajul precedent...bine ca e la reducere setul asta: http://www.aquilatoys.ro/jucarii/seturi-brio/set-activitate-in-oras-621.html
Nu pot sa cred ca e asa scump. Daca as fi copil, as plange langa el si i-as scrie clar mosului ca-l vreau.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Edit, ca acum am citit mesajul precedent...bine ca e la reducere setul asta: http://www.aquilatoys.ro/jucarii/seturi-brio/set-activitate-in-oras-621.html
Nu pot sa cred ca e asa scump. Daca as fi copil, as plange langa el si i-as scrie clar mosului ca-l vreau.

E superb,dar costa enorm,cel putin pentru nivelul nostru de trai .
Dar un copil care VREA sa se joace genul asta de joc,se poate juca si improvizand,fara sa aiba neparat jucariile de-a gata.Dar copiii din ziua de azi multi habar nu au sa se joace ,desi au kg de jucarii scumpe care zac nefolosite! Eu cand eram mica "construiam" intr-o veselie orasele din cuburi din alea de lemn si imitatia aia de lego ce exista atunci,aveam strazi,puneam cowboy calare pe cai in "pietele"orasului si ziceam ca-s statui ,incarcam masinutele cu cowboy si indieni,care aveau si neveste (reginele+regii de la sah) plus copii (pionii de la nu te supara frate - cei roz,rosu,galben fetite,cei albastru,verde,negru erau baieti ) Aveam un covor mare albastru care era marea si ii mai incarcam uneori si in "barci" - sapunierele luate din baie.Scotoceam prin casa dupa orice obiect il puteam utiliza in jocul meu
La fel cand ma jucam cu papuselele si nu aveam casute si mobilier de-a gata cum exista acum - puneam scaune suprapuse sa le fac case cu etaj,le faceam mobilier din cuburi sau ce mai apucam.
Totul e sa ai imaginatie! Pentru masinute/trenulete ma gandesc ca se poate construi de exemplu o sosea/cale ferata si din piesele de la remi si e mai distractiv asa.Cand eram mica stiu ca faceam sosele in nisip si puneam "barcile" din ampora sa pluteasca pe baltile din jurul blocului. Si e mai mult decat suficient si un set ieftin cu vreo 15-20 de masinute de toate felurile.
Si mai ales cu cuburile din lemn,sau cu piesele de lego simple se pot face atatea! Odata i-am insirat fetitei vreo 6-7 cutii de pantofi zicand ca fiecare e o incapere - si am pus-o sa o mobileze pentru papuselele alea minuscule din kindere.Avea ceva mobilier de jucarie potrivit,dar nu destul,asa ca i-am scos frumusel lego ala simplu cu piese f. mici si muulte bucati si i-am zis sa isi faca mobilier potrivit - canapele,mese ,scaune,dulapuri,plus sa mobileze fiecare incapere intr-o culoare.A stat ocupata vreo doua ore ,daca nu si mai si
Daca avea tot mobilerul de-a gata,il aranja in 5 minute dupa care,lasa balta jocul ... frumusetea consta in "actiune",daca ai totul de-a gata e si plictisitor.

MIRI mersi de ideea cu cartile de la editura Prut,mai ales alea de construit sunt f. interesante.Mi-am amintit ca ma mai jucam cand eram mica intr-un fel: desenam + coloram pe hartie personaje,hainele lor ,le decupam si pe urma le faceam si mobilier tot din hartie indoita in fel si chip - cam ceva gen ca din cartile alea iesea,doar ca era "compozitie proprie".Ideea mi-a venit dupa ce am avut decupat dintr-o carticica niste papusi si hainele din dotare,dar cum se uzasera de atata jucat,m-am pus sa fac eu altele ...
INA mersi mult de oferta cu cosul,o sa ma uit intai prin zona sa vad poate o fi si pe-aici asa ceva.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Monica, ai dreptate. Acum mi-am adus aminte de cat de inventiva eram cd eram copil. Cu mari eforturi, ai mei mi-au cumparat o papusa Barbie...era un vis devenit realitate. Ma uitam pe celebrele reviste cu Barbie si visam la mobilier pt ea. Cum nu aveam, i-am facut eu din pachete goale de tigari Era cel mai frumos mobilier...si eu faceam 'castele' din cuburi de lemn si tot felul de improvizatii.
Legat de ce povestesti despre fetita ta. Fetita mea are aproape 3 ani. Are mai multe seturi lego...si ieri ne-am jucat doar cu cuburile, ca i se pare ei mai distractiv. Ne imaginam fel de fel de chestii. Singurul set cu care se joaca mult e casuta familiei. Acum isi doreste spitalul. Are o manie pt spital. Cu orice ne jucam, cumva ajungem la spital. De ex masinile se tamponeaza si trebuie sa mergem la spital

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

De curand am descoperit un site romanesc care comercializeaza produse Lego la preturi f bune. Au reduceri si atunci preturile sunt similare cu cele de afara.

Imi spui si mie cum se numeste site-ul cu preturi bune ??? Multumesc anticipat !

Mergi la inceput