luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 38
Leditia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui geniest
Nu cred sa fie asta. Zice ca mananca iarba si face oua. |
Da.da..mananca si iarba..Jos e si un filmulet demo.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
La Carrefour sunt deja reduse unele jucarii... Am vazut un anumit tip de Barbie redus, alte papusi reduse, laptopul PC Karaoke (cu verde si galben) redus de la 3 milioane la 2...
Si la orele 14 dezambalau inca un lot de jucarii...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Lorikay spune:
Noi am fost in carrefour sambata si m-au ingrozit preturile jucariilor. Aseara am primit catalogul lor cu jucarii si preturile erau cu totul altele, mult mai mici. Cred ca mai astept putin inainte de a merge la cumparaturile de Craciun.
blackgirl0 spune:
A aparut oferta de jucarii de la REAl. Aseara o studia Dragos de zor , strigandu-ma din cand in cand ("ete mami, ata vleau!). Oferta este extrem de bogata, preturile asa si-asa, ramane sa vedem pe viu daca sunt si de calitate. Am de cautat cadouri pt copil (2.9 ani), verisori (fetita 6.2 ani, baietel 4.2 ani) si prietena lui fi'miu (1.9 ani).
_Ralu_ spune:
Am fost si noi la Auchan militari aseara, si au multe-multe jucarii, diferite fata de ce am vazut in Carrefour(multe papusi Aradeanca, si muuulte LEGO), si la preturi mai bune fata de ce era saptamana trecuta la Carrefour(sunt convinsa ca vor scadea si ei preturile, n-au cum sa le lase asa, pt ca sunt imense).
Am luat catelusi Puppy in my Pocket cu 12,7 lei fata de 15 cat erau in Carrefour (Orhideea ca in Militari nu mai au de muult).
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
A aparut pe site catalogul de jucarii Carrefour...am luat deja prima teapa (oare am sa ma invat minte vreodata????)...am cumparat deja o jucarie cu 77 de lei si la ei este 49.90
puisorul spune:
Daca copii sunt fani Lego in Auchan este un lego cu 650 de piese la 100 de lei. L-am cumparat deja drept cadou din partea soacrei dar acum ne trebuie tabla de-aia speciala pt lego. Ati vazut undeva?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
inapreda spune:
Ca si magazine online ce recomandati?
Ma intereseaza pentru ca la noi in oras este doar Kaufland si as prefera sa cumpar jucariile online decit sa merg la Cluj.
Multu'.
PS. Jucarii ma intereseaza, evident.
_Ralu_ spune:
Eu am comandat mult de pe dinoland si bestkids.
Mi se pare ca au preturile cele mai bune (nu se compara cu hipermarketurile insa) si, de ex dinoland are acum oferta cu transport gratuit pana la sf lunii.