luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 39
Leditia spune:
Noriel?
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb ralukutza Eu am comandat mult de pe dinoland si bestkids. Mi se pare ca au preturile cele mai bune (nu se compara cu hipermarketurile insa) si, de ex dinoland are acum oferta cu transport gratuit pana la sf lunii. ******************************************************* raluca mami fericita de alexia (07.09.2006) |
Dinoland e in Cluj-N. ... Are magazin in Iulius Mall, aproape de intrarea in Auchan, si in Polus Mall...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
_Ralu_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Dinoland e in Cluj-N. ... Are magazin in Iulius Mall, aproape de intrarea in Auchan, si in Polus Mall... Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Da, stiu ca sunt din Cluj...Nu stiam ca au si magazin fizic...eu am mai luat de la ei, si am fost multumita.
Oricum, comand de pe net doar cand nu am timp sau nu pot ajunge din diverse motive la magazine...ca in Buc gasesti aproape orice daca ai timp de umblat...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Selene_Bunny spune:
Io, fiind acum la 600 de km de Cluj, i-am trimis bani fratelui meu, sa imi ia el fie din Auchan, fie de la magazinul Dinoland - ori de la sediu...
Poneiul ala mic cu trasurica...
Mai trebuie o Barbie...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
_Ralu_ spune:
te-ai uitat pe catalogul Carrefour?
Am vazut o pagina intreaga de Barbie...si am vazut si vreo 3 trasuri..si acum, cu noile preturi, asa cum preconizam, au preturi mult mai bune decat Auchan.
E o papusa Liv care danseaza nu-stiu-cum...la Auchan era 120, la Carrefour e la 80....si mai sunt destule exemple.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
LoraG76 spune:
Ajutooor!!!
Fie-mea, printre altele, a pus pe lista un Baby Amore...care, soc si groaza: pe net costa 246 de lei. Stiti cumva care-ar fi o varianta mai ieftina? Ori ati vazut prin magazine, pe undeva, mai ieftin decat pe net? Ca asa, cu tot cu transport, ajung sa dau 3 mil. pe un bebelus care va avea soarta altora...dupa 2-3 luni ajunge uitat in boxa.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
oana_lex82 spune:
Incearca la Carrefour pt Baby Amore, am vazut ca au redus mult preturile + ca vor veni "serile magice" cand fac iar reduceri de 20%..daca o mai fi ca anul trecut?..Dar vad ca ai 2 fetite, daca nu se mai joaca cea mare cu bebe se joaca cea mica..nu?
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Ajutooor!!! Fie-mea, printre altele, a pus pe lista un Baby Amore...care, soc si groaza: pe net costa 246 de lei. Stiti cumva care-ar fi o varianta mai ieftina? Ori ati vazut prin magazine, pe undeva, mai ieftin decat pe net? Ca asa, cu tot cu transport, ajung sa dau 3 mil. pe un bebelus care va avea soarta altora...dupa 2-3 luni ajunge uitat in boxa. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
da, l am comandat eu si mi a ajuns acu` 2 zile, tot bb care face pipi-kk, dar modelul de la ZpfCreations, la 100 lei.
mergeti careva in Real ???
eu ajung fff greu dar au catalogul de jucarii fff faine ...
dar sunt pijamale cu printese la 20 lei
si avion cu telecomanda la 50 de lei
si Shnooks la 30 de lei - bine, asta mi place mie de fapt
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae