luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua. am citit cu mare interes ce sa scris la acest subiect, dar ink nu mam hotarat ce sai iau celui mic de craciun( 1an si 10 luni).
celui mare vreau sai iau un hamster din acela care vb. costa vreo 90 lei oare o fi pe undeva mai ieftin? a mai luat cineva puiului asa ceva? cel mare are 6 ani jumatate jucaria e asa http://www.piccolino.ro/p-drag80092-prieten-chatimals-oscar-zi-ceva-ca-sa-zic-si-eu
am editat ca sa spun ca eu consider ca e prea mare pt jucaria asta dar el si-o doreste

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb ralukutza

te-ai uitat pe catalogul Carrefour?
Am vazut o pagina intreaga de Barbie...si am vazut si vreo 3 trasuri..si acum, cu noile preturi, asa cum preconizam, au preturi mult mai bune decat Auchan.

E o papusa Liv care danseaza nu-stiu-cum...la Auchan era 120, la Carrefour e la 80....si mai sunt destule exemple.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Am fost "la fatza locului" de 2 ori. Mie mi se par Barbie-urile astea, editie noua, asa de comerciale, au o fatza de-aia de... "eu sunt printesa lumii, mi se cuvine totul, nu trebuie sa lupt pentru nimic". Stiu ca brandul Barbie oricum e cu fashionul si asa, insa, zau, am vazut pe site-ul acela de la olim acum cateva zile o Barbie noua, din editiile mai vechi, era o dulce! O fatza inocenta, chiar de papusica...

Mai avem in Braila un magazin mare de jucarii, Nautilus se numeste, e drept ca aduce numai chinezarii, direct din China, am inteles, insa acum s-a umplut si asta de papusi - Maria interactiva, la 220 de lei, Maia in doua variante (cea normala, care creste, si cea la doctor), la 224 de lei, Alesia, la 89,90 lei...

LoraG, parca era si Baby Amore aici, la magazinul asta al nostru... Nu e cumva o papusica blonda, dragutza la fatza, cu accesorii? Pe cutie nu e pozata o fetita satena? Daca da, parca 199 de lei era... Parca...

Era, oricum, in sectiunea de jucarii "vazute la reclama".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Baby Amore e un bebelus chel, nu o papusa satena! Face kk, mananca, plange..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Oana, vezi ca ti-a scris mamagiuliei de unde sa il iei pe Baby Amore la 100 de lei.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dar pe "NANCY cu iapa ei, ESTRELLA", stiti unde o pot gasi ? Eu m-am uitat pe diverse site-uri si n-am gasit-o deloc, nici macar nu stiu cat costa ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Baby Amore e un bebelus chel, nu o papusa satena! Face kk, mananca, plange..

Am inteles, dar am ceva de comentat. Cine a zis ca papusa e satena? :D

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Dar pe "NANCY cu iapa ei, ESTRELLA", stiti unde o pot gasi ? Eu m-am uitat pe diverse site-uri si n-am gasit-o deloc, nici macar nu stiu cat costa ...

Asta o fi?

http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-7160/papusa-nancy-cu-ponei/

http://idealbebe.ro/famosa-nancy-si-poneiul-ei-p-7015.html?osCsid=d00d22f0acc58a5b87ad86dc1dad1a74

http://minibebe.ro/sa/nancy-si-calut.html

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Selenne, aia e, dar mai bine n-o gaseam, ca am intepenit vazand pretul Sa-i ia naiba pe astia de la Minimax cu reclamele lor
Oare o accepta un inlocuitor ?

Mergi la inceput

Da' si io, la fel...

Zau ca ma bucur ca ne uitam la canalele de desene animate care NU au reclame... Duck TV si Nick Jr. ...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Daria,de unde ai comandat de la zpfcreation.com? ca nu inteleg si e papusa aia care manaca si face caca acelasi lucru??? adica o chestie ca mustarul ca ma zapaceste Ilimca de cap cu el?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput