luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

am fost in carrefour....pffuai de capul si de zilele mele, cate jucarii...parca iti vin toate in cap.

Deci...multe jucarii, nu stii de unde sa alegi, mi se pare totusi un pic cam devreme sa le aduca pe toate, si....ff scumpe.

Adica, pentru carrefour, care s-a mandrit mereu cu preturi mici, acum are preturi ca pe net.

catelusul de la fisher price, interactiv,
http://www.iasicomanda.ro/produs_Catelusul-vorbitor-Fisher-Price_817.html
in selgros e 155, in carrefour e 220, parca.

papusa maia, la fel, difeerenta de cativa zeci de lei.

Thomasii - la fel ca pe net.

Eu tot sper sa scada preturile.

altfel, gama de jucarii e vasta.

eu nu m-am putut abtine, ca-s bolnava cu capu' si am luat 2 puzzle-uri, cu 12,5 lei bucata, de la d-toys, iar pe site-ul lor sunt 12,37
Astea sunt:
http://www.dtoys.ro/#

si un lego am luat, cu acceasi bani ca si pe net.
adica asta:
http://www.clevertoys.ro/produs/1637/primul-meu-set-lego-l5932.html

Cam asta ar fi, deci eu in carrefour pt jucarii nu mai merg ca n-are sens.
O sa mai dau o tura atunci, inainte de craciun, poate mai au vreo promotie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Da, asa este in Car4, e jale mare, nu mergeti pe acolo cu copiii. Eu am facut asta, dar a fost intelegator, si-a invatat lectia de-acasa, lua fiecare jucarie si in gura mare intreba "Mami, pentru asta ai bani ? mai du-te la servici sa mai iei niste bani, mami ! " N-a facut crizute deloc, dar imi venea mie asa cu rau de la stomac, ca prea erau multe si minunate....

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Alex_andra

Subscriu, preturi foarte mari la jucarii. Ieri am fost la Car4 si azi la Cora. La un joc de 84 lei (care intre noi fie vorba cu indulgenta face 50 lei...dar asta este mi-am luat-o de data asta) in Cora era un plus la pret de 15 lei, fiind 99...De curiozitate ma voi uita si pe net cu cat se gaseste.

In Cora mi s-a parut insa un pic mai vasta oferta. Insa unele jucarii sunt de-a dreptul...incredibile. Am vazut papusi mari cat un copil de 10-11 ani. Ce fetita s-ar juca cu asa ceva? Copii pe care ii stiu eu (baietei si fetite deopotriva) adora jucariile usor de manuit, usor de carat in brate, usor de luat oriunde cu ei...Dar probabil de ce sa nu dai 2 milioane pe o tona de plastic imbracat..off, off, off ce vremuri traim

Oricum sper sa mai fie ceva promotii, ca preturile sunt chiar aberante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Io ieri am fost la Histria, care-i un fel de Dragonu Rosu al urbei si am ramas uimita ce gama diversa de jucarii au, care mai de care mai ochioase si mai accesibile. Jucarii frumoase, unele din lemn, chiar am remarcat ca o jucarie de impins de ex pe net e 25 de lei, acolo era 6.5 Mobila pentru papusi din lemn, era impecabil lucrata si la preturi intre 12 si 40 de lei...

Am cumparat o parcare cu Thomas cu 3 nivele si 5 locomotive cu 30 de lei. Sigur le mai fac o vizita ca n-am apucat sa casc gura la toata gama de educative din lemn pt ca eram cu kinderu.

Eu n-as ocoli dragoanele, nu tot ce-i acolo e chinezarie ieftina...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

eu cu siguranta nu voi ocoli dragoanele
vreau sa cumpat o trotineta de la pilsan si e la jumatate de pret, aproape fata de cat e pe net.
si carucior de papusi , mai strong, tot asa, e mult mai ieftin, l=am vazut, pipait, placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex, ai grija cu Selgrosul, la care eticheta te uiti, NU eticheta cu pretul mai mare e cea reala, ci cea cu pretul mai mic. Eu m-am pacalit o data asa.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Noi am scris scrisoarea pentru Mos Craciun. Am un copil tare intelegator, eu cu ea am fost in Carrefour si, fiind 9 seara, lume, ioc, a putut sa se uite in voie la toate. Si n-a facut crize ca nu i-am luat nush ce!

Asa, isi doreste doar doua chestii:

- o papusa Barbie originala, cu rochita roz, pieptanas si posetuta
- o jucarie ponei mai marisoara, mov

Si punct.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Fetelor, daca vedeti pe undeva poneiul asta: http://www.dinoland.ro/p-6771-my-little-pony-caleasca-regala-rarity.aspx

mai ieftin de atat, desi nu cred, va rog sa imi spuneti.

Anapoda ca taman in Cluj e, sa vad daca ajunge fratele meu pe acolo, sa mi-l cumpere pt. Daria.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am de facut 2 cadouri unor fetite de 6 respectiv 9 ani. Please help, habar nu am cu ce se joaca fetitele mai marisoare.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

honey bunny cred ca am vazut poneiul acela in Auchan, costa in jur de 50 de lei, 54 poate, chiar m-am gandit la tine si Daria si la caleasca, dar pt ca nu stiam ca la asta ati ramas nu am bagat la cap pretul.

Oricum sunt mai ieftine ca pe net jucariile din Auchan, papusile Aradeanca, cea mare care pe net e 90 acolo era 68, iar una de 30 de cm care imi placuse mie, cu corp moale de cauciuc, era 29 pe net si 16 in magazin

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput