luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Coca eu cred ca m-as orienta la ceva carticele cu d-astea de moda, poate un cap din ala de papusa pe care sa-l coafeze si machieze, pt cea mare kituri de impletit bratari ale prieteniei - sunt f la moda printre adolescenti. Sau jocuri video d-astea mai fetitesti pt cea mare...

Nepoata mea de 7 ani se joaca cu catei din aia cu functii dar sunt cam scumpi, aia sunt din categoria "ii cumpara parintii"

Sau am mai vazut si placut niste kituri de pictat pusculita din ceramica alba sau casete de bijuterii, cea mare sigur le poate face. www.shopmania.ro/jucarii/p-4m-pusculita-purcelus-14278504" target="_blank">Cam asa ceva

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Boti, eram sigura ca tu o sa-mi raspunzi :), merci. Fetitele sunt in ro, si vreau sa te iau ceva mai deosebit. Capul de coafat mi se pare o idee buna :). Carticelele pica din start. Iarasi bratarile alea mi se par o idee buna.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Noi anul trecut am fost in Doraly.
Am gasit jucariile care se vand in Carrefour si Auchan la jumatate de pret.
Anul asta o sa procedam la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Leditia este doar in engleza.
eu am sistemul urmator adica cel de 3 ani care e cu pix, dar e destul de complicat pt piciul meu care are deabia 1 an si 9 luni. poate asta little touch e mai simplu. oricum vezi ca pe okazii gasesti carti mult mai ieftine ca in oras, cam la 25 ron.

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Are cineva aceasta jucarie?
http://www.toyz.ro/sisteme-educationale-copii/leapfrog/sistem-educational-leappad-little-touch/?utm_source=lolipop&utm_medium=pagina_produs&utm_campaign=lolipop
Ma intereseaza daca este in limba romana,daca activitatile (cele 100) sunt in limba romana si opinii despre acest produs.Multumesc.

Eu i-am luat pana acum niste carticele la reducere..asa am in minte ce vreau,insa trebuie sa vad si ce buget voi avea pt toate astea.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off.Irina,multumesc mult pt raspuns.Nu am gasit nici un buton pe site sa-i intreb pe ei,de aceea am postat aici.Mi-a placut mai mult decat un laptop si din descrierile facute mi s-a parut perfecta pt David,avand in vedere problemele pe care le are.Dar daca e in engleza,zic pas,eu vreau sa vorbeasca intai ro cum trebuie si conform varstei..alte limbi zau ca nu ma intereseaza.
Carti i-am comandat de la rao toate la reducere..sper sa-mi ajunga pana la sfarsitul lunii.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Citat:
citat din mesajul lui buburuzica_2005

Unde e Doraly?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Citat:
citat din mesajul lui buburuzica_2005

Unde e Doraly?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

in Constanta.
edit:personal mi se par imense preturile din dorally,chiar mai mari decat in magazinele de firma/fitze..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

in doraly/dragoane au si jucarii de firma? gen fisher, vtech, hasbro, de lemn? acestea sunt testate de noi si ff rezistente la tranteli. parca tot din acestea i-as lua, daca gasim si noi mai ieftine prin bazare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Merita drumul pana in Dragon sau Doraly?
Cred ca exista Doraly si in Bucuresti, dar nu stiu unde..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

honey bunny cred ca am vazut poneiul acela in Auchan, costa in jur de 50 de lei, 54 poate, chiar m-am gandit la tine si Daria si la caleasca, dar pt ca nu stiam ca la asta ati ramas nu am bagat la cap pretul.

Oricum sunt mai ieftine ca pe net jucariile din Auchan, papusile Aradeanca, cea mare care pe net e 90 acolo era 68, iar una de 30 de cm care imi placuse mie, cu corp moale de cauciuc, era 29 pe net si 16 in magazin

No, tre' sa-l deleg pe fratele meu, atunci.

Multumesc, boti!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput