luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 34
puisorul spune:
In Auchan sunt cateva tipuri de papusi de la Aradeanca inclusiv cea dorita de noi, Larisa care umbla. A cumparat-o buni pe ascuns la 68 de lei. Mai era una care imi placea tare la 28 de lei si cred ca o cumpar si pe aia .
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex_andra
Nu sunt cu polar, sunt tot din material sin ala de fas, sau ce naiba o fi, ca o captuseala normala de sacou, dar inauntru cred ca e un puf, pare a fi calduroase, totusi, dar nu-s f groase. BAZAR UMANITAR |
Multumesc, alex!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
eumada spune:
www.cadorisit.ro/cumpara/trenulet-electric-calatori-articulado-1969253" target="_blank">tren electric
cauta cineva.....A,deci Daisy e nasoala pana la urma......
Si ceva similar?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
eumada spune:
VREAU IDEI DE CADOURI....
PLEASE PLEASE..........
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Laura Ioana spune:
http://www.cautareduceri.ro/deal9779F
Aici mai au reduceri.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
oana_lex82 spune:
Eumada, stiu ca Eva e micuta, eu am un baietel mai mic ca ea dar i-am comandat tobogan pt Craciun..e o idee..acum depinde ce isi doreste Eva.Va pup!!
Leditia spune:
Are cineva aceasta jucarie?
http://www.toyz.ro/sisteme-educationale-copii/leapfrog/sistem-educational-leappad-little-touch/?utm_source=lolipop&utm_medium=pagina_produs&utm_campaign=lolipop
Ma intereseaza daca este in limba romana,daca activitatile (cele 100) sunt in limba romana si opinii despre acest produs.Multumesc.
Eu i-am luat pana acum niste carticele la reducere..asa am in minte ce vreau,insa trebuie sa vad si ce buget voi avea pt toate astea.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
miri2007 spune:
Buna,
Pentru copii de 3-4 ani sunt foarte faine (si nu foarte scumpe) jocurile de memorie (memory game sau memo). Isi imbogatesc vocabularul, atentia, rabdarea si memoria. Adica achizitii esentiale pentru aceasta varsta.
Despre laptop-uri, va pot spune ca am primit 2 pana acum, dar sincer nu fac banii. Unul l-am donat si noi mai departe pentru ca efectiv il umplea praful. Activtatile pe care le au incluse nu depasesc cu nimic activitatile pe care le gasim in cartile cu jocuri pentru copii.
Vor avea tot timpul sa lucreze la laptop-uri.
Incercati jocuri de echilibru (este unul la Plan toys cu buburuze excelent pentru aceasta varsta).
Sau jocuri de masa pentru copii. Nu neaparat din cele care ii invata sa numere (ca nu asta trebuie sa urmarim in primul rand). Insa sunt unele foarte faine la Orchard toys (de ex. Run run as fast as you can).
Sau mozaic-urile. Chiar daca vi se pare ca nu sunt pregatiti, ca nu au rabdarea sa le faca pana la sfarsit, tocmai asta doriti sa ii faceti sa obtina prin joc.
Sau jocuri de desenat cu pioneze.
Sincer mi se pare ca aceste laptopuri sunt exagerat de scumpe. Luminile si sunele sunt un pretext pentru a cere o gramada de bani pe ele. Insa in esenta, ca act educational, nu ofera mai mult decat o carte de actvitati rezolvata alaturi de parinte.
Sunt multe variante, daca mai imi aduc aminte am sa mai revin.
A...si mai sunt si cartile cu/despre Mos Craciun. Sunt si la noi cateva care chiar merita pentru mesajul lor.
Victoria_mami spune:
Inca nu a primit sora-mea cartea de la rao...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[votati lr1]
Victoria_mami spune:
Vorbeam de cartea cu Habarnam, ca i-au trimis una cu juma' de coperta numai...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=15" target="_blank">[Va rugam, Votati tati urias, LR1]