luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 33
delsim spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Ar fi super! Cu polar sa fie captusite, stii tu. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Eu mi-am comandat de la BonPrix. Cred ca livreaza in toata tara.
szivarvany spune:
eu am asa, pregatite deja: 4 cartulii pt Giulia (fabule, povesti, ghicitori, gramatica); o lupa; moatze de par rrroz ;
am reusit de am gasit o papusa pisharcoasa-kkcioasa de la ZpfCreations la 100 lei si ar trebui patinele ... doar sa fie reducere
si am luat tubul transportor de ustensile pictat cu 30 lei ar fi frumos sa l si pot umple cu cele noi .... sa vedem;
si abia astept sa treaca odata sarbatorile, ma termina stresul din fiecare an si nu mai suport sa aud de reclame, liste
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iris_2009 Are cineva idee daca in carrefour este jucaria asta, pt. ca as vrea sa o cumpar de Mos si n-as plati transportul prin curier pt. comanda online....iar in Carrefour nu am curaj sa merg, inca....nu de alta dar las acolo toti banii http://www.nicoro.ro/jucarii-interactive-1521/6354-doodle-daisy-margareta.html |
Da, am vazut-o si eu in Carrefour...in Militari era pe undeva pe langa fabricile de Ciocolata, de Chipsuri, de Fructe...alea...pe raftul cel mai de jos.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
inapreda spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei eu am asa, pregatite deja: 4 cartulii pt Giulia (fabule, povesti, ghicitori, gramatica); o lupa; moatze de par rrroz ; am reusit de am gasit o papusa pisharcoasa-kkcioasa de la ZpfCreations la 100 lei si ar trebui patinele ... doar sa fie reducere si am luat tubul transportor de ustensile pictat cu 30 lei ar fi frumos sa l si pot umple cu cele noi .... sa vedem; si abia astept sa treaca odata sarbatorile, ma termina stresul din fiecare an si nu mai suport sa aud de reclame, liste _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Sa stii ca pentru "stresul" asta io te admir de anul trecut!
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
szivarvany spune:
Uai Inapreda,
anul asta nici macar nu mi vine sa ma agit, adica nu ma agit cu asa drag. sa mi fie rusine
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
boticelina spune:
despre doodle daisy va pot povesti ca o mamica din grupul nostru a cumparat-o si era f dezamagita. A povestit ca nu deseneaza ca in reclama si ca dupa cateva desene (cca 5) capetele cariocilor au inceput sa se pufoseze si sa scrie ingrosat. Si copilul era dezamagit, nasol cu reclamele astea pt ca nu toate produsele sunt asa atractive/de calitate odata puse in uz.
Aceeasi dezamagire a avut-o nepotelul meu cu roata olarului...
Eu am mai vazut ceva similar de la Crayola, cam la acelasi pret, dar nu stiu nimic de calitatea lor
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
pitzinuca spune:
nici eu nu ma mai agit anul asta.â
noi avem 8 ani.
faceam orice ca sa ii aduca mosul ce isi doreste. intr-un an, am gasit jucaria dorita in Monte Carlo. A adus-o Mosul...
Insa oricat de mult si le doreste, parca nu le apreciaza la adevarata valoare. Nu are nicio jucarie mult dorita intreaga. Rezista maxim 7 zile. isi doreste cu precadere eroi care sunt azvarliti fara mila in lupta cu peretii si celelalte figurine mutilate.
anul asta Mosul va aduce probabil zoob-uri, www.zoob.ro, sau ceva lego, ceva meccano. ceva luptatoresc niste titireze cu pista din beyblade.
iar la anul voi rari frecventza cumpararii de jucarii.
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei eu am asa, pregatite deja: 4 cartulii pt Giulia (fabule, povesti, ghicitori, gramatica); o lupa; moatze de par rrroz ; am reusit de am gasit o papusa pisharcoasa-kkcioasa de la ZpfCreations la 100 lei si ar trebui patinele ... doar sa fie reducere si am luat tubul transportor de ustensile pictat cu 30 lei ar fi frumos sa l si pot umple cu cele noi .... sa vedem; si abia astept sa treaca odata sarbatorile, ma termina stresul din fiecare an si nu mai suport sa aud de reclame, liste _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Imi dai si mie linku' cu papusa, te rog, ca nepotica mea vrea si ea. Eu am gasit-o la $100 pe un site romanesc si chiar nu as da...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Ar fi super! Cu polar sa fie captusite, stii tu. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Nu sunt cu polar, sunt tot din material sin ala de fas, sau ce naiba o fi, ca o captuseala normala de sacou, dar inauntru cred ca e un puf, pare a fi calduroase, totusi, dar nu-s f groase.
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ingridnen al meu ma zapaceste ca vrea "bei-blade" nu stiu ce-i asta, un fel de titirez modern si scump stie cineva ? acu vrea sa stranga el bani, dar repede ..cica sa-si vanda jucariile vechi, deja si-a facut planul sa-si faca taraba in parc in weekend.... Ingrid si Cristi 8 ani |
tocmai am vazut reclama la tv: e la real cu 29,90, dar e "mega oferta" acum, dureaza putin cred, deci mai bine te duci in we sa-l iei, ca poate ramane copilu' fara titirez si nu vrem asta