luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 32
Selene_Bunny spune:
Ce e outlet? Magazinele gen London Shop? Ca si pe astea le-au f***t de amiaz', le-au tot mutat.
Poate gasesc la alea, 39, si aia au tot felul, magazinele cu spatiu mare.
MiniPrix am avut si s-a desfiintat.
alex, ca primele doua, nu-mi plac cele mai lungi, ca is grasa si ma fac sa arat si mai grasa, ca un burlan, si ma misc si greu apoi. Is faine primele doua, da' nush cat de groase sunt. Ca eu vreau groasa bine.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
inapreda spune:
Din cite stiu eu, "London"-urile au marfa second, pe cind in outlet-uri se aduc stocurile ramase, deci marfa e noua.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
alex_andra spune:
eu am un miniprix pe langa serviciu.
ma opresc maine acolo si poate gasesc gecile si le pipai, sa vad cat de groase sunt
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra eu am un miniprix pe langa serviciu. ma opresc maine acolo si poate gasesc gecile si le pipai, sa vad cat de groase sunt BAZAR UMANITAR |
Ar fi super! Cu polar sa fie captusite, stii tu.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Laura Ioana spune:
Fetelor, fata mea cica vrea de la mos un iepuras roz cu fundita rosie si cu morcov pe care l-a vazut la bunica la televizor Habar nu am despre ce vorbeste, stiu doar ca-i vorba despre o reclama de pe minimax (cred). Bunica-sa a vazut si ea reclama, dar cica nu a inteles despre ce-i vorba
Asa ca va rog mult, daca stiti despre ce e vorba in propozitie, sa-mi spuneti si mie.
Pupici si spor la cumparaturi
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
iris_2009 spune:
Are cineva idee daca in carrefour este jucaria asta, pt. ca as vrea sa o cumpar de Mos si n-as plati transportul prin curier pt. comanda online....iar in Carrefour nu am curaj sa merg, inca....nu de alta dar las acolo toti banii
http://www.nicoro.ro/jucarii-interactive-1521/6354-doodle-daisy-margareta.html
ingridnen spune:
al meu ma zapaceste ca vrea "bei-blade" nu stiu ce-i asta, un fel de titirez modern si scump stie cineva ?
acu vrea sa stranga el bani, dar repede ..cica sa-si vanda jucariile vechi, deja si-a facut planul sa-si faca taraba in parc in weekend....
Ingrid si Cristi 8 ani
puisorul spune:
Iris,am vazut eu in Carrefour. Nu garantez ca e fix asta dar oricum pe acelasi principiu.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
iris_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Iris,am vazut eu in Carrefour. Nu garantez ca e fix asta dar oricum pe acelasi principiu. Ani de Stefana (23.01.2008) Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2 Portocale pentru Mos Nicolae ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii |
Multumesc frumos, macar ma duc acolo fix cu banii pt. jucarie si fug repede, fara sa ma mai uit in stanga si in dreapta