luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Vazut. Da' nu-mi place mutra ei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Ce-i drept, e cam dubioasa:))
Zici ca-i Chucky

BAZAR UMANITAR

No, vezi ca m-ai inteles... Asa ma "sperie" si pe mine unele din magazine, zici ca-s posedate, Doamne iarta-ma... Cine le-o fi pocind fetzele asa, numai ei stiu, producatori tampiti...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

intrebare pentru mamicile de fetitze: mai exista papusile Aradeanca? doamne ce frumoase mi se pareau cand eram mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

intrebare pentru mamicile de fetitze: mai exista papusile Aradeanca? doamne ce frumoase mi se pareau cand eram mica!

http://www.aradon.ro/papusile-la-a-patra-strigare/985213
Inca mai exista dar poate nu pentru mult timp
Aici e site-ul lor:
http://www.aradeanca.ro/dolls.htm

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

Exista si sunt la fel de frumoase...a primit fetita mea de la nasa ei la sfarsitul lunii trecute o papusa Aradeanca pe nume "Catalina"-exista la auchan( nu stiu pret)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Ia uitati ce-am depistat,ce colectie superba de papusi Aradeanca are tipa asta http://papusiaradeanca.blogspot.com/2009/10/papusa-emilia.html
Noi avem doar doua papusi Aradeanca "clasice",de-alea mari,una e o bruneta cu ochi albastrii si a fost a mea,am primit-o cand aveam cca 5-6 ani,deci in '75-76! Iar cealalta,o blonda cu ochi albastrii e mostenire de la soacra-mea,o tinea "de bibelou" cred,ca e intacta.A mea a suferit oarece modificari,i-am facut breton,a mai fost vopsita pe la ochi,pe buze etc.
Pe-astea noi le-am vazut odata expuse live la un targ,suuper frumoase Cred ca de-aveam bani,mie mi le luam
Doamne ca tin minte ce fericita am fost cand am facut practica o luna si la un magazin de jucarii (eram la lic. economic) - era prin 1987 . Pe raftul de sus erau insirate pe doua-trei randuri o gramada de papusi de-astea de la Aradeanca si m-am catarat cica sa le iau jos si sa le scutur de praf O incantare roscate cu ochi verzi,blonde cu ochi caprui,brunete cu ochi albastrii - una mai frumoasa decat alta,ca nu ma mai saturam sa le studiez si sa le aranjez!
Eu zic ca-s mai frumoase decat toate chinezismele din magazine la un loc!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ei ce idee buna mi-ati dat cu papusile Ardeleanca.

Chiar nu stiam ce sa le mai spun bunicelor sa le cumpere fetelor ca in curand avem doua aniversari si Craciunul. Iar o papusa Nadia aici nu se gaseste. Nu mai spun ca Ana o simt ca nu mai vrea sa se joace cu bebelusi asa ca numai bine sa treaca la categoria superioara.

Maine ma pun pe studiat ca am primt 3 cataloage cu jucarii. Am vreo 300 de pagini de citit dar norocul meu ca la cele de baieti dau pagina.

Corina, normal ca luam ce ne place noua. Cand sunt mici e chiar usor sa le influentezi deciziile cand fac lista pentru mosul. Cand mai cresc e mai greu adica eu duc munca de lamurire cu cea mare. Ii explic de ce as face eu anumite alegeri. Am vazut in seara aceasta ca a scris pe lista cu dorinte o veioza cu Hello Kitty si o sfera colorata gen disco. Si a inteles cand i-am spus ca trebuie sa aleaga doar una ca ea are o singura camera si ar fi prea multe culori pe pereti.

Noi de obicei luam un cadou mare de Craciun de care sa se bucure toate si cateva mai mici. Anul trecut am luat un Lego mare cu sine, cu locomotiva pe baterii. Anul acesta singura idee care o am este o bucatarie la care se pot juca doi sau trei copii in acelasi timp.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Super ideea cu papusile Aradeanca. Doamne ce am mai suferit cand fratele meu a stricat-o pe "Romana" . Asta va fi cadoul din partea uneia dintre bunici

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

De cand i-am aratat Dianei blogul ala cu papusile vechi Aradeanca, numai cu vechea mea papusa se joaca.In plus vine de cateva ori pe zi sa imi ceara sa ne uitam iar la papusi (mai fura idei de coafuri si vestimentatie ) Si ea chiar nu era pasionata de papusi,in plus are aproape 6 ani.Cu prima ocazie i-o aduc acasa si pe cea blonda pe care-am lasat-o la casa socrului ...
Ma bucur ca va plac si voua.Libelula a avut o super idee ca a amintit de ele.Chiar ar fi pacat sa intre in faliment fabrica ... Ultima oara am cumparat de la ei "papusa Pinochio" ,s-a dus sotul direct la fabrica de-a luat cateva (si pentru cateva prietene) ,asta era acum vreo doi ani.Nici nu stiu daca o mai au ...
Am gasit si ceva preturi pe net
http://www.compari.ro/papusi-c3831/aradeanca/
Mie nu mi se par defel scumpe si-s dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Super idee cu papusile astea..am comandat deja 2 pt Craciun pt niste cunostinte..cred ca mai comand una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nepotelul meu -4 ani- a vezut la TV -reclame- un avion care "zboara" Aveti idee despre ce e vorba?
Ziua lui e luni iar eu sint din provincie si as vrea sa-l comand azi, miine ca sa stiu ca ajunge la timp.
Va multu' anticipat.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput