luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui andabeji

nu ma pot abtine..LEGO sunt nesimtit de scumpe..

Absolut de acord. Victoria are cuburi o caruta, dar nu lego! Si pe cuvant ca mi-as permite, dar nu i-am luat, tocmai ca mi s-au parut exagerate preturile. Pe banii aia ii iau 2 jucarii, mai ales ca ea nici nu e mare fan cuburi. Mai degraba prefera papusile. Asa ca de Craciunul asta i-am luat deja un carucior ptr. papusi de la Esprit (mi-am dat seama cand mi-a ajuns de ce am dat peste $80 pe el, ca e 'de firma', da' e frumoooos rau) si i-am luat si o papusa baby live care danseaza, pe care am dat $65. A, scris preturile nu ca sa ma 'dau rotunda, ci ptr. ca sa evidentiez ca pe jucariile care stiu sigur ca se va juca cu ele nu ne zgarcim, da' pe cuburi nu as da $30 sa se joace cu ele o data /saptamana.)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

or fi lego nesimtit de scumpe, dar calitatea lor se vede de la mare distanta.

spun in cunostiinta de cauza, eu, din fericire,printr-o conjunctura favorabila, am avut copilaria plina de lego.

mai am si acum, acasa la fratele meu, lego, care e in stare mult mai buna decat niste chinezarii din piata, folosite de cateva ori.

in ciuda faptului ca acel lego a fost super mega ultra frecat de mine si fratele meu si prietenii si vecinii nostri.

Eu nu ma dau in laturi sa dau bani multi pe jucarii daca stiu ca fata mea se va juca cu ele, daca stiu ca=i plac.

Deocamdata nu i-am luat lego, i-am luat numai cuburi ecoiffier, dar in curand cred ca ne vom indrepta si catre asta.

Selene si mie imi place papusa aia, din fericire, fi-mea a dezvoltat o pasiune pentru bebelusii existenti deja, asa ca anul asta nu-i iau nicio papusa, ma axez pe altele:)

Oricum, la banii astia, as prefera papusa interactiva maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex, nu stiu de interactive, ca ea are un bebelus care inoata, tremura si stranuta, a avut si accesorii, si zau ca l-a dezbracat, mazgalit cu pixul si lasat balta.

A mai primit de la matusa mea o papusa maaare, inalta cat un copilas, zace dupa dulap...

Nenuco asta imi place mie () si pentru ca:

1. E bebelus si are o fatza dulcica, nu cum am tot vazut prin magazine, niste uratenii de chipuri, niste chinuieli de expresii cica "realistice", de te ia cu capul
2. E roz
3. Are si calut - si ala cu roz, pasiunea ei de acum (poneii)

Plus ca noi avem si ziua ei, pe 18 decembrie.

Daca ar fi numai dupa mine, i-as lua de ziua ei papusa asta si de Craciun Barbie aia originala ce si-o doreste ea si inca ceva.

Dar mai vedem.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Desiree, uite un link ca un carucior de vis (visele mele, evident ):http://www.youtube.com/watch?v=DvRHAemYbGc

Intre timp, eu i-am luat versiunea pt muritorii de rand, f frumos, si maaaareee. e tare mandra zanica mea de caruciorul ei.

Mergi la inceput

Selene, m-am prostit
E vorba de papusa Maia, nu Maria.
Papusa Maia, daca ii dai sa pape, creste, i se lungesc manutele si piciorusele, iti spune cand ii e somn, foame, etc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Bravegirl eu asta i l-am luat:

http://www.sears.ca/product/esprit-cruiser-pram/616-000054056-U88470

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Bravegirl eu asta i l-am luat:

http://www.sears.ca/product/esprit-cruiser-pram/616-000054056-U88470

_

VICTORIA

F.frumos. Vazusem de prima data de cd ai dat link, am studiat site-ul. e frumos, dar eu am interzis de la sot sa mai iau carucioare Cel pe care il avem de la silver cross e asemanator cu al vostru, doar ca e ceva mai mare si nu are maner reversibil. Deci iti dai seama ca imediat imi sclipeau ochii la al vostru. Dar risc sa dorm in curte, in casuta de lemn, impreuna cu toate carucioarele . bine zicea cineva ca avem tendinta sa luam ce ne place noua.

Mergi la inceput

Corina, Victoria l-a ales din catalogul lor de Craciun. Las' ca si ea are 3 deja si cu asta 4... dar e greu sa plimbi 20 de papusi in 3 carucioare Eu l-am comandat, si l-am anuntat pe sotul meu ca tre sa mearga sa-l ridice e la magazin (aici ni-l trimit la magazin). M-a intrebat daca am de gand sa-l intreb data viitoare inainte de a comanda ceva. I-am zis ca l-am anuntat de cand am primit catalogul si l-a cerut Victoria, si a uitat, asa ca nu are rost, sa-l anunt din-ainte ca oricum nu-si aminteste

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Vazut. Da' nu-mi place mutra ei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Ce-i drept, e cam dubioasa:))
Zici ca-i Chucky

Mergi la inceput