luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Daca as avea bani, i-as lua pentru acum, un set Pequetren, care arata foarte bine si costa intre 100 si 300 de lei, dar nu e exact ceea ce caut eu, iar peste 2-3 ani i-as lua unul din cel pe care-l visez eu

Dar pentru ca nu-mi permit sa cumpar nush cate seturi, prefer sa mai astept, sa mai strang bani, sa fac cheta prin familie si sa iau unul scump, dar care e asa cum visez cu o chii deschisi pe geam

Eu tot sper ca setul pe care-l are boti in pod, e din acela din gandurile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andamitcu spune:

nu stiu daca e bine sa cumperi tot ce vrea copilul. trebuie sa existe o doza si de ratiune, nu numai gasul inimii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Pentru LAura Ioana

Cartile respective sunt la 10 lei la librariile Adevarul. La cea de la Universitate atata sunt sigur.

am sa verific (ca eu stiu ca sunt la fel si pe site-ul lor) si iti voi da un mesaj privat cu link-ul daca te intereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andamitcu

nu stiu daca e bine sa cumperi tot ce vrea copilul. trebuie sa existe o doza si de ratiune, nu numai gasul inimii

In general, ai dreptate. In particular, spune-mi ca nu te-ai inregistrat pe DC DOAR pentru a ne comunica acest lucru, si inca la subiectul despre cadourile de Sarbatori, cand se stie ca orice parinte doreste ceva deosebit pentru copilul lui, ceva ce nu-i cumpara in fiecare luna...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

am inebunit-o pe maica-mea
ea, inginer electronist, a avut o mare pasiune pentru trenulete, poate mai mare decat noi, copii, mai ales ca ea ne-a facut unele accesorii, pentru ca nu se gaseau atunci, gen semaforul.

ei si acum i-am aratat cele 2 site-uri cu trenulete, din acelea, ca ale noastre...si o si vedeam cum ii sclipeau ochii si facea deja seturi in minte:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

alex trenuletul imi va fi adus miercuri din pod, o sa-l lustruiesc si poate e ce-ti doresti. stiu trenuletul de care zici, l-am avut si noi, avea un transformator electric mesterit de tata si fratele meu, pe mine nu prea m-a pasionat dar stiu ca a rezistat multi ani

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri multumesc. Am comandat de pe site-ul editurii prut, tot la pretul asta. Nush cat va fi transportul, urmeaza sa-mi ajunga prin posta zilele urmatoare. I-am comandat cartile cu castelul, cu oamenii de zapada si cu mos Craciun.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

hai sa fim seriosi si eu daca as putea aloca 400-500 ron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg omg omg omg omg ..hheheehehhehe
si eu i-as lua de toti banii, nu ma opresc chiar daca am gasit ce am cumparat..normal ca tre sa ai ratiune dar..hihi..acuma daca mai citesti si acest mesaj ca vad ca sutn f multe, inapreda..eu zic sa ii cumperi laptopul de jucarie..dintr-un singur motiv, inafara celui de MOFT..sa il cumperi pentru ca stii ca ii place..ca a mai avut si sigur se va jcua cu el..bine ca poti sa ii iei telefoane muzicale etc,dar daca iti permiti DE CE NU?
acum alt cadou genial si potrivit ar fi o masina/ATV pentu copii...stiu nu e anotimpul dar de ce sa mai dai bani si la anu...il iei acu..daca ai spatiu in casa....e bun si asa..
eu consider ca indiferent de buget...pastrati ideile de cadouri marete pentru aniversari/sarbatori in rest...chestii marunte..ca sa deosebeasca copilul ocaziile astea mai importante...
pentru copii mai mari ...eu zic asa : in loc de jocuri wii si laptopuri si telefoane fitzoase..sa ii indemnati la sport cu BICICLETE, TRICICLETE, ROLE, PATINE,SKATEBOARD, MINGE-ABONAMENT LA BASKET,HANDAL,FOTBAL-MINGE, ECHIPAMENT..WOW DE ZIUA BAIETILOR FANI PUTETI SA LE LUATI BILET LA UN MECI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

nu ma pot abtine..LEGO sunt nesimtit de scumpe..

Mergi la inceput