--> --> -->

luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Alexandra, stiu exact la ce te referi cu trenuletul electric. Eu am fost pasionata de el de cand l/am primit. Primul meu craciun la 4 luni jumate! Ai mei il au si acum si abia astept sa i/l dau pt ca e nebun dupa trenuri! Este model tt bahn. Incearca sa cauti pe ebay de sau uk poate gasesti ceva mai normal ca pret. Sunt extrem de scumpe. Am vazut cu ochii mei niste seturi de vis la targul de jucarii de acum 1 luna, dar am zis pas deocamdata.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Am gasit si la noi de vanzare, second, pe un forum de pe un site cu trenulete.
dar si second si tot e scump:(
Dar ma apuc sa pun la pusculita si pana strang bani, ma apuc sa ma rog de frati-miu sa caute setul nostru vechi, ca poate o mai fi bun de ceva

Mergi la inceput

uite, daca te intereseaza:

Set trenulete Berliner TT Bahnen scara 1:120, 12 mm:

1 Locomotiva BR 130 12 mm model Q&A
2 Vagoane tip DR personal cl. 2
1 Automotor LVT 12 mm (2 vagoane)
1 Locomotiva ATT
3 Vagoane utilitare
2 Vagoane epoca
1 Locomotiva electrica cu pantograf

Cladiri:

1 Moara de apa
1 Casa cu garaj
1 Gara (
1 Turn de apa

Sine + macazuri

4 linii drepte x 5.5 cm
4 linii drepte x 10,5 cm
6 linii drepte x 11,5 cm
1 linie dreapta x 7 cm
2 linii drepte x 5.5 cm (contact)
6 linii curbe x 11.5 cm

24 linii curbe x 21.5 cm
2 linii curbe x 21.5 cm (contact)
11 linii drepte x 22.5 cm

Macazuri: 4 stanga + 3 dreapta

1 incrucisare
Pachetul de mai sus se vinde la suma de 600 lei, Poze si alte detalii pot fi furnizate pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Alexandra am io un trenulet din ala cum vrei tu in pod, l-am primit de la o colega, e in cutie, trebuie sa verific daca si cum functioneaza (dar functioneaza) si daca e complet il pun la bazar E in cutia lui originala, dar e mai vechi, baietelul care l-a folosit e licean acum...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Alexandra am io un trenulet din ala cum vrei tu in pod, l-am primit de la o colega, e in cutie, trebuie sa verific daca si cum functioneaza (dar functioneaza) si daca e complet il pun la bazar E in cutia lui originala, dar e mai vechi, baietelul care l-a folosit e licean acum...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Love u, boti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetele care spuneau ca au carti ce se transforma in casa/castel etc., de la editura prut, imi puteti spune unde le-ati gasit mai ieftine, ca pe site-ul celor de la prut costa 35lei. Multumesc.

Edit: gata, am gasit si cartile de care vorbeati Celelalte sunt mai mari, de asta sunt mai scumpe.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Salut,

nu am citit tot topicul, am intrat doar sa va spun de unde ne luam noi jucarii muuult mai ieftine decat in magazinele noastre:

- de la bulgari, din carrefour rousse. am luat sortator fisher price cu 40 lei, in loc de peste 100 lei cat e la noi. si in rousse in centru sunt cu mult mai ieftine.
- de pe amazon.de. le comandam, si ni le livreaza la un sediu eurolines din germania, de unde ne sunt trimise in tara (la Berlin, de exemplu).
- de pe site-uri second hand, luam o gramada, sunt cam la o treime - jumatate de pret fata de pretul din magazin, dar sunt extraordinar de rezistente. si prefer sa dau 50 lei pe o super jucarie second, decat 50 lei pe un chinezism luat de la noi, si care se sparge dupa a treia tranteala. este o co-forumista care trimite jucarii extraordinare din Viena, nu ii dau numele, ca sa nu fie considerata reclama. dar eu jucarii la preturile nesimtite de la noi nu cumpar veci pururi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

eu, cand eram mica, am avut set de tren, ca lumea, cu tot ce trebuie, trenulet de calitate, care costa o caruta de bani, nici nu stiu ce eforturi faceau ai mei ca sa ni le cumpere.

Si l-am apreciat f mult si eu si fratele meu. si ne-am jucat in draci cu el.

De-aia vreau sa-i iau si eu fie-mii unul mai bun.

Ce sa zic, ca am gasit un site trenulete electrice . ro..... pfff.alea da preturi astronomice.....dar nah....maica-mea zice ca noi din alea am avut cand eram mici, nu toate stifturile care-s acum pe piata, cu un brand pus in frunte, de plastic, care se strica imediat.

BAZAR UMANITAR

Eu n-am avut, dar a avut varul meu, aduse din Germania, o camera intreaga era ocupata (podeaua, intelegi tu), cu circuitul trenului... Electric, locomotiva si vagoane f. f. realistice si rezistente, cu diverse accesorii... Si acum le mai are, si are 28 de ani, el, imediat 29...

3 trenuri, gari, macazuri, poduri...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

uite, daca te intereseaza:

Set trenulete Berliner TT Bahnen scara 1:120, 12 mm:

1 Locomotiva BR 130 12 mm model Q&A
2 Vagoane tip DR personal cl. 2
1 Automotor LVT 12 mm (2 vagoane)
1 Locomotiva ATT
3 Vagoane utilitare
2 Vagoane epoca
1 Locomotiva electrica cu pantograf

Cladiri:

1 Moara de apa
1 Casa cu garaj
1 Gara (
1 Turn de apa

Sine + macazuri

4 linii drepte x 5.5 cm
4 linii drepte x 10,5 cm
6 linii drepte x 11,5 cm
1 linie dreapta x 7 cm
2 linii drepte x 5.5 cm (contact)
6 linii curbe x 11.5 cm

24 linii curbe x 21.5 cm
2 linii curbe x 21.5 cm (contact)
11 linii drepte x 22.5 cm

Macazuri: 4 stanga + 3 dreapta

1 incrucisare
Pachetul de mai sus se vinde la suma de 600 lei, Poze si alte detalii pot fi furnizate pe mail.

BAZAR UMANITAR

Alexandra, multumesc mult pt info, dar acum nu este o prioritate acest trenulet, mai ales ca nu locium in ro. Si drept sa/ti spun prefer nou decat second hand. Aici la noi sunt foarte multe magazine cu asa ceva, iar in 2 ore oricum pot ajunge in Germania.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Selene, l-am vazut si eu pe asta.

Diferenta intre acest trenulet, care arata foarte bine si care mi-a facut si mie cu ochiul, initial - si cel pe care-l vreau eu, este ca primul model este pe baterii si cu sine din plastic, iar al doilea tip este cu alimentare la priza, cu sine din metal si este mult mai fidel realitatii.

De aici si diferenta de pret, evident

Ramane de vazut ce voi alege pana la urma.
Eu sper ca voi putea, totusi, sa achizitionez trenuletul copilariei mele, adica cel fidel realitatii.

Am vorbit cu fratele meu deja, sa caute setul nostru, sa vad daca mai poate fi ceva salvat de acolo.

Mergi la inceput